FLUNILECTRIC SA

Contactgegevens FLUNILECTRIC SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLUNILECTRIC SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLUNILECTRIC SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue De Laeken 179 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-27-58-58 32-22-27-58-58

Fax (fax): 32-22-18-50-62 32-22-18-50-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLUNILECTRIC SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLUNILECTRIC SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLUNILECTRIC SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLUNILECTRIC SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLUNILECTRIC SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLUNILECTRIC SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLUNILECTRIC SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLUNILECTRIC SA
Products information FLUNILECTRIC SA

BTW identificatienummer (tax): BE09335052490
Ondernemingsnummer: 1305969238
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLUNILECTRIC SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Television sets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLUNILECTRIC SA
(Get full report from official database of BE for FLUNILECTRIC SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLUNILECTRIC SA
Addition kinds of activities for FLUNILECTRIC SA

411101. Busvervoer | Bus transportation
964199. Regulering van de landbouwmarketing, nv | Regulation of agricultural marketing, nec
23920202. Zakken, wasgoed: gemaakt van aangekochte materialen | Bags, laundry: made from purchased materials
25110107. Hoofdplanken: hout | Headboards: wood
34620502. Vernietiging smeedstukken, ferro | Ordnance forgings, ferrous
35370104. Wieg, drum | Cradles, drum
36790204. Opnamekoppen, spraak- en muziekapparatuur | Recording heads, speech and musical equipment
52610200. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
78410000. Videobandverhuur | Video tape rental
83519905. Kinderdagverblijf | Preschool center

Werken bij FLUNILECTRIC SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLUNILECTRIC SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLUNILECTRIC SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLUNILECTRIC SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker expeditie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is je missie? Binnen de expeditiedienst van ons magazijn te Zaventem, biedt je administratieve ondersteuning. Je staat in voor het klassement en zorgt dat de afnamebons bij de juiste ploeg in het magazijn terechtkomen. Je ondersteunt je collega's bij de voorbereiding van de vrachtwagen tournees. Je waakt mee over de orde en netheid op de laadkaaien. Indien nodig assisteer je bij het laden van een vrachtwagen.

  • Wegenwerker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven zijn we op zoek naar gedreven wegenwerkers. Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden, zowel in grondwerken, rioleringswerken als afwerking. Je werkt op verschillende locaties in Vlaanderen.

  • Voltijdse huishoudhulp Deerlijk M/V. (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • STUDENT marketeer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Een innovatief jong bedrijf dat op zoek is naar een hands-on marketing coördinator die de strategie verfijnt alsook operationeel vertaalt. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! - Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. - Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft - Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Hoe vaak werk ik? Als student(e) marketing werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Medewerker HR-dienst Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je jouw competenties in de HR-wereld verder ontwikkelen en dit als student regio Lokeren? Het bedrijf valt onder de chemische sector en vervaardigt benzinetanks. Verder bieden ze machinebouw aan voor grote automobiel klanten. Je taken zullen bestaan uit: het in kaart brengen, standaardiseren van functiebeschrijvingen. Het in kaart brengen van welke skills er zijn op vandaag, welke hebben we nodig en welke opleidingen moeten we hiervoor voorzien?

  • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Accountant om het team van 3 personen te vervolledigen. Heb je een diploma in de boekhouding en reeds een eerste ervaring? Solliciteer dan snel. Jouw takenpakket als accountant: Inboeken aankoopfacturen Inboeken verkoopfacturen Je helpt met de voorbereiding van de maandafsluit Je bereidt de BTW-aangifte voor Je helpt met het debiteurenbeheer ….

Zoek naar antwoorden van FLUNILECTRIC SA in sociale netwerken
Look for responds of FLUNILECTRIC SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLUNILECTRIC SA. Laat een reactie achter voor FLUNILECTRIC SA. FLUNILECTRIC SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLUNILECTRIC SA. Leave a respond for FLUNILECTRIC SA. FLUNILECTRIC SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLUNILECTRIC SA op de google maps. Adres en contacten FLUNILECTRIC SA
Location of FLUNILECTRIC SA on the google maps. Address and contacts of FLUNILECTRIC SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLUNILECTRIC SA FLUNILECTRIC SA: Uyttenhove R | SETCRAFT | DANI?LLE FETELIAN | Dobit p.v.b.a. | SEFFER, DAVID

Other related companies as FLUNILECTRIC SA: Uyttenhove R | SETCRAFT | DANI?LLE FETELIAN | Dobit p.v.b.a. | SEFFER, DAVID

FLUNILECTRIC SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLUNILECTRIC SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09335052490. Het bedrijf FLUNILECTRIC SA bevindt zich op het adres: Rue De Laeken 179 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 803,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Television sets. Producten gemaakt in FLUNILECTRIC SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLUNILECTRIC SA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLUNILECTRIC SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLUNILECTRIC SA, openstaande posities, locatie van FLUNILECTRIC SA op de kaart.

FLUNILECTRIC SA is a company, that was registered 2017 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLUNILECTRIC SA, company assigned to the tax number BE09335052490. The company FLUNILECTRIC SA is located at the address: Rue De Laeken 179 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 803,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Television sets. Products created in FLUNILECTRIC SA were not found.
The main activity of FLUNILECTRIC SA is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLUNILECTRIC SA is not available. You also can look at reviews of FLUNILECTRIC SA, open positions, location of FLUNILECTRIC SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLUNILECTRIC SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLUNILECTRIC SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLUNILECTRIC SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLUNILECTRIC SA, employees, financial statistics.