PHARMACIE SOHIER NICOLE

Contactgegevens PHARMACIE SOHIER NICOLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHARMACIE SOHIER NICOLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHARMACIE SOHIER NICOLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE PHILIPPEVILLE 71; 6010; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71363332 (+32-71363332) 71363332 (+32-71363332)

Fax (fax): +32 (12) 646-16-18 +32 (12) 646-16-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHARMACIE SOHIER NICOLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHARMACIE SOHIER NICOLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHARMACIE SOHIER NICOLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHARMACIE SOHIER NICOLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHARMACIE SOHIER NICOLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHARMACIE SOHIER NICOLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHARMACIE SOHIER NICOLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHARMACIE SOHIER NICOLE
Products information PHARMACIE SOHIER NICOLE

BTW identificatienummer (tax): BE01458404541
Ondernemingsnummer: 6623901367
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in PHARMACIE SOHIER NICOLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHARMACIE SOHIER NICOLE
(Get full report from official database of BE for PHARMACIE SOHIER NICOLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHARMACIE SOHIER NICOLE
Addition kinds of activities for PHARMACIE SOHIER NICOLE

251900. Huishoudelijke meubels, nec | Household furniture, nec
593204. Kleding en schoenen, tweedehands | Clothing and shoes, secondhand
36120000. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
36469902. Kroonluchters, commercieel | Chandeliers, commercial
62210000. Commodity contracten makelaars, dealers | Commodity contracts brokers, dealers

Werken bij PHARMACIE SOHIER NICOLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHARMACIE SOHIER NICOLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHARMACIE SOHIER NICOLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHARMACIE SOHIER NICOLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Backofficemedewerker (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

  • Application Specialist m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een team van specialisten komt u terecht in onze serviceafdeling waar u zult instaan voor de telefonische ondersteuning van ons intern ontwikkeld softwarepakket ReCreateX, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT-infrastructuren. Na een intensieve opleidingsperiode wordt u ingezet voor de  begeleiding van projecten.

  • Huishoudhulp dienstencheques Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Thuishulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: INPRO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij op zoek naar een dankbare job ? Bij gezinnen thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken: Schoonmaak van de woning. Wassen en strijken. Bereiden van maaltijden. Boodschappen doen. Kortom, een heel afwisselende job! Je zorgt ervoor dat de gezinnen meer vrije tijd krijgen waardoor jouw werk steeds meer en meer onmisbaar wordt!

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

    Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio NUKERKE (NUKERKE)

    Regio: NUKERKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Osteopaat (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

Zoek naar antwoorden van PHARMACIE SOHIER NICOLE in sociale netwerken
Look for responds of PHARMACIE SOHIER NICOLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHARMACIE SOHIER NICOLE. Laat een reactie achter voor PHARMACIE SOHIER NICOLE. PHARMACIE SOHIER NICOLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHARMACIE SOHIER NICOLE. Leave a respond for PHARMACIE SOHIER NICOLE. PHARMACIE SOHIER NICOLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHARMACIE SOHIER NICOLE op de google maps. Adres en contacten PHARMACIE SOHIER NICOLE
Location of PHARMACIE SOHIER NICOLE on the google maps. Address and contacts of PHARMACIE SOHIER NICOLE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHARMACIE SOHIER NICOLE PHARMACIE SOHIER NICOLE: CENTEA | Mayerline | Uniporc BVBA | PIETER DE SCHEPPER | BIO-X HEALTHCARE

Other related companies as PHARMACIE SOHIER NICOLE: CENTEA | Mayerline | Uniporc BVBA | PIETER DE SCHEPPER | BIO-X HEALTHCARE

PHARMACIE SOHIER NICOLE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHARMACIE SOHIER NICOLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01458404541. Het bedrijf PHARMACIE SOHIER NICOLE bevindt zich op het adres: ROUTE DE PHILIPPEVILLE 71; 6010; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in PHARMACIE SOHIER NICOLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHARMACIE SOHIER NICOLE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHARMACIE SOHIER NICOLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHARMACIE SOHIER NICOLE, openstaande posities, locatie van PHARMACIE SOHIER NICOLE op de kaart.

PHARMACIE SOHIER NICOLE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHARMACIE SOHIER NICOLE, company assigned to the tax number BE01458404541. The company PHARMACIE SOHIER NICOLE is located at the address: ROUTE DE PHILIPPEVILLE 71; 6010; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pharmaciens. Products created in PHARMACIE SOHIER NICOLE were not found.
The main activity of PHARMACIE SOHIER NICOLE is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PHARMACIE SOHIER NICOLE is not available. You also can look at reviews of PHARMACIE SOHIER NICOLE, open positions, location of PHARMACIE SOHIER NICOLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHARMACIE SOHIER NICOLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHARMACIE SOHIER NICOLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHARMACIE SOHIER NICOLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHARMACIE SOHIER NICOLE, employees, financial statistics.