ROMAIN SURKIJN

Contactgegevens ROMAIN SURKIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROMAIN SURKIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROMAIN SURKIJN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BETSERBAAN 56; 3545; HALEN, België

Telefoon (phone): 13441721 (+32-13441721) 13441721 (+32-13441721)

Fax (fax): +32 (51) 739-15-57 +32 (51) 739-15-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROMAIN SURKIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROMAIN SURKIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROMAIN SURKIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROMAIN SURKIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROMAIN SURKIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROMAIN SURKIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROMAIN SURKIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROMAIN SURKIJN
Products information ROMAIN SURKIJN

BTW identificatienummer (tax): BE03181335449
Ondernemingsnummer: 8163360595
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 335,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in ROMAIN SURKIJN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROMAIN SURKIJN
(Get full report from official database of BE for ROMAIN SURKIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROMAIN SURKIJN
Addition kinds of activities for ROMAIN SURKIJN

154199. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
354501. Precisie meetinstrumenten | Precision measuring tools
22599905. Vesten, breien | Stockinettes, knit
23260206. Werkbroek | Work pants
28191015. Zwavel, hersteld of geraffineerd, incl. | Sulfur, recovered or refined, incl. from sour natural gas
29110102. Vloeibare petroleumgassen, lpg | Liquefied petroleum gases, lpg
29929902. Refining van smeermiddelen en vetten, oa | Re-refining lubricating oils and greases, nec
51590301. veren | Feathers
63119900. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec

Werken bij ROMAIN SURKIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROMAIN SURKIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROMAIN SURKIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROMAIN SURKIJN. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Technieker (elektrisch en mechanisch) 2-ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van elektrische/mechanische problemen aan de machines en sta je in voor het dagelijks (preventief) onderhoud van het machinepark teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen en productiestilstanden tot een minimum te beperken. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies. Uitbreidingen machinepark Gericht handelingen uitvoeren opdat de lijn niet stilvalt Aanpassen van bestaande installaties

  • Huishoudhulp Snellegem - Zedelgem - Oostkamp (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Snellegem, Zedelgem, Oostkamp en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 16 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR M/V (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Een familiebedrijf met open en informele bedrijfscultuur, is ter ondersteuning van hun groei op zoek naar een Bouwkundig Tekenaar. Binnen deze functie bent u verantwoordelijk voor het uittekenen van betonnen prefab-elementen. Door rekening te houden met kwaliteitseisen en levertijden, zorgt u er voor dat ze tijdig productieklaar gemaakt kunnen worden.

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.  Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z  Het aanmaken van verwerken van werkbonnen  Het vervullen van algemene administratieve taken    Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een specialist op vlak van onderhoud en herstel van treinwagons en locomotieven. 

  • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • Psycholoog (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: IMHA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig psycholoog gezocht om ons volwassenenteam te vervoegen in de groepspraktijk CPRT te Damme (nabij Brugge)

Zoek naar antwoorden van ROMAIN SURKIJN in sociale netwerken
Look for responds of ROMAIN SURKIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROMAIN SURKIJN. Laat een reactie achter voor ROMAIN SURKIJN. ROMAIN SURKIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROMAIN SURKIJN. Leave a respond for ROMAIN SURKIJN. ROMAIN SURKIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROMAIN SURKIJN op de google maps. Adres en contacten ROMAIN SURKIJN
Location of ROMAIN SURKIJN on the google maps. Address and contacts of ROMAIN SURKIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROMAIN SURKIJN ROMAIN SURKIJN: WALTER BIERINCKX | KAPSALON PHILIPPE | SERAM | PIERRE VAN DAMME | YASAR YILDIRIM

Other related companies as ROMAIN SURKIJN: WALTER BIERINCKX | KAPSALON PHILIPPE | SERAM | PIERRE VAN DAMME | YASAR YILDIRIM

ROMAIN SURKIJN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROMAIN SURKIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03181335449. Het bedrijf ROMAIN SURKIJN bevindt zich op het adres: BETSERBAAN 56; 3545; HALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 335,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in ROMAIN SURKIJN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROMAIN SURKIJN is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROMAIN SURKIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROMAIN SURKIJN, openstaande posities, locatie van ROMAIN SURKIJN op de kaart.

ROMAIN SURKIJN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROMAIN SURKIJN, company assigned to the tax number BE03181335449. The company ROMAIN SURKIJN is located at the address: BETSERBAAN 56; 3545; HALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 335,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruitteelt. Products created in ROMAIN SURKIJN were not found.
The main activity of ROMAIN SURKIJN is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROMAIN SURKIJN is not available. You also can look at reviews of ROMAIN SURKIJN, open positions, location of ROMAIN SURKIJN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROMAIN SURKIJN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROMAIN SURKIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROMAIN SURKIJN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROMAIN SURKIJN, employees, financial statistics.