L.I.S. Hydraulics BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • L.I.S. Hydraulics BVBA
Private companiesReal Estate • L.I.S. Hydraulics BVBA

Contactgegevens L.I.S. Hydraulics BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L.I.S. Hydraulics BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

L.I.S. Hydraulics BVBA

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Eikelaarstraat 19,3600, België

Telefoon (phone): 089 35 97 16 089 35 97 16

Fax (fax): 089 30 48 22 089 30 48 22

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L.I.S. Hydraulics BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L.I.S. Hydraulics BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L.I.S. Hydraulics BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L.I.S. Hydraulics BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L.I.S. Hydraulics BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L.I.S. Hydraulics BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L.I.S. Hydraulics BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L.I.S. Hydraulics BVBA
Products information L.I.S. Hydraulics BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09626464843
Ondernemingsnummer: 3105804443
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 211,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in L.I.S. Hydraulics BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L.I.S. Hydraulics BVBA
(Get full report from official database of BE for L.I.S. Hydraulics BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor L.I.S. Hydraulics BVBA
Addition kinds of activities for L.I.S. Hydraulics BVBA

8732. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
238499. Robes en jurkjes, nec | Robes and dressing gowns, nec
34329900. Loodgieterswerk en -benodigdheden | Plumbing fixture fittings and trim, nec
36210111. Rotary converters (elektrische apparatuur) | Rotary converters (electrical equipment)
73199903. Poster reclame dienst, behalve buiten | Poster advertising service, except outdoor

Werken bij L.I.S. Hydraulics BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L.I.S. Hydraulics BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L.I.S. Hydraulics BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L.I.S. Hydraulics BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke magazijnier / chauffeur B (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we voor de drukke eindejaarsperiode op zoek naar een magazijnier met rijbewijs B. Je staat in voor het verpakken en klaarzetten van bestellingen. Daarnaast breng je deze ook naar klanten met de bestelwagen. Hiervoor ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B. Opstart is voorzien voor eind oktober tot eind december.

  • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

  • Leidinggevende technieker (m / v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren technieker met leidinggevende capaciteiten? Wie kunnen een mooie uitdaging bieden bij één van onze klanten in Hooglede. Ter versterking van het team van techniekers zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke of meestergast. TAKEN: Je stuurt een aantal techniekers aan Je zorgt voor een efficiënt productieproces en stuurt bij waar nodig Tevens sta je in voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. Je houdt toezicht op de machines terwijl de operatoren aan het werken zijn en helpt hen bij technische problemen.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gevestigd te Waas-Antwerpen, zijn wij op zoek naar een technieker. Als technieker zal jouw takenpakket bestaan uit het onderhouden en herstellen van generatoren, graafmachines, compressoren, hoogwerkers, schaarliften, houthakselaars,... alsook kleinere toestellen en gereedschappen met elektro-en benzinemotoren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Jobstudent weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Nazareth zijn we op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten. Je zult meehelpen in de verschillende afdelingen bij het aanvullen, klanten bedienen, kassawerk, ...

  • IT consultants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als IT consultant bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als IT consultant: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

  • Medewerkers snackbar / Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Flexijob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo Bestellingen leveren

Zoek naar antwoorden van L.I.S. Hydraulics BVBA in sociale netwerken
Look for responds of L.I.S. Hydraulics BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor L.I.S. Hydraulics BVBA. Laat een reactie achter voor L.I.S. Hydraulics BVBA. L.I.S. Hydraulics BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L.I.S. Hydraulics BVBA. Leave a respond for L.I.S. Hydraulics BVBA. L.I.S. Hydraulics BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L.I.S. Hydraulics BVBA op de google maps. Adres en contacten L.I.S. Hydraulics BVBA
Location of L.I.S. Hydraulics BVBA on the google maps. Address and contacts of L.I.S. Hydraulics BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come L.I.S. Hydraulics BVBA L.I.S. Hydraulics BVBA: Cheminées Danneels SPRL | LDA | Veka | A MUSIPHONE-TIME LIMIT | N.V. DeBeCo

Other related companies as L.I.S. Hydraulics BVBA: Cheminées Danneels SPRL | LDA | Veka | A MUSIPHONE-TIME LIMIT | N.V. DeBeCo

L.I.S. Hydraulics BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is L.I.S. Hydraulics BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09626464843. Het bedrijf L.I.S. Hydraulics BVBA bevindt zich op het adres: Eikelaarstraat 19,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 211,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in L.I.S. Hydraulics BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L.I.S. Hydraulics BVBA is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L.I.S. Hydraulics BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L.I.S. Hydraulics BVBA, openstaande posities, locatie van L.I.S. Hydraulics BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

L.I.S. Hydraulics BVBA is a company, that was registered 1989 in Genk region, Belgium. Full name of company is L.I.S. Hydraulics BVBA, company assigned to the tax number BE09626464843. The company L.I.S. Hydraulics BVBA is located at the address: Eikelaarstraat 19,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 211,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in L.I.S. Hydraulics BVBA were not found.
The main activity of L.I.S. Hydraulics BVBA is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of L.I.S. Hydraulics BVBA is not available. You also can look at reviews of L.I.S. Hydraulics BVBA, open positions, location of L.I.S. Hydraulics BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over L.I.S. Hydraulics BVBA, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L.I.S. Hydraulics BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L.I.S. Hydraulics BVBA, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L.I.S. Hydraulics BVBA, employees, financial statistics.