EMPSEN-DECUPERE & KIND.

Contactgegevens EMPSEN-DECUPERE & KIND.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMPSEN-DECUPERE & KIND.: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMPSEN-DECUPERE & KIND.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE LEUVENSESTRAAT 77; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16811439 (+32-16811439) 16811439 (+32-16811439)

Fax (fax): +32 (12) 478-81-26 +32 (12) 478-81-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMPSEN-DECUPERE & KIND.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMPSEN-DECUPERE & KIND."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMPSEN-DECUPERE & KIND."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMPSEN-DECUPERE & KIND., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMPSEN-DECUPERE & KIND.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMPSEN-DECUPERE & KIND., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMPSEN-DECUPERE & KIND.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMPSEN-DECUPERE & KIND.
Products information EMPSEN-DECUPERE & KIND.

BTW identificatienummer (tax): BE03918243408
Ondernemingsnummer: 8973876953
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 680,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMPSEN-DECUPERE & KIND.
(Get full report from official database of BE for EMPSEN-DECUPERE & KIND.)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMPSEN-DECUPERE & KIND.
Addition kinds of activities for EMPSEN-DECUPERE & KIND.

308700. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
506304. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
09190103. Walvisolieproductie, ruw | Whale oil production, crude
22210603. Slipcover stoffen, synthetische vezel en zijde | Slip cover fabrics, manmade fiber and silk
24260203. Spoelblokken en blanks, hout | Bobbin blocks and blanks, wood
24991102. Gegraveerde houten producten | Engraved wood products
34639909. Pole line hardware smeedstukken, nonferrous | Pole line hardware forgings, nonferrous
34990000. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
35310511. Schrapers (bouwmachines) | Scrapers (construction machinery)

Werken bij EMPSEN-DECUPERE & KIND.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMPSEN-DECUPERE & KIND.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMPSEN-DECUPERE & KIND.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMPSEN-DECUPERE & KIND.. Looking for open vacancies in other companies

 • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

 • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hamont, 12 uur per week. (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Hamont. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: t-interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

 • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VITRAC SERVICES

  Type: Studentenjob

  Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

 • Student with knowledge of the Croatian language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Croatian language. The job requires to do data quality checks in Croatian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Proactify

  Type: Vaste Job

  Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

 • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: WGK Diest

  Type: Vaste Job

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

 • Reclame bedeler in Viersel (VIERSEL)

  Regio: VIERSEL

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • leefgroepbegeleider (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: DE KLEINE VOS

  Type: Werfreserve

  Dagelijkse begeleiding van kinderen (0-8 jaar) in een leefgroep + contacten met de context. · observatie en ontwikkelingsstimulering van de kinderen · voorbereiding van individuele pedagogische handelingsplannen · constructieve contacten onderhouden met de contextbegeleiding · opnemen van huishoudelijke taken · actief samenwerken binnen de organisatie · interne communicatiekanalen raadplegen en respecteren · administratieve taken opnemen

 • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PHARE DE VIE

  Type: Flexijob

  Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van EMPSEN-DECUPERE & KIND. in sociale netwerken
Look for responds of EMPSEN-DECUPERE & KIND. in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMPSEN-DECUPERE & KIND.. Laat een reactie achter voor EMPSEN-DECUPERE & KIND.. EMPSEN-DECUPERE & KIND. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMPSEN-DECUPERE & KIND.. Leave a respond for EMPSEN-DECUPERE & KIND.. EMPSEN-DECUPERE & KIND. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMPSEN-DECUPERE & KIND. op de google maps. Adres en contacten EMPSEN-DECUPERE & KIND.
Location of EMPSEN-DECUPERE & KIND. on the google maps. Address and contacts of EMPSEN-DECUPERE & KIND.

Andere gerelateerde bedrijven als come EMPSEN-DECUPERE & KIND. EMPSEN-DECUPERE & KIND.: USE IT SYSTEMS | Lameire J BVBA | Monumentje ('t) | PHARMACIE SOHIER NICOLE | Orbis sa

Other related companies as EMPSEN-DECUPERE & KIND.: USE IT SYSTEMS | Lameire J BVBA | Monumentje ('t) | PHARMACIE SOHIER NICOLE | Orbis sa

EMPSEN-DECUPERE & KIND. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMPSEN-DECUPERE & KIND., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03918243408. Het bedrijf EMPSEN-DECUPERE & KIND. bevindt zich op het adres: OUDE LEUVENSESTRAAT 77; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 680,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van EMPSEN-DECUPERE & KIND. is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMPSEN-DECUPERE & KIND. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMPSEN-DECUPERE & KIND., openstaande posities, locatie van EMPSEN-DECUPERE & KIND. op de kaart.

EMPSEN-DECUPERE & KIND. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMPSEN-DECUPERE & KIND., company assigned to the tax number BE03918243408. The company EMPSEN-DECUPERE & KIND. is located at the address: OUDE LEUVENSESTRAAT 77; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 680,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of EMPSEN-DECUPERE & KIND. is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EMPSEN-DECUPERE & KIND. is not available. You also can look at reviews of EMPSEN-DECUPERE & KIND., open positions, location of EMPSEN-DECUPERE & KIND. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMPSEN-DECUPERE & KIND., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMPSEN-DECUPERE & KIND., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMPSEN-DECUPERE & KIND., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMPSEN-DECUPERE & KIND., employees, financial statistics.