Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie

Contactgegevens Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai Edouard Van Beneden 22; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2), België

Telefoon (phone): 04 366 50 00; 04 366 50 21 (+32-04 366 50 00; 04 366 50 21) 04 366 50 00; 04 366 50 21 (+32-04 366 50 00; 04 366 50 21)

Fax (fax): 04 366 50 93 (+32-04 366 50 93) 04 366 50 93 (+32-04 366 50 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie
Products information Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie

BTW identificatienummer (tax): BE01928070068
Ondernemingsnummer: 4138244628
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 560,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Tourism - Sights of interest

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie
(Get full report from official database of BE for Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie
Addition kinds of activities for Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie

5999. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec
249916. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
272101. Periodieken, alleen publiceren | Periodicals, publishing only
287999. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
363299. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
599915. Gems en edelstenen | Gems and precious stones
628299. Beleggingsadvies, nv | Investment advice, nec
17619905. Chute installatie (linnen, mail, afval, enz.) | Chute installation (linen, mail, trash, etc.)
20799910. Groenten geraffineerde oliën (behalve maïsolie) | Vegetable refined oils (except corn oil)
76991203. horseshoeing | Horseshoeing

Werken bij Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien trucks (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

 • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

 • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

 • Showroomverkoop/slaapadviseur (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de nieuwste winkel van deze keten, gelegen te Zaventem, zijn we op zoek naar een voltijds medewerker ter versterking van dit groeiende filiaal. Taken: Advisering op maat betreffende slaapcomfort (bedden, matrassen, en decoratief textiel) Het proactief benaderen van de klanten en dankzij je luisterbereidheid/ -vaardigheid overgaan tot -en afsluiten van- de verkoop van bovengenoemde producten Administratieve opvolging van de verkoopdossiers (plaatsen en opvolgen van de bestellingen, verwerking van de goederenstroom, ...) Meewerken aan een mooie, verzorgde toonzaal Werken doe je volgens de openingsuren van de winkel: van dinsdag tot en met zaterdag en van 10u tot 18u.

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

  Regio: KESSEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

 • Schoonmaakmedewerker dienstencheques voor regio Oostende/Brugge (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Asap is op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om het team regio Oostende/Brugge te versterken. Asap is een familiaal bedrijf die steeds de nodige ENJOY wil bekomen met werknemers en al haar klanten. Je staat steeds in voor de hulp in huis bij de gezinnen.

 • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Eeklo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Bijlesgever Java (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

  Type: Studentenjob

  Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

 • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

 • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

  Type: Zelfstandige activiteit

  De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

Zoek naar antwoorden van Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie in sociale netwerken
Look for responds of Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie. Laat een reactie achter voor Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie. Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie. Leave a respond for Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie. Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie op de google maps. Adres en contacten Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie
Location of Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie on the google maps. Address and contacts of Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie

Andere gerelateerde bedrijven als come Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie: KOPERINO | HOBBY-CENTER | CHARLY HANOT | BOULANGERIE DU BATY | VISHANDEL ZEEZOT

Other related companies as Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie: KOPERINO | HOBBY-CENTER | CHARLY HANOT | BOULANGERIE DU BATY | VISHANDEL ZEEZOT

Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01928070068. Het bedrijf Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie bevindt zich op het adres: Quai Edouard Van Beneden 22; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 560,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Museums. Lijst met producten zijn Tourism - Sights of interest.
De hoofdactiviteit van Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie, openstaande posities, locatie van Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie op de kaart.

Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie, company assigned to the tax number BE01928070068. The company Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie is located at the address: Quai Edouard Van Beneden 22; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 560,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Museums. List of products are Tourism - Sights of interest.
The main activity of Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie is not available. You also can look at reviews of Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie, open positions, location of Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aquarium Universitaire et Mus茅e de Zoologie, employees, financial statistics.