UNION ST.LOUIS ST.LEGER

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • UNION ST.LOUIS ST.LEGER
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • UNION ST.LOUIS ST.LEGER

Contactgegevens UNION ST.LOUIS ST.LEGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNION ST.LOUIS ST.LEGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNION ST.LOUIS ST.LEGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LACKMAN 20; 6747; SAINT-L?GER, België

Telefoon (phone): 63239152 (+32-63239152) 63239152 (+32-63239152)

Fax (fax): +32 (57) 727-58-79 +32 (57) 727-58-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNION ST.LOUIS ST.LEGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNION ST.LOUIS ST.LEGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNION ST.LOUIS ST.LEGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNION ST.LOUIS ST.LEGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNION ST.LOUIS ST.LEGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNION ST.LOUIS ST.LEGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNION ST.LOUIS ST.LEGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNION ST.LOUIS ST.LEGER
Products information UNION ST.LOUIS ST.LEGER

BTW identificatienummer (tax): BE05445892333
Ondernemingsnummer: 5625793457
Hoofdstad (capital): 550,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in UNION ST.LOUIS ST.LEGER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNION ST.LOUIS ST.LEGER
(Get full report from official database of BE for UNION ST.LOUIS ST.LEGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNION ST.LOUIS ST.LEGER
Addition kinds of activities for UNION ST.LOUIS ST.LEGER

20990802. Pasta, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Pasta, uncooked: packaged with other ingredients
25199901. Huishoudelijke meubels, met uitzondering van hout of metaal: gestoffeerd | Household furniture, except wood or metal: upholstered
27320201. Boek muziek: printen en binden, niet gepubliceerd op de site | Book music: printing and binding, not published on site
33129902. Electrometallurgical staal | Electrometallurgical steel
87330100. Niet-commerciële biologische onderzoeksorganisatie | Noncommercial biological research organization

Werken bij UNION ST.LOUIS ST.LEGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNION ST.LOUIS ST.LEGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNION ST.LOUIS ST.LEGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNION ST.LOUIS ST.LEGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (m/v) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beernem zijn we op zoek naar een BEKISTER (m/v) Voor een tewerkstelling bij onze klant moet u ervaring en kennis hebben als een traditionele bekister, eveneens met het werken van doka-panelen of gelijkaardig Je zal voornamelijk instaan voor de plaatsing van betonkelders

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Schelderode (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp regio Machelen(Zulte) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LE TOUQUET

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Maintenance Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671509-inline.html?cid=Partner_VDAB Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisatie

  • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

  • Taaltrainer Frans (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak biedt specifieke taaltrainingen op maat. De hoofddoelgroep bestaat vooral uit bedrijven, organisaties en professionelen, maar ook studenten en particulieren kunnen bij ons terecht. De opleidingen zijn praktijkgericht en op maat.*******Taken: Taaltrainer Frans voor individuele opleidingen of in kleine groepjes. Doelgroep: expats of kinderen van expats. In de ruime regio van Brussel.

  • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van UNION ST.LOUIS ST.LEGER in sociale netwerken
Look for responds of UNION ST.LOUIS ST.LEGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNION ST.LOUIS ST.LEGER. Laat een reactie achter voor UNION ST.LOUIS ST.LEGER. UNION ST.LOUIS ST.LEGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNION ST.LOUIS ST.LEGER. Leave a respond for UNION ST.LOUIS ST.LEGER. UNION ST.LOUIS ST.LEGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNION ST.LOUIS ST.LEGER op de google maps. Adres en contacten UNION ST.LOUIS ST.LEGER
Location of UNION ST.LOUIS ST.LEGER on the google maps. Address and contacts of UNION ST.LOUIS ST.LEGER

Andere gerelateerde bedrijven als come UNION ST.LOUIS ST.LEGER UNION ST.LOUIS ST.LEGER: FLCRÈCHE LE COFFRE Á BÉBÉS | Doigts de Fées (Les) | Marie-José Centre d'Esthétique | PHOTO DIGITAL MIROIR SPRL | KRIS DE BOLLE

Other related companies as UNION ST.LOUIS ST.LEGER: FLCRÈCHE LE COFFRE Á BÉBÉS | Doigts de Fées (Les) | Marie-José Centre d'Esthétique | PHOTO DIGITAL MIROIR SPRL | KRIS DE BOLLE

UNION ST.LOUIS ST.LEGER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNION ST.LOUIS ST.LEGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05445892333. Het bedrijf UNION ST.LOUIS ST.LEGER bevindt zich op het adres: RUE LACKMAN 20; 6747; SAINT-L?GER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 550,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 225,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in UNION ST.LOUIS ST.LEGER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UNION ST.LOUIS ST.LEGER is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNION ST.LOUIS ST.LEGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNION ST.LOUIS ST.LEGER, openstaande posities, locatie van UNION ST.LOUIS ST.LEGER op de kaart.

UNION ST.LOUIS ST.LEGER is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNION ST.LOUIS ST.LEGER, company assigned to the tax number BE05445892333. The company UNION ST.LOUIS ST.LEGER is located at the address: RUE LACKMAN 20; 6747; SAINT-L?GER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 550,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 225,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in UNION ST.LOUIS ST.LEGER were not found.
The main activity of UNION ST.LOUIS ST.LEGER is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of UNION ST.LOUIS ST.LEGER is not available. You also can look at reviews of UNION ST.LOUIS ST.LEGER, open positions, location of UNION ST.LOUIS ST.LEGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNION ST.LOUIS ST.LEGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNION ST.LOUIS ST.LEGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNION ST.LOUIS ST.LEGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNION ST.LOUIS ST.LEGER, employees, financial statistics.