Lameire J BVBA

Contactgegevens Lameire J BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lameire J BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lameire J BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bikschotestraat 17D; 8920; Langemark-Poelkapelle (Langemark), België

Telefoon (phone): 057 48 90 95 (+32-057 48 90 95) 057 48 90 95 (+32-057 48 90 95)

Fax (fax): 057 48 57 06 (+32-057 48 57 06) 057 48 57 06 (+32-057 48 57 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lameire J BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lameire J BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lameire J BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lameire J BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lameire J BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lameire J BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lameire J BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lameire J BVBA
Products information Lameire J BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05441223144
Ondernemingsnummer: 3255767822
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Lameire J BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lameire J BVBA
(Get full report from official database of BE for Lameire J BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lameire J BVBA
Addition kinds of activities for Lameire J BVBA

23379900. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
28249915. Gekleurde garens, niet-cellulose | Textured yarns, non-cellulosic
32690101. Pannen: steengoed, grof aardewerk en aardewerk | Cookware: stoneware, coarse earthenware, and pottery
35349903. Looppas, verhuizen | Walkways, moving
37110301. Amfibische motorvoertuigen, assemblage van | Amphibian motor vehicles, assembly of
96310000. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities

Werken bij Lameire J BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lameire J BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lameire J BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lameire J BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Transport planner (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

  • Inside Sales (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telesales medewerker verkoop je software programma's die de solvabiliteit van bedrijven kan nagaan. Je prospecten/klanten zijn bedrijven. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Lifttechnieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

  • Huishoudhulp Zoersel-Halle-Zandhoven (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op vrijdag in de bakkerij. Je staat in voor het maken van koekjes. Je maakt het deeg klaar en je rolt de koekjes uit waarbij je ze vervolgens afbakt.

  • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: STARCO

    Type: Vaste Job

    Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

  • Deeltijds winkelbediende (24u) - onmiddellijk contract voor 6 maanden - regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als winkelbediende ben je het uithangbord van de winkel. Je staat altijd klaar voor de vragen van klanten en helpt hen verder met een glimlach. Je hebt heel wat verschillende taken: Je bedient de kassa, bakt de broden en gebakjes af, zorgt voor de orde en netheid in de winkel, vult de rekken aan en bedient het elektrisch of manueel transpallet om de producten in het magazijn of in de winkel te plaatsen. Je werkt in een wisselend rooster en weet drie weken op voorhand je werkplanning. Zaterdagwerk hoort hier zeker bij, maar dit is altijd maar een paar uur. Daarnaast krijg je ook meteen een contract van bepaalde duur bij de winkel!

  • Psycholoog / relatietherapeut (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    · gemotiveerde Psycholoog (M/V) en/of Seksuoloog · flexibiliteit, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren · een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. · therapeutische betrokkenheid is een must! · Beschikbaarheid 2d /week (woensdag + donderdag), volledige dagen op termijn, starten met avonduren. Proefperiode van 1j, nadien langdurig engagement.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

Zoek naar antwoorden van Lameire J BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Lameire J BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lameire J BVBA. Laat een reactie achter voor Lameire J BVBA. Lameire J BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lameire J BVBA. Leave a respond for Lameire J BVBA. Lameire J BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lameire J BVBA op de google maps. Adres en contacten Lameire J BVBA
Location of Lameire J BVBA on the google maps. Address and contacts of Lameire J BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lameire J BVBA Lameire J BVBA: NICOLAS | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | Ecomus茅e du Pays des Collines | E. HORODYSKI | Mortier

Other related companies as Lameire J BVBA: NICOLAS | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | Ecomus茅e du Pays des Collines | E. HORODYSKI | Mortier

Lameire J BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lameire J BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05441223144. Het bedrijf Lameire J BVBA bevindt zich op het adres: Bikschotestraat 17D; 8920; Langemark-Poelkapelle (Langemark). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 325,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Lameire J BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lameire J BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lameire J BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lameire J BVBA, openstaande posities, locatie van Lameire J BVBA op de kaart.

Lameire J BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lameire J BVBA, company assigned to the tax number BE05441223144. The company Lameire J BVBA is located at the address: Bikschotestraat 17D; 8920; Langemark-Poelkapelle (Langemark). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 325,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. Products created in Lameire J BVBA were not found.
The main activity of Lameire J BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lameire J BVBA is not available. You also can look at reviews of Lameire J BVBA, open positions, location of Lameire J BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lameire J BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lameire J BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lameire J BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lameire J BVBA, employees, financial statistics.