VISHANDEL ZEEZOT

Contactgegevens VISHANDEL ZEEZOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VISHANDEL ZEEZOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VISHANDEL ZEEZOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLOEPENLAAN 16; 8660; DE PANNE, België

Telefoon (phone): 58415700 (+32-58415700) 58415700 (+32-58415700)

Fax (fax): +32 (11) 430-13-68 +32 (11) 430-13-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VISHANDEL ZEEZOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VISHANDEL ZEEZOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VISHANDEL ZEEZOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VISHANDEL ZEEZOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VISHANDEL ZEEZOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VISHANDEL ZEEZOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VISHANDEL ZEEZOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VISHANDEL ZEEZOT
Products information VISHANDEL ZEEZOT

BTW identificatienummer (tax): BE06396759033
Ondernemingsnummer: 2803955078
Hoofdstad (capital): 387,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 825,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in VISHANDEL ZEEZOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Poissonniers and 茅caillers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VISHANDEL ZEEZOT
(Get full report from official database of BE for VISHANDEL ZEEZOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VISHANDEL ZEEZOT
Addition kinds of activities for VISHANDEL ZEEZOT

239206. Slip deksels en pads | Slip covers and pads
492402. Gaskrachters | Gas power marketers
24110208. Rails, hek: rond of split | Rails, fence: round or split
34420401. Branddeuren, metaal | Fire doors, metal
35450100. Precisie meetinstrumenten | Precision measuring tools
36720000. Printplaten | Printed circuit boards
38619907. Stereopticons | Stereopticons
51690200. Industriële gassen | Industrial gases
59410500. Watersportuitrusting | Water sport equipment
91110102. Voorzitterschap | Presidents' office

Werken bij VISHANDEL ZEEZOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VISHANDEL ZEEZOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VISHANDEL ZEEZOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VISHANDEL ZEEZOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Tubing / Instrumentfitter M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Heb je interesse in een job waarin je verantwoordelijkheid draagt voor het op maat maken, inmeten en monteren van leidingen tot 3/4", en dit in een industriële omgeving? Haal je voldoening uit taken zoals o.a. : -Samenstellen en plaatsen van instrumenten met hun toebehoren. -Plaatsen en aansluiten van procesleidingen. -Aanleggen van luchtleidingen in verschillende materialen zoals RVS, CU, PVC en Galva -Demonteren van instrumenten -Maken van steunen voor allerlei toestellen. -Plaatsen van kabelbanen

  • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • Huishoudhulp Ruiselede - Tielt (m/v) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Ruiselede - Tielt en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • barhulp - 05/09 en 08/09 (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je bedient de bar. Volgende taken behoren hierbij: tappen dranken uitschenken dranken mixen koffies maken afwassen bar schoon houden bij drukte opdienen en afruimen

  • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Poppr

    Type: Vaste Job

    360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

  • Health coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: AVITA

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken 1 nieuwe health coach! De job als health coach houdt in dat je mensen begeleid naar hun doelen (fitter voelen, afslanken, bijkomen, betere sportprestaties,…) en dat met een gepersonaliseerd voedingsprogramma. Hierbij word ook wekelijks persoonlijke coaching gegeven om samen de vooruitgang en resultaten op te volgen. De opleiding die erbij hoort gaat steeds door op dinsdagavond bij ons in de praktijk te Bilzen, daarnaast krijg je ook training-on-the-job en je kan tijdens jou opleiding al gaan verdienen. Zoek je een leuke bijverdienste? Ben je leergierig, sociaal, enthousiast, heb je een uitermate grote interesse in voeding/sport en help je graag mensen? Stuur dan een mailtje met jou CV naar [email protected] Tot snel! Larissa Van Baekel

  • Professionele autoschoner (v/m) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CLEAN POWER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een grote autogroep zijn we op zoek naar een professionele autoschoner. Job U zorgt voor de voorbereiding en reiniging van het voertuig om het onberispelijk te maken vooraleer het aan de klant wordt overhandigd. U kunt zich verplaatsen in Brussel en omgeving (uitzonderlijk ook in de regio Namen).

  • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

Zoek naar antwoorden van VISHANDEL ZEEZOT in sociale netwerken
Look for responds of VISHANDEL ZEEZOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VISHANDEL ZEEZOT. Laat een reactie achter voor VISHANDEL ZEEZOT. VISHANDEL ZEEZOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VISHANDEL ZEEZOT. Leave a respond for VISHANDEL ZEEZOT. VISHANDEL ZEEZOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VISHANDEL ZEEZOT op de google maps. Adres en contacten VISHANDEL ZEEZOT
Location of VISHANDEL ZEEZOT on the google maps. Address and contacts of VISHANDEL ZEEZOT

Andere gerelateerde bedrijven als come VISHANDEL ZEEZOT VISHANDEL ZEEZOT: Hama 4 ASBL | De Boodt Annemie | De Jongh Ronald | HUIS ?T VITAMIENTJE | PIERRE POIVRE

Other related companies as VISHANDEL ZEEZOT: Hama 4 ASBL | De Boodt Annemie | De Jongh Ronald | HUIS ?T VITAMIENTJE | PIERRE POIVRE

VISHANDEL ZEEZOT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VISHANDEL ZEEZOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06396759033. Het bedrijf VISHANDEL ZEEZOT bevindt zich op het adres: SLOEPENLAAN 16; 8660; DE PANNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 387,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 825,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Poissonniers and 茅caillers. Producten gemaakt in VISHANDEL ZEEZOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VISHANDEL ZEEZOT is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VISHANDEL ZEEZOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VISHANDEL ZEEZOT, openstaande posities, locatie van VISHANDEL ZEEZOT op de kaart.

VISHANDEL ZEEZOT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VISHANDEL ZEEZOT, company assigned to the tax number BE06396759033. The company VISHANDEL ZEEZOT is located at the address: SLOEPENLAAN 16; 8660; DE PANNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 387,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 825,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Poissonniers and 茅caillers. Products created in VISHANDEL ZEEZOT were not found.
The main activity of VISHANDEL ZEEZOT is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VISHANDEL ZEEZOT is not available. You also can look at reviews of VISHANDEL ZEEZOT, open positions, location of VISHANDEL ZEEZOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VISHANDEL ZEEZOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VISHANDEL ZEEZOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VISHANDEL ZEEZOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VISHANDEL ZEEZOT, employees, financial statistics.