HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN

Contactgegevens HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANSWIJCKSTRAAT 74; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15432120 (+32-15432120) 15432120 (+32-15432120)

Fax (fax): +32 (10) 387-71-28 +32 (10) 387-71-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN
Products information HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN

BTW identificatienummer (tax): BE01313659667
Ondernemingsnummer: 5153106689
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 813,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Conseils Spécialisés: Homosexuels.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN
(Get full report from official database of BE for HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN
Addition kinds of activities for HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN

10990201. Rhodium ertswinning | Rhodium ore mining
20660104. Gehakt cacaobonen | Shelled cacao beans
35599910. Electron buizen maken machines | Electron tube making machinery
39990700. Kunstbomen en bloemen | Artificial trees and flowers
57190303. Kolen brandende kachels | Coal burning stoves

Werken bij HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Job als elektrotechnieker 2-ploegen te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieken sta je in voor: Het lokaliseren en opheffen van elektrische storingen door het uitvoeren van inspecties m.b.t.. het preventief onderhoud. Bij pannes onderhoudsinterventies uitvoeren op een adequate manier zodat het rendement van de betreffende machine zo weinig mogelijk in het gedrang komt. Monteren demonteren repareren reviseren aanpassen wijzigen vervangen van machineonderdelen in de werkplaats en op locatie m.b.v. schema's tekeningen handleidingen voorschriften en eigen opmetingen. Afstellen uitlijnen en opmeten van machines en machineonderdelen a.d.h.v. voorschriften van de fabrikant. Branden slijpen boren lassen en solderen ven en aan machineonderdelen en constructies volgens bepaalde veiligheidsvoorschriften. Storingen oplossen zowel mechanisch pneumatisch hydraulisch als elektrisch.

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Polyvalente arbeider m/v 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Eloois-Vijve zoeken we dringend een polyvalente arbeider ( m/v ). Als polyvalente arbeider (m/v ) zal je vooral fungeren als vlinder binnen de onderneming. Jouw taken zullen zich situeren binnen 2 verschillende afdelingen. Je kan ingeschakeld worden voor: mengen van verschillende produkten aan de hand van een produktiefiche die je zal ontvangen van de verantwoordelijke die geproduceerde goederen dan afvullen in de daartoe bestemde verpakking ( adhv parameters die je instelt in machine, toezien op kwaliteit, kwantiteit, correcte verpakking,... ) verplaatsen van de kuipen na schoonmaken ( met een elektrische transpallet ), containers wegbrengen naar de koer, klaarzetten van de machine, de leidingen uitkuisen,...

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Wortegem-Petegem 15u (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Dagelijks huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdag, woensdag, vrijdag UREN BESPREEKBAAR

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Flexibele redders Zwemparadijs en Welnesscentrum (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar een geattesteerde redder! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Monteur Prefab (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    monteur/afwerker prefab bouw : samen met jouw ploeg sta je in voor de montage van onze prefab gebouwen opstapplaats verschillend per vacature : - Brugge (geen ervaring vereist) - Tielt (ervaring) - Gistel (enige ervaring)

  • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AlphaZ

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

  • Freelance ICT Profielen (Varia) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: PROTEUS CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten in de (voornamelijk) overheidssector zijn we dagelijks op zoek naar uiteenlopende ICT profielen, met onderstaande als meest voorkomende (maar zeker niet de enige) - Developers allerlei (.NET, Angular, JS, React, GIS, Application, Drupal, etc...) - Functionele & BI Analysten - Applicatie Analysten & Ontwikkelaars/Specialisten - UX Specialisten - Data Scientists Voel jij je geroepen onder één van bovenstaande noemers, of ben je als ICT specialist op zoek naar een geregelde stroom van opportuniteiten? Contacteer ons dan zeker voor een kennismakend gesprek.

  • Onthaalmedewerker / Host(ess) HORECA - Kasteel de Plaisance - Ieper (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde host(ess) - Onthaalmedewerk(st)er (m/v) die kan werken als student of flexijob tijdens het weekend. Werkuren Zaterdag van 18u00 tot 24u00 Zondag van 11u00 tot 17u00 Taken Klanten ontvangen en begeleiden naar de tafel. Informatie verschaffen m.b.t. menu / buffet. Bestellingen opnemen / doorgeven aan het zaalpersoneel. Verzorgen van de vestiaire. Polsen naar klantentevredenheid en behandelen van vragen. Helpen waar nodig.

Zoek naar antwoorden van HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN in sociale netwerken
Look for responds of HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN. Laat een reactie achter voor HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN. HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN. Leave a respond for HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN. HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN op de google maps. Adres en contacten HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN
Location of HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN on the google maps. Address and contacts of HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN: LINEA STORE SCRL | Aathos Plato NV | PEDICURE FABIENNE | G?RALD CARPENTIER DE CHANGY | HILDE VANBELLEGHEM

Other related companies as HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN: LINEA STORE SCRL | Aathos Plato NV | PEDICURE FABIENNE | G?RALD CARPENTIER DE CHANGY | HILDE VANBELLEGHEM

HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01313659667. Het bedrijf HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN bevindt zich op het adres: HANSWIJCKSTRAAT 74; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 813,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Conseils Spécialisés: Homosexuels..
De hoofdactiviteit van HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN, openstaande posities, locatie van HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN op de kaart.

HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN, company assigned to the tax number BE01313659667. The company HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN is located at the address: HANSWIJCKSTRAAT 74; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 813,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Conseils Spécialisés: Homosexuels..
The main activity of HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN is not available. You also can look at reviews of HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN, open positions, location of HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOMO- EN LESBIENNEWERKGROEP MECHELEN, employees, financial statistics.