LINEA STORE SCRL

Contactgegevens LINEA STORE SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LINEA STORE SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LINEA STORE SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Rosières 12; 1332; Rixensart (Genval), België

Telefoon (phone): 02 652 07 86 (+32-02 652 07 86) 02 652 07 86 (+32-02 652 07 86)

Fax (fax): 02 652 07 86; 02 653 89 50 (+32-02 652 07 86; 02 653 89 50) 02 652 07 86; 02 653 89 50 (+32-02 652 07 86; 02 653 89 50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LINEA STORE SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LINEA STORE SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LINEA STORE SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LINEA STORE SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LINEA STORE SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LINEA STORE SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LINEA STORE SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LINEA STORE SCRL
Products information LINEA STORE SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE02223052978
Ondernemingsnummer: 5103393554
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Solar protection - Outside; Insect screens

Product categorie (product category): Solar protection - Inside

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LINEA STORE SCRL
(Get full report from official database of BE for LINEA STORE SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LINEA STORE SCRL
Addition kinds of activities for LINEA STORE SCRL

737700. Computer verhuur en leasing | Computer rental and leasing
23229901. Nachtkleding, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Nightwear, men's and boys': from purchased materials
35110203. Stoommachines | Steam engines
35489903. Las- en snijapparatuur en accessoires, niet inbegrepen | Welding and cutting apparatus and accessories, nec
37430105. Smeersystemen, locomotief | Lubrication systems, locomotive
52610205. Bovenste bodem | Top soil

Werken bij LINEA STORE SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LINEA STORE SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LINEA STORE SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LINEA STORE SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Productiemedewerker met groene vingers M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -        Zaaien -        Verplanten -        Bladstalen nemen -        Afval opruimen

  • Boekhouder M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Boekhouder M/V. Je voornaamste taken zijn: - Fleetmanagement (40 wagens) - Personeelsadministratie - Encodage van de facturatiegegevens - Correspondentie - Algemene financiële en administratieve taken

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Zaalhulp M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hotel in Kortrijk zijn wij op zoek naar iemand om te helpen in de zaal.

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Student - Bakkerij Heusden (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Studentenjob 18+ weekends/vakantie/vrije dagen (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: ENERVIK CONSULTING

    Type: Studentenjob

    Wilt u ervaring opdoen in de sales en hierbij geniet van een heel mooi loon? Wij begeleiden u om een topverkoper te worden! We zijn verkozen tot het beste startende saleskantoor in belgie door onze partners dus we zijn een snel groeiend bedrijf.

  • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

  • BIM modelleur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

Zoek naar antwoorden van LINEA STORE SCRL in sociale netwerken
Look for responds of LINEA STORE SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LINEA STORE SCRL. Laat een reactie achter voor LINEA STORE SCRL. LINEA STORE SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LINEA STORE SCRL. Leave a respond for LINEA STORE SCRL. LINEA STORE SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LINEA STORE SCRL op de google maps. Adres en contacten LINEA STORE SCRL
Location of LINEA STORE SCRL on the google maps. Address and contacts of LINEA STORE SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come LINEA STORE SCRL LINEA STORE SCRL: Raes Brood en Banket | BOUWKANTOOR ARNOU NV | HAUTE ECOLE ROBERT SCHUMAN M. | Y. TEUGHELS | Gazet van Gavere

Other related companies as LINEA STORE SCRL: Raes Brood en Banket | BOUWKANTOOR ARNOU NV | HAUTE ECOLE ROBERT SCHUMAN M. | Y. TEUGHELS | Gazet van Gavere

LINEA STORE SCRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LINEA STORE SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02223052978. Het bedrijf LINEA STORE SCRL bevindt zich op het adres: Rue de Rosières 12; 1332; Rixensart (Genval). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Solar protection - Inside. Lijst met producten zijn Solar protection - Outside; Insect screens.
De hoofdactiviteit van LINEA STORE SCRL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LINEA STORE SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LINEA STORE SCRL, openstaande posities, locatie van LINEA STORE SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LINEA STORE SCRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LINEA STORE SCRL, company assigned to the tax number BE02223052978. The company LINEA STORE SCRL is located at the address: Rue de Rosières 12; 1332; Rixensart (Genval). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Solar protection - Inside. List of products are Solar protection - Outside; Insect screens.
The main activity of LINEA STORE SCRL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LINEA STORE SCRL is not available. You also can look at reviews of LINEA STORE SCRL, open positions, location of LINEA STORE SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LINEA STORE SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LINEA STORE SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LINEA STORE SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LINEA STORE SCRL, employees, financial statistics.