FLANDERS POWDER

Contactgegevens FLANDERS POWDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLANDERS POWDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLANDERS POWDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLAMINGSTRAAT 16; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 056402400^^056438383 (+32-056402400^^056438383) 056402400^^056438383 (+32-056402400^^056438383)

Fax (fax): +32 (2) 943-34-25 +32 (2) 943-34-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLANDERS POWDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLANDERS POWDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLANDERS POWDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLANDERS POWDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLANDERS POWDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLANDERS POWDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLANDERS POWDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLANDERS POWDER
Products information FLANDERS POWDER

BTW identificatienummer (tax): BE05348114013
Ondernemingsnummer: 8406433105
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLANDERS POWDER
(Get full report from official database of BE for FLANDERS POWDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLANDERS POWDER
Addition kinds of activities for FLANDERS POWDER

4121. Taxi's | Taxicabs
01719903. Cranberry moeras | Cranberry bog
14119905. Onyx marmer, afmeting-quarrying | Onyx marble, dimension-quarrying
32720608. Pijp, beton of bekleed met beton | Pipe, concrete or lined with concrete
34510000. Schroefmachine producten | Screw machine products
42219903. Tabakopslag en opslag | Tobacco warehousing and storage

Werken bij FLANDERS POWDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLANDERS POWDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLANDERS POWDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLANDERS POWDER. Looking for open vacancies in other companies

 • Administrative Assistant Funds & Health Care (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Viavera - Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Administratieve Assistente (Funds & Healthcare), ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie: agendabeheer, het organiseren van vergaderingen (opstelling en vertaling van verslagen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement rapportages maken over de lopende projecten (brochures en presentaties) voor de externe professionele partners, waarvoor er informatie vergaard zal worden en templates gecreëerd zullen worden. de behandeling van binnenkomende en uitgaande post  het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties het voorbereiden van documenten voor vergaderingen Bedrijfsprofiel: Immobiliën

 • OPERATOR 5 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een operator 5 ploegen. Als productie-operator werk je met specifieke producten aan hoogtechnologische machines. Je waakt over de kwaliteit van de producten. Je controleert of de machines goed werken. Je spoort defecten op en lost ze op of meldt ze.

 • Allround Verkoopmedewerker Fulltime (NEEROETEREN)

  Regio: NEEROETEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Verkoop Op orde houden van de winkel: opruimen poetsen.. Bestellingen opmaken Rekken aanvullen Kassa

 • MAGAZIJNBEDIENDE - DAGWERK - REGIO OUDENAARDE - BEDIENDECONTRACT (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een magazijnbediende die samen met zijn collega's verantwoordelijk is voor het dagelijks magazijnbeheer: - ontvangen en controleren van ingaande goederen - administratieve verwerking van de logistieke flow - orderpicking volgens bestelbonnen - algemene orde en netheid in het magazijn Dagwerk van 9-18u en de zaterdag van 10-17u. U bent altijd thuis op zondag en maandag!

 • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Varsenare/Jabbeke 16à20u/week (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Varsenare en Jabbeke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn op zoek naar mature dames die de job van huishoudster met hart en ziel doen en met verantwoordelijkheidszin zowel op vlak van zelforganisatie als het runnen van een gezin. Discretie en vertrouwen zijn steeds heel belangrijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student verzorgende/zorgkundige voor weekendwerk/vakantiewerk (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: FOYER DE LORK - COHAM

  Type: Studentenjob

  Je hebt een hart voor ouderen en draagt dagelijks bij tot de kwalitatieve zorg van onze bewoners. Wil je graag in het weekend werken of alleen tijdens de vakantie, alles is bespreekbaar!

 • CREO Designer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: MIDES

  Type: Vaste Job

  Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

 • Technical Writer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

 • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: AZ Sint-Maarten

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

 • Consolidation Manager (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

 • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BELGE

  Type: Flexijob

  Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van FLANDERS POWDER in sociale netwerken
Look for responds of FLANDERS POWDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLANDERS POWDER. Laat een reactie achter voor FLANDERS POWDER. FLANDERS POWDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLANDERS POWDER. Leave a respond for FLANDERS POWDER. FLANDERS POWDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLANDERS POWDER op de google maps. Adres en contacten FLANDERS POWDER
Location of FLANDERS POWDER on the google maps. Address and contacts of FLANDERS POWDER

Andere gerelateerde bedrijven als come FLANDERS POWDER FLANDERS POWDER: Immofiscal BVBA | T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS | ABT CORPORATION | Tache d'Argent (La) | Pallieter

Other related companies as FLANDERS POWDER: Immofiscal BVBA | T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS | ABT CORPORATION | Tache d'Argent (La) | Pallieter

FLANDERS POWDER is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLANDERS POWDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05348114013. Het bedrijf FLANDERS POWDER bevindt zich op het adres: VLAMINGSTRAAT 16; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 703,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
De hoofdactiviteit van FLANDERS POWDER is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLANDERS POWDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLANDERS POWDER, openstaande posities, locatie van FLANDERS POWDER op de kaart.

FLANDERS POWDER is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLANDERS POWDER, company assigned to the tax number BE05348114013. The company FLANDERS POWDER is located at the address: VLAMINGSTRAAT 16; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 703,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
The main activity of FLANDERS POWDER is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLANDERS POWDER is not available. You also can look at reviews of FLANDERS POWDER, open positions, location of FLANDERS POWDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLANDERS POWDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLANDERS POWDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLANDERS POWDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLANDERS POWDER, employees, financial statistics.