AUSTRIAN AIRLINES GROUP

Contactgegevens AUSTRIAN AIRLINES GROUP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUSTRIAN AIRLINES GROUP: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUSTRIAN AIRLINES GROUP

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Troonstraat 130,1050, België

Telefoon (phone): 02 642 25 70; 02 745 44 95; 02 745 44 83 02 642 25 70; 02 745 44 95; 02 745 44 83

Fax (fax): 02 642 25 80 02 642 25 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUSTRIAN AIRLINES GROUP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUSTRIAN AIRLINES GROUP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUSTRIAN AIRLINES GROUP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUSTRIAN AIRLINES GROUP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUSTRIAN AIRLINES GROUP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUSTRIAN AIRLINES GROUP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUSTRIAN AIRLINES GROUP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUSTRIAN AIRLINES GROUP
Products information AUSTRIAN AIRLINES GROUP

BTW identificatienummer (tax): BE06935913085
Ondernemingsnummer: 2766326904
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AUSTRIAN AIRLINES GROUP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUSTRIAN AIRLINES GROUP
(Get full report from official database of BE for AUSTRIAN AIRLINES GROUP)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUSTRIAN AIRLINES GROUP
Addition kinds of activities for AUSTRIAN AIRLINES GROUP

138999. Olie- en gasvelddiensten, nec, nec | Oil and gas field services, nec, nec
206102. Vloeibare rietsuikerproducten, behalve raffinage | Liquid cane sugar products, except refining
753902. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services
51120101. Markeringsapparaten | Marking devices
87419907. Verpleeg- en persoonlijke zorgfaciliteitsbeheer | Nursing and personal care facility management

Werken bij AUSTRIAN AIRLINES GROUP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUSTRIAN AIRLINES GROUP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUSTRIAN AIRLINES GROUP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUSTRIAN AIRLINES GROUP. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhouder Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een grote interesse voor boekhouding? WE NEED YOU: Accountemps is momenteel op zoek naar een boekhouder met zicht op een vaste aanwerving na een interim-periode. Onze klant is een accountantskantoor met diverse vestigingen in de regio Zaventem én is tevens een belangrijke partner en vertrouwenspersoon van talrijke zelfstandigen en bedrijven op gebied van accountancy en fiscaliteit. We zoeken een boekhouder die samen met een ervaren accountant zal instaan voor: Het verwerken van de boekhoudkundige stukken, aan- en verkoopfacturen en bankverrichtingen. Het voorbereiden van balansen en jaarrekeningen De opmaak van de BTW aangifte en diverse fiscale aangiftes. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • Uitzendconsulente (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • jobstudent (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent werk je voornamelijk aan de kassa en vul je de rekken.

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • Residentiele Elektricien (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een Residentiële elektricien voor onze divisie Infra. Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl appartementsgebouwen, kantoorruimtes, renovatie… Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden. Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen. Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken. Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen. Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan.

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • Interieurarchitect / klantbegeleider (zelfstandige basis) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    U zal instaan voor het onthaal van onze projectklanten in de showroom van Antwerpen. Hier zal u hen bijstaan in hun keuze van tegels en de dossiers verder administratief opvolgen.

Zoek naar antwoorden van AUSTRIAN AIRLINES GROUP in sociale netwerken
Look for responds of AUSTRIAN AIRLINES GROUP in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUSTRIAN AIRLINES GROUP. Laat een reactie achter voor AUSTRIAN AIRLINES GROUP. AUSTRIAN AIRLINES GROUP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUSTRIAN AIRLINES GROUP. Leave a respond for AUSTRIAN AIRLINES GROUP. AUSTRIAN AIRLINES GROUP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUSTRIAN AIRLINES GROUP op de google maps. Adres en contacten AUSTRIAN AIRLINES GROUP
Location of AUSTRIAN AIRLINES GROUP on the google maps. Address and contacts of AUSTRIAN AIRLINES GROUP

Andere gerelateerde bedrijven als come AUSTRIAN AIRLINES GROUP AUSTRIAN AIRLINES GROUP: Belgiplast SA | Verhasselt Invest BVBA | Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat | PTS Software Belgium N.V. | Kunstmaan bvba

Other related companies as AUSTRIAN AIRLINES GROUP: Belgiplast SA | Verhasselt Invest BVBA | Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat | PTS Software Belgium N.V. | Kunstmaan bvba

AUSTRIAN AIRLINES GROUP is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is AUSTRIAN AIRLINES GROUP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06935913085. Het bedrijf AUSTRIAN AIRLINES GROUP bevindt zich op het adres: Troonstraat 130,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 571,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AUSTRIAN AIRLINES GROUP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUSTRIAN AIRLINES GROUP is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUSTRIAN AIRLINES GROUP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUSTRIAN AIRLINES GROUP, openstaande posities, locatie van AUSTRIAN AIRLINES GROUP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUSTRIAN AIRLINES GROUP is a company, that was registered 2011 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is AUSTRIAN AIRLINES GROUP, company assigned to the tax number BE06935913085. The company AUSTRIAN AIRLINES GROUP is located at the address: Troonstraat 130,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 571,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AUSTRIAN AIRLINES GROUP were not found.
The main activity of AUSTRIAN AIRLINES GROUP is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUSTRIAN AIRLINES GROUP is not available. You also can look at reviews of AUSTRIAN AIRLINES GROUP, open positions, location of AUSTRIAN AIRLINES GROUP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUSTRIAN AIRLINES GROUP, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUSTRIAN AIRLINES GROUP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUSTRIAN AIRLINES GROUP, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUSTRIAN AIRLINES GROUP, employees, financial statistics.