FLG.A. WATERLOO 28 SA

Contactgegevens FLG.A. WATERLOO 28 SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLG.A. WATERLOO 28 SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLG.A. WATERLOO 28 SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Bd. De Waterloo 28-29 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-13-40-84 32-25-13-40-84

Fax (fax): 32-25-13-73-10 32-25-13-73-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLG.A. WATERLOO 28 SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLG.A. WATERLOO 28 SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLG.A. WATERLOO 28 SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLG.A. WATERLOO 28 SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLG.A. WATERLOO 28 SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLG.A. WATERLOO 28 SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLG.A. WATERLOO 28 SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLG.A. WATERLOO 28 SA
Products information FLG.A. WATERLOO 28 SA

BTW identificatienummer (tax): BE04988037109
Ondernemingsnummer: 8812103271
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLG.A. WATERLOO 28 SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLG.A. WATERLOO 28 SA
(Get full report from official database of BE for FLG.A. WATERLOO 28 SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLG.A. WATERLOO 28 SA
Addition kinds of activities for FLG.A. WATERLOO 28 SA

5046. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
234101. Dameskleding en kinderkleding | Women's and children's nightwear
243400. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
22110505. denims | Denims
22410300. Stoffen tapes | Fabric tapes
37280110. Fuselage assemblage, vliegtuigen | Fuselage assembly, aircraft
50910603. fietsen | Bicycles
62110103. Dealers, beveiliging | Dealers, security

Werken bij FLG.A. WATERLOO 28 SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLG.A. WATERLOO 28 SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLG.A. WATERLOO 28 SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLG.A. WATERLOO 28 SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerk(st)ers regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze Internationaal gerenomeerde klant, gelegen Leuvensesteenweg in Zaventem, zijn wij op zoek naar een heel aantal mensen die graag in montage/productie afdeling wensen te werken. Jouw taken zullen oa bestaan uit : - Monteren van componenten - Testen van afgewerkte produkten op waterdichtheid

  • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • ZAALMEDEWERKER BRASSERIE M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een brasserie in het centrum van Gent, zijn wij op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Je staat in voor de bediening in de zaal en bar, alsook soms kleine bereidingen of afwas in de keuken.

  • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

  • Sales Advisor (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze rol belt de advisor uit naar potentiele klanten. Taken: • Vanuit bevraging de klant leren kennen en zo inspelen op de behoeften • Sales opportuniteiten creëren en detecteren en hierop inspelen • Deal closen • Empatisch vermogen hanteren om de klant op lange termijn te binden.

  • Polyvalent arbeider lakkerij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een poederlakker regio Waasland. Je zal helpen met de voorbereiding van de stukken: trappen, auto's, hekken,... Je zal de stukken opschuren, ontvetten, afplakken, enz... Vervolgens zal je de stukken ophangen. De poederlakinstallatie instellen en de gespoten stukken controleren op de kwaliteit van het lakwerk. Je zal tot slot de stukken afpakken en met de heftruck klaar zetten per bestelling.

  • Jobstudent: Afwasser (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij voor onze bistro op zoek naar een afwasser.

  • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

  • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HR@RETAIL

    Type: Vaste Job

    JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASPER (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Logopedist(e) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DECAT SOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

Zoek naar antwoorden van FLG.A. WATERLOO 28 SA in sociale netwerken
Look for responds of FLG.A. WATERLOO 28 SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLG.A. WATERLOO 28 SA. Laat een reactie achter voor FLG.A. WATERLOO 28 SA. FLG.A. WATERLOO 28 SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLG.A. WATERLOO 28 SA. Leave a respond for FLG.A. WATERLOO 28 SA. FLG.A. WATERLOO 28 SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLG.A. WATERLOO 28 SA op de google maps. Adres en contacten FLG.A. WATERLOO 28 SA
Location of FLG.A. WATERLOO 28 SA on the google maps. Address and contacts of FLG.A. WATERLOO 28 SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLG.A. WATERLOO 28 SA FLG.A. WATERLOO 28 SA: M.P. DIFFUSION COIFFURE | Francart X | FNAC GENT | Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie | ROMAIN SURKIJN

Other related companies as FLG.A. WATERLOO 28 SA: M.P. DIFFUSION COIFFURE | Francart X | FNAC GENT | Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie | ROMAIN SURKIJN

FLG.A. WATERLOO 28 SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLG.A. WATERLOO 28 SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04988037109. Het bedrijf FLG.A. WATERLOO 28 SA bevindt zich op het adres: Bd. De Waterloo 28-29 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLG.A. WATERLOO 28 SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLG.A. WATERLOO 28 SA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLG.A. WATERLOO 28 SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLG.A. WATERLOO 28 SA, openstaande posities, locatie van FLG.A. WATERLOO 28 SA op de kaart.

FLG.A. WATERLOO 28 SA is a company, that was registered 1991 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLG.A. WATERLOO 28 SA, company assigned to the tax number BE04988037109. The company FLG.A. WATERLOO 28 SA is located at the address: Bd. De Waterloo 28-29 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLG.A. WATERLOO 28 SA were not found.
The main activity of FLG.A. WATERLOO 28 SA is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLG.A. WATERLOO 28 SA is not available. You also can look at reviews of FLG.A. WATERLOO 28 SA, open positions, location of FLG.A. WATERLOO 28 SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLG.A. WATERLOO 28 SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLG.A. WATERLOO 28 SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLG.A. WATERLOO 28 SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLG.A. WATERLOO 28 SA, employees, financial statistics.