EXPERTISEBUREAU KETS

Contactgegevens EXPERTISEBUREAU KETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXPERTISEBUREAU KETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXPERTISEBUREAU KETS

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): 7, Kempenstraat 2030 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-07-15-80 32-37-07-15-80

Fax (fax): 32-37-07-15-81 32-37-07-15-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXPERTISEBUREAU KETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXPERTISEBUREAU KETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXPERTISEBUREAU KETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXPERTISEBUREAU KETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXPERTISEBUREAU KETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXPERTISEBUREAU KETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXPERTISEBUREAU KETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXPERTISEBUREAU KETS
Products information EXPERTISEBUREAU KETS

BTW identificatienummer (tax): BE02546051025
Ondernemingsnummer: 2288696289
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in EXPERTISEBUREAU KETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXPERTISEBUREAU KETS
(Get full report from official database of BE for EXPERTISEBUREAU KETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXPERTISEBUREAU KETS
Addition kinds of activities for EXPERTISEBUREAU KETS

339900. Primaire metalen producten | Primary metal products
01610204. Snap boan farm (struik en pole) | Snap bean farm (bush and pole)
22540104. Slips, brei | Slips, knit
23530102. Chauffeurs hoeden en petten, doek | Chauffeurs' hats and caps, cloth
34460100. Trappen, brand ontsnapt, balkons, relingen en ladders | Stairs, fire escapes, balconies, railings, and ladders
34529902. Gate haken | Gate hooks
35689901. Koppelingen, behalve voertuig | Clutches, except vehicular
36219906. Servomotoren, elektrisch | Servomotors, electric
54210100. Vis- en zeevruchtenmarkten | Fish and seafood markets
81110217. Will, estate en trustrecht | Will, estate and trust law

Werken bij EXPERTISEBUREAU KETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXPERTISEBUREAU KETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXPERTISEBUREAU KETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXPERTISEBUREAU KETS. Looking for open vacancies in other companies

 • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

 • Schrijnwerker (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vor een firma regio Roeselare kijken we uit naar een schrijnwerker. Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing.

 • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Studentenjob zaterdag en/of zondag buurtsupermarkt (ASPER)

  Regio: ASPER

  Bedrijf: SPAR ASPER

  Type: Studentenjob

  Afrekenen klanten aan de kassa + licht aanvulwerk

 • Technical Writer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

 • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

 • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

 • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: HPA

  Type: Flexijob

  Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

 • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

  Type: Flexijob

  Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

Zoek naar antwoorden van EXPERTISEBUREAU KETS in sociale netwerken
Look for responds of EXPERTISEBUREAU KETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXPERTISEBUREAU KETS. Laat een reactie achter voor EXPERTISEBUREAU KETS. EXPERTISEBUREAU KETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXPERTISEBUREAU KETS. Leave a respond for EXPERTISEBUREAU KETS. EXPERTISEBUREAU KETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXPERTISEBUREAU KETS op de google maps. Adres en contacten EXPERTISEBUREAU KETS
Location of EXPERTISEBUREAU KETS on the google maps. Address and contacts of EXPERTISEBUREAU KETS

Andere gerelateerde bedrijven als come EXPERTISEBUREAU KETS EXPERTISEBUREAU KETS: KBC | MARC VERHEYEN | KAREL LABAERE | VRIJE KLEUTERSCHOOL | Houtteman K

Other related companies as EXPERTISEBUREAU KETS: KBC | MARC VERHEYEN | KAREL LABAERE | VRIJE KLEUTERSCHOOL | Houtteman K

EXPERTISEBUREAU KETS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is EXPERTISEBUREAU KETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02546051025. Het bedrijf EXPERTISEBUREAU KETS bevindt zich op het adres: 7, Kempenstraat 2030 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in EXPERTISEBUREAU KETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EXPERTISEBUREAU KETS is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXPERTISEBUREAU KETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXPERTISEBUREAU KETS, openstaande posities, locatie van EXPERTISEBUREAU KETS op de kaart.

EXPERTISEBUREAU KETS is a company, that was registered 1986 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is EXPERTISEBUREAU KETS, company assigned to the tax number BE02546051025. The company EXPERTISEBUREAU KETS is located at the address: 7, Kempenstraat 2030 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Transport & Related Services. Products created in EXPERTISEBUREAU KETS were not found.
The main activity of EXPERTISEBUREAU KETS is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EXPERTISEBUREAU KETS is not available. You also can look at reviews of EXPERTISEBUREAU KETS, open positions, location of EXPERTISEBUREAU KETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXPERTISEBUREAU KETS, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXPERTISEBUREAU KETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXPERTISEBUREAU KETS, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXPERTISEBUREAU KETS, employees, financial statistics.