CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE
Private companiesReal Estate • CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE

Contactgegevens CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE

Regio (region): Verviers, België

Adres (address): Rue de la Chapelle 30,4800, België

Telefoon (phone): 087 35 57 03 087 35 57 03

Fax (fax): 087 31 20 95 087 31 20 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE
Products information CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE

BTW identificatienummer (tax): BE05995758056
Ondernemingsnummer: 3084106445
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE
(Get full report from official database of BE for CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE
Addition kinds of activities for CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE

2824. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
23920202. Zakken, wasgoed: gemaakt van aangekochte materialen | Bags, laundry: made from purchased materials
28360401. Agarkultuurmedia | Agar culture media
29110303. Oliën, brandstof | Oils, fuel
35560502. Vleesverwerkende machines | Meat processing machinery
39619902. Parels, kunstmatig | Pearls, artificial
42269902. Document- en kantoorrecords opslag | Document and office records storage
63710101. Pensioenfondsen | Pension funds
79991506. Go-cart raceway operatie en verhuur | Go-cart raceway operation and rentals

Werken bij CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE. Looking for open vacancies in other companies

 • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

 • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

 • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

 • Lassers, Pijpfitters of Monteurs gezocht (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in Metaal, totaalprojecten in de bouw, Elektriciteit en HVAC zijn we op zoek naar verschillende profielen zoals Lassers, Pijpfitters of Monteur, Maar ook flensmonteurs, loodgieters en elektriciens zijn welkom.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: VZW BLINK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

 • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Poetshulp Bertem (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Student voor receptie te Wommelgem (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Het betreft een bedrijf actief in de bouwsector, gesitueerd te Wommelgem. In deze functie zal je instaan voor de bemanning van de receptie. Je concrete taken en verantwoordelijkheden zijn de volgende: Onthaal van klanten Klanten verder helpen met vragen Verzorgen van communicatie tussen collega's en klanten Telefonie en mail beheren Allround administratieve ondersteuning Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • JAVA developer (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: onepoint Belgium North

  Type: Vaste Job

  Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

 • Hulpbekister | betoncentralist (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant met site in Deerlijk zijn we op zoek naar een hulpbekister | betoncentralist Je past bestaande bekistingen aan volgens een productieplan. Je helpt mee bij het plaatsen van de wapening en alle toebehoren in de bekisting, het storten en afwerken van het element en de ontkisting ervan. Als betoncentralist sta je in voor de aanmaak van de gevraagde hoeveelheid betonsamenstelling voor architectonische betonelementen en dit volgens de geldende procedures en normen.

 • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

Zoek naar antwoorden van CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE. Laat een reactie achter voor CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE. CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE. Leave a respond for CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE. CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE op de google maps. Adres en contacten CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE
Location of CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE on the google maps. Address and contacts of CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE: Art Bois | Colpaert J BVBA | L.I.S. Hydraulics BVBA | Mentor SPRL | Luxeverpakking De Coster bvba

Other related companies as CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE: Art Bois | Colpaert J BVBA | L.I.S. Hydraulics BVBA | Mentor SPRL | Luxeverpakking De Coster bvba

CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Verviers, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05995758056. Het bedrijf CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE bevindt zich op het adres: Rue de la Chapelle 30,4800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, openstaande posities, locatie van CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE is a company, that was registered 1998 in Verviers region, Belgium. Full name of company is CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, company assigned to the tax number BE05995758056. The company CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE is located at the address: Rue de la Chapelle 30,4800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE were not found.
The main activity of CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE is not available. You also can look at reviews of CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, open positions, location of CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, Verviers: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, Verviers: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, employees, financial statistics.