ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA

Contactgegevens ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE WAYEZ 35; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25227309 (+32-25227309) 25227309 (+32-25227309)

Fax (fax): +32 (55) 366-76-95 +32 (55) 366-76-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA
Products information ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA

BTW identificatienummer (tax): BE02616912841
Ondernemingsnummer: 6492614746
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA
(Get full report from official database of BE for ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA
Addition kinds of activities for ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA

581204. Lunchrooms en cafetaria's | Lunchrooms and cafeterias
753200. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops
01749903. Lime Grove | Lime grove
20150101. Kip, verwerkt, NSK | Chicken, processed, nsk
35599927. Halfgeleider productie machines | Semiconductor manufacturing machinery

Werken bij ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (dagwerk) (OORDEGEM)

  Regio: OORDEGEM

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekend bedrijf in Oordegem dat zich specialiseerd in het onderhoud van verschillende machines zijn wij op zoek naar een extra werkkracht. Je gaat samen op de baan met een collega voor het onderhoud van de machines bij klanten. Je zal instaan voor o.a.: Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek De werking van materiaal, instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...) Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...) Technische ondersteuning verlenen Mechanische stukken en onderdelen lassen

 • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

 • Magazijnier (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Winterslag, een distributiecenter zijn we op zoek naar een magazijnier Als magazijnier help je mee met: verwerken van het leeggoed (= lege CDU's platformen, palletten, ..) sorteren van het leeggoed stapelen van het leeggoed

 • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal voornamelijk naar klanten gaan in regio Merchtem en Meise.

 • HUISHOUDHULP LIER (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Lier en Berlaar zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

 • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

  Type: Vaste Job

  The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

 • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

 • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

 • Schoonmaakinspecteur (voor de werfreserve) (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: LEVANTO DIENSTEN

  Type: Werfreserve

  Jouw functie: je stuurt een team van een 40-tal vaste en tijdelijke schoonmaakmedewerkers aan; je past je eigen professionele vakkennis en werkervaring toe om jouw medewerkers verder op te leiden in de schoonmaak. Je coacht en ondersteunt hen waar nodig; indien nodig werk je actief mee op de werven en geef je het goede voorbeeld; je zorgt voor de bevoorrading op de verschillende schoonmaakwerven in de regio Antwerpen en Mechelen; je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de wekelijkse planning; je bezoekt op regelmatige basis alle schoonmaakwerven en je voert de nodige kwaliteitscontroles uit; je zorgt voor het beheer en het naleven van de werkprocedures; je zorgt voor een correcte administratieve opvolging van onze klanten; je bent de rechterhand van de bedrijfsleider.

 • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

  Type: Flexijob

  In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA. Laat een reactie achter voor ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA. ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA. Leave a respond for ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA. ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA op de google maps. Adres en contacten ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA
Location of ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA on the google maps. Address and contacts of ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA: Marie-France | HUIS DEGRYSE | ELVIRE BROLET | HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN | DEMERSTEE

Other related companies as ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA: Marie-France | HUIS DEGRYSE | ELVIRE BROLET | HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN | DEMERSTEE

ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02616912841. Het bedrijf ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA bevindt zich op het adres: RUE WAYEZ 35; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 325,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA, openstaande posities, locatie van ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA op de kaart.

ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA, company assigned to the tax number BE02616912841. The company ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA is located at the address: RUE WAYEZ 35; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 325,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA is not available. You also can look at reviews of ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA, open positions, location of ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT MBUMBA VANDU DI PHAKA, employees, financial statistics.