Tache d'Argent (La)

Contactgegevens Tache d'Argent (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tache d'Argent (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Tache d'Argent (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Havré 48; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 59 58 04 (+32-065 59 58 04) 065 59 58 04 (+32-065 59 58 04)

Fax (fax): +32 (53) 502-21-22 +32 (53) 502-21-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tache d'Argent (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tache d'Argent (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tache d'Argent (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tache d'Argent (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tache d'Argent (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tache d'Argent (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tache d'Argent (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tache d'Argent (La)
Products information Tache d'Argent (La)

BTW identificatienummer (tax): BE03800964355
Ondernemingsnummer: 6620880126
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Tache d'Argent (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Galleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tache d'Argent (La)
(Get full report from official database of BE for Tache d'Argent (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Tache d'Argent (La)
Addition kinds of activities for Tache d'Argent (La)

329502. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
335601. Lood en zink | Lead and zinc
922901. Openbare orde en veiligheidsstatistieken centra | Public order and safety statistics centers
30110107. Vrachtwagen of bus binnenbuizen | Truck or bus inner tubes
30690300. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
37140208. Gears, motorvoertuig | Gears, motor vehicle
39530102. Datum postzegels, hand: rubber of metaal | Date stamps, hand: rubber or metal
39990503. Sigaretfilters | Cigarette filters
50850900. Apparatuur en apparatuur voor krachtoverbrenging | Power transmission equipment and apparatus
51490602. Gezond voedsel | Health foods

Werken bij Tache d'Argent (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tache d'Argent (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tache d'Argent (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tache d'Argent (La). Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • Chauffeur CE optie vast afzetcontainers (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma aan de kust zijn we op zoek naar een chauffeur CE die wil rijden met afzetcontainers. Het is de bedoeling dat je enkel moet rijden in West-Vlaanderen (regio Bredene, De Haan, Oostende). Het gaat over dagritten : 10u tot 11u per dag. Je start ten vroegste om 6u 's morgens. Nederlandse kennis is belangrijk want de klanten spreken vaak geen Frans of andere talen.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • Account Manager - Binnendienst (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat proactief de bestaande klanten (B to B) opvolgen. Luistert naar hun behoefte en ondersteunt deze optimaal door een oplossing op maat aan te bieden. Met je communicatieve skills kan je hen overtuigen van de meerwaarde van Creditsafe. Je volgt de lopende offertes op en bouwt een sterke vertrouwensrelatie uit met je klanten. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Productieverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groothandel in verse vis, zijn wij op zoek naar een productie verantwoordelijke om te werpen met de vaste nacht.  Je zal instaan voor: het ingeven van inkomende bestellingen in een bestelsysteem Het controleren van inkomende goederen Het aansturen van een klein team van fileerders, motiveren en oplossingsgericht denken

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Meewerkend projectleider elektriciteit West-Vl. (WOUMEN)

    Regio: WOUMEN

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als gespecialiseerd elektricien voer je opdrachten uit in drinkwater- en proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als gespecialiseerd elektricien werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen,…) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag en werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste taken Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit en interpreteert die. Je ijkt en programmeert meet- en regelapparatuur. Je legt bedradingen aan op basis van aangereikte schema's. Je stelt elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je verhelpt storingen. Je leidt kleine renovatieprojecten als projectleider en je stuurt elektriciens aan in projectteams. Je legt telefonie- en computernetwerken aan en voert testen uit. Je herstelt elektrische gereedschappen en bouwt ze om. Je beheert de elektrische componenten in het magazijn. Je assisteert de technische chef waterproductiecentrum en vervangt deze bij afwezigheid.

  • Afwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HORECA TEAM INVEST

    Type: Flexijob

    u bent verantwoordelijk voor de afwaskeuken en werkt samen met toffe collega’s.

  • Medewerker hotel (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: T'BUSKRUID

    Type: Flexijob

    Je taken bestaan uit: het poetsen van de hotelkamers; het verzorgen van het ontbijt; het poetsen van de gemeenschappelijke ruimtes. Je werkt zeker op zondag en vrijdag, de derde werkdag kan bepaald worden in overleg.

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van Tache d'Argent (La) in sociale netwerken
Look for responds of Tache d'Argent (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tache d'Argent (La). Laat een reactie achter voor Tache d'Argent (La). Tache d'Argent (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tache d'Argent (La). Leave a respond for Tache d'Argent (La). Tache d'Argent (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tache d'Argent (La) op de google maps. Adres en contacten Tache d'Argent (La)
Location of Tache d'Argent (La) on the google maps. Address and contacts of Tache d'Argent (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Tache d'Argent (La) Tache d'Argent (La): Romal Cl | GIRELLI DISTRIBUTIE & KOERIER | Jardinia SPRL | LOOS & BROSENS | Forge du Cheval Noir

Other related companies as Tache d'Argent (La): Romal Cl | GIRELLI DISTRIBUTIE & KOERIER | Jardinia SPRL | LOOS & BROSENS | Forge du Cheval Noir

Tache d'Argent (La) is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tache d'Argent (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03800964355. Het bedrijf Tache d'Argent (La) bevindt zich op het adres: Rue d'Havré 48; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 771,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Galleries. Producten gemaakt in Tache d'Argent (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tache d'Argent (La) is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tache d'Argent (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tache d'Argent (La), openstaande posities, locatie van Tache d'Argent (La) op de kaart.

Tache d'Argent (La) is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tache d'Argent (La), company assigned to the tax number BE03800964355. The company Tache d'Argent (La) is located at the address: Rue d'Havré 48; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 771,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Galleries. Products created in Tache d'Argent (La) were not found.
The main activity of Tache d'Argent (La) is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Tache d'Argent (La) is not available. You also can look at reviews of Tache d'Argent (La), open positions, location of Tache d'Argent (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tache d'Argent (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tache d'Argent (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tache d'Argent (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tache d'Argent (La), employees, financial statistics.