Verhasselt Invest BVBA

Contactgegevens Verhasselt Invest BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verhasselt Invest BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verhasselt Invest BVBA

Regio (region): Galmaarden (Vollezele), België

Adres (address): Repingestraat 32,1570, België

Telefoon (phone): 054 56 65 44 054 56 65 44

Fax (fax): 054 56 85 94 054 56 85 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verhasselt Invest BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verhasselt Invest BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verhasselt Invest BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verhasselt Invest BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verhasselt Invest BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verhasselt Invest BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verhasselt Invest BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verhasselt Invest BVBA
Products information Verhasselt Invest BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04953704833
Ondernemingsnummer: 9914855957
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 282,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Verhasselt Invest BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verhasselt Invest BVBA
(Get full report from official database of BE for Verhasselt Invest BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verhasselt Invest BVBA
Addition kinds of activities for Verhasselt Invest BVBA

24990303. Stepladders, hout | Stepladders, wood
27410603. Technische documenten: publicatie en drukwerk | Technical papers: publishing and printing
34710208. Zandstralen van metalen onderdelen | Sand blasting of metal parts
35799908. Shorthand machines | Shorthand machines
50230107. Tupperware | Tupperware
92230000. Correctionele instellingen | Correctional institutions

Werken bij Verhasselt Invest BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verhasselt Invest BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verhasselt Invest BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verhasselt Invest BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator drukvaten (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de visuele en dimensionele controle tijdens het productieproces Het omstempelen van materiaalnummers in materialen De hydrotest van de drukvaten uitvoeren  

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • Monteur (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een monteur ramen en deuren. 

  • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

  • HUISHOUDHULP (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: NET IS NET

    Type: Dienstenchequebaan

    De klant vraagt hulp bij het huishouden omdat zij meestal geen tijd hebben of er zelf niet meer voor kunnen instaan. Jij, als huishoudhulp, hebt dus een belangrijke taak. Je bent niet zomaar een huishoudhulp. We streven naar kwalitatieve mensen.De klant zal dit ten zeerste weten te waarderen en zal de verantwoordelijkheden die je opneemt belonen met zijn vertrouwen. Wij hechten voornamelijk belang aan de huishoudhulp als persoon. Het huishouden en poetsen vraagt meer deskundigheid dan de meeste mensen denken. Het is bovendien fysiek een zwaar beroep. Daarom hechten we veel belang aan motivatie. Bij voorkeur zoeken we mensen die woonachtig zijn in Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Opglabbeek. Zodoende leg je +/- 10 km af naar de plaats van je tewerkstelling.

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LIQUID FLOORS

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

  • Projectleider Speciale Technieken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Geel, actief in de industriële en particuliere sector en specialist op gebied van installatie, onderhoud en beheer van installaties voor verwarming, ventilatie, airco en sanitair, zijn we op zoek naar een Projectleider Speciale Technieken voor HVAC installaties. Als projectmanager heeft u de uiteindelijke eindverantwoordelijkheid over de projecten. U zorgt voor de goede opvolging en uitvoering van de projecten waarbij de volgende 3 criteria van belang zijn : planning, kwaliteit, budget. Uw taken omvatten onder meer ; -Bestuderen van het lastenboek en de offerte -Contacten en onderhandelingen met klanten tijdens de projectuitvoering -Selectie, onderhandeling en aankoop bij leveranciers en onderaannemers -Realisatie van projecten, door het bepalen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en methodes -Totaalbeheer van planning, kwaliteit en veiligheid

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: YOUR HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • Keukenmedewerker/afwasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: LE CHANGHAI

    Type: Flexijob

    - Je staat in voor de voorbereiding van de maaltijden. Kennis van Chinese snijtechnieken is heel belangrijk. - Ook schoonmaken en afwassen behoort tot je taken. Afwassen gebeurt met de machine.

Zoek naar antwoorden van Verhasselt Invest BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Verhasselt Invest BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verhasselt Invest BVBA. Laat een reactie achter voor Verhasselt Invest BVBA. Verhasselt Invest BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verhasselt Invest BVBA. Leave a respond for Verhasselt Invest BVBA. Verhasselt Invest BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verhasselt Invest BVBA op de google maps. Adres en contacten Verhasselt Invest BVBA
Location of Verhasselt Invest BVBA on the google maps. Address and contacts of Verhasselt Invest BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Verhasselt Invest BVBA Verhasselt Invest BVBA: VESPA/APRILIA/MBK MOTOPARTS | Flash Travel | Celtic Cross BVBA | Elbeko N.V. | Janssens Tom

Other related companies as Verhasselt Invest BVBA: VESPA/APRILIA/MBK MOTOPARTS | Flash Travel | Celtic Cross BVBA | Elbeko N.V. | Janssens Tom

Verhasselt Invest BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Galmaarden (Vollezele), België. De volledige naam van het bedrijf is Verhasselt Invest BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04953704833. Het bedrijf Verhasselt Invest BVBA bevindt zich op het adres: Repingestraat 32,1570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 282,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Verhasselt Invest BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verhasselt Invest BVBA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verhasselt Invest BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verhasselt Invest BVBA, openstaande posities, locatie van Verhasselt Invest BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verhasselt Invest BVBA is a company, that was registered 2013 in Galmaarden (Vollezele) region, Belgium. Full name of company is Verhasselt Invest BVBA, company assigned to the tax number BE04953704833. The company Verhasselt Invest BVBA is located at the address: Repingestraat 32,1570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 282,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Verhasselt Invest BVBA were not found.
The main activity of Verhasselt Invest BVBA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verhasselt Invest BVBA is not available. You also can look at reviews of Verhasselt Invest BVBA, open positions, location of Verhasselt Invest BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verhasselt Invest BVBA, Galmaarden (Vollezele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verhasselt Invest BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verhasselt Invest BVBA, Galmaarden (Vollezele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verhasselt Invest BVBA, employees, financial statistics.