LUC SINTUBIN

Contactgegevens LUC SINTUBIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC SINTUBIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC SINTUBIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JANSSTRAAT 153; 8840; STADEN, België

Telefoon (phone): 51700193 (+32-51700193) 51700193 (+32-51700193)

Fax (fax): +32 (56) 162-52-34 +32 (56) 162-52-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC SINTUBIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC SINTUBIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC SINTUBIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC SINTUBIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC SINTUBIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC SINTUBIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC SINTUBIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC SINTUBIN
Products information LUC SINTUBIN

BTW identificatienummer (tax): BE02441680908
Ondernemingsnummer: 3841064453
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in LUC SINTUBIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC SINTUBIN
(Get full report from official database of BE for LUC SINTUBIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC SINTUBIN
Addition kinds of activities for LUC SINTUBIN

20340305. Groenten, gesulfureerd | Vegetables, sulphured
35410108. Reaming machines | Reaming machines
39910102. Straatvezels, hand of machine | Street sweeping brooms, hand or machine
57190200. Verlichting, lampen en accessoires | Lighting, lamps, and accessories
63990000. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec

Werken bij LUC SINTUBIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC SINTUBIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC SINTUBIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC SINTUBIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch bediende te Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een bediende voor technical sales support. Je taken: Maken van warmteverliesberekeningen. Maken van vloerverwarmingsberekeningen en ventilatieberekeningen (hiervoor is een software programma voorhanden.  Een opleiding wordt voorzien). Technisch begeleiden en ondersteunen van medewerkers, klanten en sales-team i.v.m. vloerverwarming en ventilatie. Maken van offertes vloerverwarming en ventilatie.

  • Flexibele Postbedeler (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Schilde, bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn wij op zoek naar personen die tijdelijk aan de slag willen als Postbedeler. Je bent voltijds en flexibel inzetbaar van maandag tot vrijdag. Wat mag je in deze functie verwachten? Je verdeelt correct de postpakketten aan de jouw toegewezen bedrijven en particulieren. Je vertrekt met de wagen naar je bestemming en vervolgens verdeel je met de fiets de post. Hierbij volg je het vooropgestelde stratenplan. Het trackingtoestel volg je correct op. Je voert de rondes correct, accuraat en binnen de juiste termijn uit.

  • Onderhoudstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een magazijnier Deze magazijnier heeft tot taak de goederenontvangst en de goederenopslag alsmede het interne transport van de goederen gestructureerd en overeenkomstig planning te laten verlopen  Tevens verpakken/tellen en controleren van goederen  laden en lossen van vrachtwagens en containers 

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp in Pulle-Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp in Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Jobstudent Vertaler Nederlands / Frans (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Pauwels zijn wij op zoek naar een jobstudent vertaler die zich zal bezig houden met het vertalen van de website van het Nederlands naar het Frans.

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van LUC SINTUBIN in sociale netwerken
Look for responds of LUC SINTUBIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC SINTUBIN. Laat een reactie achter voor LUC SINTUBIN. LUC SINTUBIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC SINTUBIN. Leave a respond for LUC SINTUBIN. LUC SINTUBIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC SINTUBIN op de google maps. Adres en contacten LUC SINTUBIN
Location of LUC SINTUBIN on the google maps. Address and contacts of LUC SINTUBIN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC SINTUBIN LUC SINTUBIN: BACOB | DANIEL LIBBRECHT | Van den Bossche | GUY DECHAMBRE | Dumolin G

Other related companies as LUC SINTUBIN: BACOB | DANIEL LIBBRECHT | Van den Bossche | GUY DECHAMBRE | Dumolin G

LUC SINTUBIN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC SINTUBIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02441680908. Het bedrijf LUC SINTUBIN bevindt zich op het adres: SINT-JANSSTRAAT 153; 8840; STADEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in LUC SINTUBIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC SINTUBIN is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC SINTUBIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC SINTUBIN, openstaande posities, locatie van LUC SINTUBIN op de kaart.

LUC SINTUBIN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC SINTUBIN, company assigned to the tax number BE02441680908. The company LUC SINTUBIN is located at the address: SINT-JANSSTRAAT 153; 8840; STADEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in LUC SINTUBIN were not found.
The main activity of LUC SINTUBIN is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC SINTUBIN is not available. You also can look at reviews of LUC SINTUBIN, open positions, location of LUC SINTUBIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC SINTUBIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC SINTUBIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC SINTUBIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC SINTUBIN, employees, financial statistics.