Art Bois

Contactgegevens Art Bois: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Art Bois: address, phone, fax, email, website, opening hours

Art Bois

Regio (region): Etalle (Chantemelle), België

Adres (address): Rue de la Chapelle 1B,6742, België

Telefoon (phone): 063 45 01 01 063 45 01 01

Fax (fax): 063 45 01 02 063 45 01 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Art Bois: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Art Bois"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Art Bois"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Art Bois, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Art Bois. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Art Bois, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Art Bois. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Art Bois
Products information Art Bois

BTW identificatienummer (tax): BE01889892578
Ondernemingsnummer: 7524505615
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Art Bois zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Art Bois
(Get full report from official database of BE for Art Bois)

Aanvulling soorten activiteiten voor Art Bois
Addition kinds of activities for Art Bois

2391. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
359499. Vloeistofpompen en motoren, anders | Fluid power pumps and motors, nec
366101. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
22950200. Kunststofcoating of stoffen | Plastic coated yarns or fabrics
76940202. Herbouw van motoren, behalve auto's | Rebuilding motors, except automotive
86610123. Niet-kerkelijke kerk | Non-denominational church

Werken bij Art Bois: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Art Bois: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Art Bois. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Art Bois. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper/verkoopster slagerij (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een slagerij gelegen in Leuven, zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper/verkoopster om het team te versterken. Je staat in voor de verkoop van vleeswaren, bedient de klanten en rekent af aan de kassa. Hierbij ga je uiteraard steeds klantvriendelijk te werk. Daarnaast vul je de toog aan en houd je de winkel ordelijk en proper.

 • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

 • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

 • Ervaren Mechanieker/carrossier - Exclusieve autogarage (Regio Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een exclusieve autogarage in de regio van Gent zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker/carrossier. De vacature staat open door groei van het bedrijf. Je wordt tewerkgesteld in een team van 3 carrossiers. Uw takenpakket: Je staat in voor de herstellingen of vervangingen van beschadigde stukken. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage, montage, plaatwerk, spuiten,... Om deze werken uit te voeren werk je in het atelier.

 • Professioneel schilder (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: COLORA

  Type: Vaste Job

  Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

 • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: MBS Group

  Type: Vaste Job

  MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

 • Maintenance supervisor (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office is voor een klant actief in de voedingssector op zoek naar een maintenance supervisor (M/V). Als Maintenance Supervisor neem je de dagelijkse leiding van het maintenance team bestaande uit techniekers en hulptechniekers die instaan voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van een preventief/ predictief onderhoud. Jouw takenpakket: - organiseren van de personeelsplanning naar een optimale bezetting - bijdragen tot de ontwikkeling van het team: geven van trainingen, up-to-date houden en ter beschikking stellen van de nodige procedures, werkinstructies, documentatie - aanbieden van operationele ondersteuning en oplossen van eventuele problemen aan installaties - acties uitwerken en uitvoeren omtrent performantie, veiligheid-, kwaliteit en milieubewustzijn - zelfstandig uitvoeren van kleine projecten ter verbetering, upgrading en uitbreiding van machines en installaties - optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties - rekening houden met de departementale doelstellingen dmv een KPI dash-board

 • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

 • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

 • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

 • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

 • Spontane sollicitatie – Vroedkundige (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: AZ Turnhout

  Type: Werfreserve

  Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt als vroedkundige? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

Zoek naar antwoorden van Art Bois in sociale netwerken
Look for responds of Art Bois in social networks

Lees alle opmerkingen voor Art Bois. Laat een reactie achter voor Art Bois. Art Bois bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Art Bois. Leave a respond for Art Bois. Art Bois on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Art Bois op de google maps. Adres en contacten Art Bois
Location of Art Bois on the google maps. Address and contacts of Art Bois

Andere gerelateerde bedrijven als come Art Bois Art Bois: Buccauw BVBA | Publirama NV | B.B. Assistance BVBA | Cogneau S | Hamlet Group

Other related companies as Art Bois: Buccauw BVBA | Publirama NV | B.B. Assistance BVBA | Cogneau S | Hamlet Group

Art Bois is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Etalle (Chantemelle), België. De volledige naam van het bedrijf is Art Bois, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01889892578. Het bedrijf Art Bois bevindt zich op het adres: Rue de la Chapelle 1B,6742. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Art Bois zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Art Bois is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Art Bois is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Art Bois, openstaande posities, locatie van Art Bois op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Art Bois is a company, that was registered 1991 in Etalle (Chantemelle) region, Belgium. Full name of company is Art Bois, company assigned to the tax number BE01889892578. The company Art Bois is located at the address: Rue de la Chapelle 1B,6742. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Art Bois were not found.
The main activity of Art Bois is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Art Bois is not available. You also can look at reviews of Art Bois, open positions, location of Art Bois on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Art Bois, Etalle (Chantemelle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Art Bois, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Art Bois, Etalle (Chantemelle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Art Bois, employees, financial statistics.