T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS

Contactgegevens T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS: address, phone, fax, email, website, opening hours

T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TONGERSESTEENWEG 150; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11681672 (+32-11681672) 11681672 (+32-11681672)

Fax (fax): +32 (55) 119-82-25 +32 (55) 119-82-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS
Products information T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS

BTW identificatienummer (tax): BE02451568603
Ondernemingsnummer: 5683471679
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services: Réceptions, Préparation de Réceptions, Restauration pour Mariages, Lunch, Banquets, Organisation d´Evénements sur un Bateau, Restauration pour Réceptions entre 500 & 2 000 Convives. Type de Cuisine: Sud-Américaine, Salades, Décoration de Gâteaux, Végétarienne, Française, Petites Pâtisseries, Aliments Biologiques, Africaine, Sandwiches. Services: Couverts &Vaisselle inclus, Tables & Chaises Disponibles, Serveurs, Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions. Catering and organisation de fêtes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS
(Get full report from official database of BE for T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS)

Aanvulling soorten activiteiten voor T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS
Addition kinds of activities for T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS

379999. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
33120700. Plaat, vel en strook, behalve gecoate producten | Plate, sheet and strip, except coated products
35240102. Loaders (tuin trekker apparatuur) | Loaders (garden tractor equipment)
36340310. Verwarmingstoestellen, elektrisch (stralingshitte): plint of muur | Heating units, electric (radiant heat): baseboard or wall
38230415. Programmeurs, proces type | Programmers, process type
57229900. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec

Werken bij T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Student orderpicking (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Bleckmann en VIO interim zijn op zoek naar verschillende studenten die enkele dagen per week / maand beschikbaar zijn om een centje bij te verdienen. In het algemeen zal je instaan voor orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen.  Concreet houdt dit in:  Bestellingen klaarmaken met behulp van handscanner of pickbon Artikelen klaarzetten voor winkelverkoop (labelen, etiketteren, ophangen, enz.) Netjes inpakken van de artikelen voor zowel grote als kleine bestellingen Inkomende artikelen in stock brengen Retours verwerken & nog zoveel meer! Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.  

  • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Bijlesgever/Coach voor ECONOMIE/BOEKHOUDEN (m/v) regio WIJNEGEM/SCHOTEN (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • Machinist bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je voert graafwerken uit voor rioleringswerken en wegenwerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je zal hiervoor een moderne graafkraan gebruiken, uitgerust met de nieuwste technologieën (GPS-sturing, rototilt, ..). Je draagt een grote verantwoordelijkheid over de publieke veiligheid.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

  • Freelance Typescript developer - lange termijn (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsinformatie Dit bedrijf te Oost-Vlaanderen is actief binnen de E-commerce. Zij spelen in op huidige trends op de markt en een groot deel van hun verkoop bestaat uit voorwerpen die hun klanten zelf een personal touch geven. Zij zijn actief in 15 landen en marktleider in België. Jobinhoud Je zal je sterk toeleggen op een specifiek tool, die je optimaliseert en uitbreidt met nieuwe functionaliteiten. Je staat in voor ontwikkeling van de client-side aan de hand van Typescript. Je neemt initiatief en geeft voorstellen naar nieuwe technologieën. Je kan functionele vragen omzetten in technische oplossingen.

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS in sociale netwerken
Look for responds of T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS in social networks

Lees alle opmerkingen voor T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS. Laat een reactie achter voor T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS. T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS. Leave a respond for T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS. T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS op de google maps. Adres en contacten T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS
Location of T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS on the google maps. Address and contacts of T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS

Andere gerelateerde bedrijven als come T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS: BROECKX | SINT-LUCAS | Hardi F | V.W.V. DE TREKVOGELS | PAUL CHRISTIAENS

Other related companies as T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS: BROECKX | SINT-LUCAS | Hardi F | V.W.V. DE TREKVOGELS | PAUL CHRISTIAENS

T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02451568603. Het bedrijf T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS bevindt zich op het adres: TONGERSESTEENWEG 150; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Catering and organisation de fêtes. Lijst met producten zijn Services: Réceptions, Préparation de Réceptions, Restauration pour Mariages, Lunch, Banquets, Organisation d´Evénements sur un Bateau, Restauration pour Réceptions entre 500 & 2 000 Convives. Type de Cuisine: Sud-Américaine, Salades, Décoration de Gâteaux, Végétarienne, Française, Petites Pâtisseries, Aliments Biologiques, Africaine, Sandwiches. Services: Couverts &Vaisselle inclus, Tables & Chaises Disponibles, Serveurs, Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, openstaande posities, locatie van T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS op de kaart.

T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, company assigned to the tax number BE02451568603. The company T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS is located at the address: TONGERSESTEENWEG 150; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salles de conférences and de réceptions. Catering and organisation de fêtes. List of products are Services: Réceptions, Préparation de Réceptions, Restauration pour Mariages, Lunch, Banquets, Organisation d´Evénements sur un Bateau, Restauration pour Réceptions entre 500 & 2 000 Convives. Type de Cuisine: Sud-Américaine, Salades, Décoration de Gâteaux, Végétarienne, Française, Petites Pâtisseries, Aliments Biologiques, Africaine, Sandwiches. Services: Couverts &Vaisselle inclus, Tables & Chaises Disponibles, Serveurs, Ouvert le Week-End..
The main activity of T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS is not available. You also can look at reviews of T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, open positions, location of T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, employees, financial statistics.