FLHAAN BVBA

Contactgegevens FLHAAN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHAAN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHAAN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Yzerhand 88 9120 Beveren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-75-93-76 32-37-75-93-76

Fax (fax): 32-37-55-00-18 32-37-55-00-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHAAN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHAAN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHAAN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHAAN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHAAN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHAAN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHAAN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHAAN BVBA
Products information FLHAAN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01263122558
Ondernemingsnummer: 1736358642
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 286,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLHAAN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHAAN BVBA
(Get full report from official database of BE for FLHAAN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHAAN BVBA
Addition kinds of activities for FLHAAN BVBA

3844. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes
7829. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
35320208. Scheiding machines, mineraal | Separating machinery, mineral
36210200. Elektrische motor en generator hulponderdelen | Electric motor and generator auxillary parts
37130204. Buslichamen (motorvoertuigen) | Bus bodies (motor vehicles)
50469902. Muntentellers | Coin counters
50849903. Ventilators, industriële | Fans, industrial
54119904. Kruidenierswinkels, ketting | Grocery stores, chain
76220402. Huishoudelijke antenne installatie en service | Household antenna installation and service

Werken bij FLHAAN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHAAN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHAAN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHAAN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker met poetsmachine m/v (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het reinigen van de toonzaal aan de hand van een poetsmachine. Daarnaast sta je ook in voor het schoonmaken van het sanitair. Je wil een tijdelijke opdracht werken van 1 week

 • Inpakmedewerker Voeding (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: ASAP MORTSEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Borsbeek zijn wij op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde inpakmedewerkers. Ben jij stressbestendig en flexibel ingesteld? Voel jij je thuis in de voedingssector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verpakken van chocolade.

 • Monteur metaalbedrijf MAATWERK 2-ploegen ! HOOG LOON ! m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming Planlezen en technische tekeningen interpreteren

 • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

 • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

 • Keukenhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Studentenjob

  In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

 • Jobstudent (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

  Type: Studentenjob

  Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

 • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

 • Projectleider Bouw (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

 • Assistent - Storemanager Noord-Limburg (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: LIDL

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • Psychiater (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als psychiater binnen onze multidisciplinaire praktijk, Praktijk Dorp 3. Momenteel werken er in onze praktijk een diëtiste, twee psycholgen (volwassenen en kinderen), twee auticoaches (volwassenen en kinderen) en een psychiater (volwassenen). We zijn op zoek naar een psychiater om ons ambulant werkend team te versterken. Het aantal uren en dagen waarop u binnen onze praktijk kan werken, worden in onderling overleg bepaald.

 • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: McDonald's Kortrijk

  Type: Flexijob

  Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

Zoek naar antwoorden van FLHAAN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLHAAN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHAAN BVBA. Laat een reactie achter voor FLHAAN BVBA. FLHAAN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHAAN BVBA. Leave a respond for FLHAAN BVBA. FLHAAN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHAAN BVBA op de google maps. Adres en contacten FLHAAN BVBA
Location of FLHAAN BVBA on the google maps. Address and contacts of FLHAAN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHAAN BVBA FLHAAN BVBA: FLUNILECTRIC SA | QUETIN-GOOSSENS | JUAN VERLINDEN | LUC SINTUBIN | Tolimpex

Other related companies as FLHAAN BVBA: FLUNILECTRIC SA | QUETIN-GOOSSENS | JUAN VERLINDEN | LUC SINTUBIN | Tolimpex

FLHAAN BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHAAN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263122558. Het bedrijf FLHAAN BVBA bevindt zich op het adres: Yzerhand 88 9120 Beveren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 286,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLHAAN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHAAN BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHAAN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHAAN BVBA, openstaande posities, locatie van FLHAAN BVBA op de kaart.

FLHAAN BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLHAAN BVBA, company assigned to the tax number BE01263122558. The company FLHAAN BVBA is located at the address: Yzerhand 88 9120 Beveren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 286,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLHAAN BVBA were not found.
The main activity of FLHAAN BVBA is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHAAN BVBA is not available. You also can look at reviews of FLHAAN BVBA, open positions, location of FLHAAN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHAAN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHAAN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHAAN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHAAN BVBA, employees, financial statistics.