AN LINGIER

Contactgegevens AN LINGIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AN LINGIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

AN LINGIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE JETTE 518; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24261551 (+32-24261551) 24261551 (+32-24261551)

Fax (fax): +32 (84) 167-28-67 +32 (84) 167-28-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AN LINGIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AN LINGIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AN LINGIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AN LINGIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AN LINGIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AN LINGIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AN LINGIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AN LINGIER
Products information AN LINGIER

BTW identificatienummer (tax): BE06805175781
Ondernemingsnummer: 8405609130
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AN LINGIER
(Get full report from official database of BE for AN LINGIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor AN LINGIER
Addition kinds of activities for AN LINGIER

2439. Structurele houtdelen, nec | Structural wood members, nec
361299. Kracht-, distributie- en specialiteitstransformatoren, nec | Power, distribution and specialty transformers, nec
509104. Jacht apparatuur en benodigdheden | Hunting equipment and supplies
919904. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government
33519905. Rails, koper en koperlegering | Rails, copper and copper alloy
36439904. Bliksembeveiligingsapparatuur | Lightning protection equipment
73599905. Verhuur van propaan apparatuur | Propane equipment rental
79480404. Paarden, racen | Horses, racing
87439903. PR en publiciteit | Public relations and publicity

Werken bij AN LINGIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AN LINGIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AN LINGIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AN LINGIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een Laborant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: - Je voert op vastgestelde tijden de procescontroles uit vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je registreert deze vastgestelde waardes in de procescontrolebladen; - Je staat in voor de verwerking van deze gegevens middels SPC; - Je corrigeert de baden volgens de wijze vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je staat in voor het voorraadbeheer van beschikbare chemicaliën op de vloer; - Je geeft elke technische onregelmatigheid door aan Hoofd Labo LNO of aan dienst onderhoud; - Je staat in voor de reinheid van de installatie tijdens productie.

  • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Dynamisch Quality Manager met Peoplemanegement ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door kwaliteitsbeleid? Op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan heeft Konvert Office Antwerpen jouw droomjob! Voor onze partner, een stabiel en internationale organisatie in centrum Antwerpen, zijn wij op zoek naar een gedreven Quality Manager met people skills. In deze boeiende functie werk je een efficiënt en effectief kwaliteitsbeleid uit, ben je verantwoordelijk voor verschillende certificaten en systemen (ISO, AEO, ...). Hierbij stuur je ook de Quality Advisor aan. Een greep uit jouw takenpakket: • Je analyseert en verbetert het kwaliteitssysteem. • Je controleert en evalueert het kwaliteitsmanagementsysteem door middel van interne en externe audits. • Je analyseert de resultaten regelmatig aan de hand van management meetings • Je implementeert controlesystemen om de certificaten te behouden, verlengen, vernieuwen of uit te breiden. • Je optimaliseert de procedures voor elke afdeling. • Je biedt jouw collega's advies betreffende de formaliteiten waaraan men moet voldoen. • Je rapporteert rechtstreeks aan de directie over de vooruitgang van het kwaliteitsbeleid

  • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

  • Spelhost dinerspellen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Sint-Niklaas studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekends (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Graafkraanmachinist (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Limburg, Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

Zoek naar antwoorden van AN LINGIER in sociale netwerken
Look for responds of AN LINGIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor AN LINGIER. Laat een reactie achter voor AN LINGIER. AN LINGIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AN LINGIER. Leave a respond for AN LINGIER. AN LINGIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AN LINGIER op de google maps. Adres en contacten AN LINGIER
Location of AN LINGIER on the google maps. Address and contacts of AN LINGIER

Andere gerelateerde bedrijven als come AN LINGIER AN LINGIER: EXPERTISEBUREAU KETS | "Z" KINDERKLEDING | UNION ST.LOUIS ST.LEGER | FE. FIAR MERIYS | Brotec International BVBA

Other related companies as AN LINGIER: EXPERTISEBUREAU KETS | "Z" KINDERKLEDING | UNION ST.LOUIS ST.LEGER | FE. FIAR MERIYS | Brotec International BVBA

AN LINGIER is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AN LINGIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06805175781. Het bedrijf AN LINGIER bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE JETTE 518; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 148,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van AN LINGIER is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AN LINGIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AN LINGIER, openstaande posities, locatie van AN LINGIER op de kaart.

AN LINGIER is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is AN LINGIER, company assigned to the tax number BE06805175781. The company AN LINGIER is located at the address: CHAUSS?E DE JETTE 518; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 148,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of AN LINGIER is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AN LINGIER is not available. You also can look at reviews of AN LINGIER, open positions, location of AN LINGIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AN LINGIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AN LINGIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AN LINGIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AN LINGIER, employees, financial statistics.