Luxeverpakking De Coster bvba

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Luxeverpakking De Coster bvba
Private companiesReal Estate • Luxeverpakking De Coster bvba

Contactgegevens Luxeverpakking De Coster bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Luxeverpakking De Coster bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Luxeverpakking De Coster bvba

Regio (region): Halen BE 3545 - BE, België

Adres (address): Industriepark 1238, België

Telefoon (phone): 32 013 44.35.32 32 013 44.35.32

Fax (fax): +32 (11) 487-22-69 +32 (11) 487-22-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Luxeverpakking De Coster bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Luxeverpakking De Coster bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Luxeverpakking De Coster bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Luxeverpakking De Coster bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Luxeverpakking De Coster bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Luxeverpakking De Coster bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Luxeverpakking De Coster bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Luxeverpakking De Coster bvba
Products information Luxeverpakking De Coster bvba

BTW identificatienummer (tax): BE06871093750
Ondernemingsnummer: 2688323974
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 348,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Luxeverpakking De Coster bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Luxeverpakking De Coster bvba
(Get full report from official database of BE for Luxeverpakking De Coster bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Luxeverpakking De Coster bvba
Addition kinds of activities for Luxeverpakking De Coster bvba

4932. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
5052. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
571906. Afbeeldingen en spiegels | Pictures and mirrors
861100. Bedrijfsverenigingen | Business associations
20110200. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
26210901. Asbest gevuld papier | Asbestos filled paper
28690316. Looizuur | Tannic acid
38429900. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
91210103. Wetgevende vergadering | Legislative assembly

Werken bij Luxeverpakking De Coster bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Luxeverpakking De Coster bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Luxeverpakking De Coster bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Luxeverpakking De Coster bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker glijbekisting (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Turnhout zijn we dringend op zoek naar arbeiders voor de glijbekistingsploeg (bekisters): Je zal instaan voor het lossen van de mixers aan de glijbekistingsmachine (bedienen zijschotten en lossen van de mixer).

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • Heftruckchauffeur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruck-chauffeur; Dagdienst; Tijdelijk voor 3 weken; ..

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Student productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student productiemedewerker (m/v) gezocht te Heusden-Zolder Voor een bedrijf gelegen in Heusden-Zolder zijn wij op zoek naar een student voor de Kerstvakantie 26/12/18 - 04/1/19. Als productiemedewerker heb je een gevarieerd takenpakket: Je pakt verschillende staven droogijs in Je vult flessen met Co2 Je stapelt deze dozen of flessen op een pallet Je werkt in een 2-ploegenstelsel.

  • Jobstudenten M/V - Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze nieuwe vestiging te Sint Katelijne zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

  • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Flexi-Job Keukenhulp koude keuken (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IN HET KLEIN STADHUIS

    Type: Flexijob

    Je helpt als extra (flexi-job) mee in de koude keuken, dit tijdens de weekends en/of tijdens de week 's avonds, met het bereiden van de salades, garnituren en desserts, je helpt tijdens het service met het doorgeven van de gerechten en het garneren van de gerechten. Tijdens de dienst neem je eveneens de afwas van de keuken onder handen en reinig je de werktafels en werkomgeving. Je bent een sociaal persoon die nederlandstalig is, vlot en zelfstandig kan werken, een proper en net voorkomen... Wij bieden een correcte verloning volgens de officiële barema's.

Zoek naar antwoorden van Luxeverpakking De Coster bvba in sociale netwerken
Look for responds of Luxeverpakking De Coster bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Luxeverpakking De Coster bvba. Laat een reactie achter voor Luxeverpakking De Coster bvba. Luxeverpakking De Coster bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Luxeverpakking De Coster bvba. Leave a respond for Luxeverpakking De Coster bvba. Luxeverpakking De Coster bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Luxeverpakking De Coster bvba op de google maps. Adres en contacten Luxeverpakking De Coster bvba
Location of Luxeverpakking De Coster bvba on the google maps. Address and contacts of Luxeverpakking De Coster bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Luxeverpakking De Coster bvba Luxeverpakking De Coster bvba: Brochage H.D.M. | M & M Fotodesign | Van Hoorickx Studiebureau BVBA | Frederic Karikese | MUSICALARCHITEKT

Other related companies as Luxeverpakking De Coster bvba: Brochage H.D.M. | M & M Fotodesign | Van Hoorickx Studiebureau BVBA | Frederic Karikese | MUSICALARCHITEKT

Luxeverpakking De Coster bvba is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Halen BE 3545 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Luxeverpakking De Coster bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06871093750. Het bedrijf Luxeverpakking De Coster bvba bevindt zich op het adres: Industriepark 1238. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 348,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Luxeverpakking De Coster bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Luxeverpakking De Coster bvba is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Luxeverpakking De Coster bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Luxeverpakking De Coster bvba, openstaande posities, locatie van Luxeverpakking De Coster bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Luxeverpakking De Coster bvba is a company, that was registered 2014 in Halen BE 3545 - BE region, Belgium. Full name of company is Luxeverpakking De Coster bvba, company assigned to the tax number BE06871093750. The company Luxeverpakking De Coster bvba is located at the address: Industriepark 1238. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 348,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Luxeverpakking De Coster bvba were not found.
The main activity of Luxeverpakking De Coster bvba is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Luxeverpakking De Coster bvba is not available. You also can look at reviews of Luxeverpakking De Coster bvba, open positions, location of Luxeverpakking De Coster bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Luxeverpakking De Coster bvba, Halen BE 3545 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Luxeverpakking De Coster bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Luxeverpakking De Coster bvba, Halen BE 3545 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Luxeverpakking De Coster bvba, employees, financial statistics.