PTS Software Belgium N.V.

Contactgegevens PTS Software Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PTS Software Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

PTS Software Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Frankrijklei 115, B-2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2030892 (03) 2030892

Fax (fax): (03) 2030875 (03) 2030875

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PTS Software Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PTS Software Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PTS Software Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PTS Software Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PTS Software Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PTS Software Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PTS Software Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PTS Software Belgium N.V.
Products information PTS Software Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE01884948730
Ondernemingsnummer: 6603302001
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PTS Software Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PTS Software Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for PTS Software Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor PTS Software Belgium N.V.
Addition kinds of activities for PTS Software Belgium N.V.

769400. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
24369903. Fineer voorraad, naaldhout | Veneer stock, softwood
50329906. Masons 'materialen | Masons' materials
50910403. Vuurwapens, sportief | Firearms, sporting
79910000. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities

Werken bij PTS Software Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PTS Software Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PTS Software Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PTS Software Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Chauffeur C leveren goederen tankstations, warenhuizen en fast-foodketens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een gerenomeerd bedrijf is op zoek naar chauffeurs C voor de levering van goederen naar tankstations, warenhuizen, fast-foodketens en kantines. Je start de dag in het verdelcentrum van Temse tussen 4u en 6u 's morgens. Je bezoekt per dag een 15 tal klanten. Er wordt zeker en vast rekening gehouden met je woonplaats. De klanten het dichtst bij je woonplaats worden dan als laatste ingepland (indien mogelijk!) Je hebt de kans om de vrachtwagen mee te krijgen naar huis na een proefperiode van 2 weken. Laden en lossen gebeurt met palletten of rolkarren. Je werkt ongeveer 11 à 12u per dag van maandag tot vrijdag. Heel soms werk je eens de zaterdag. Verloning? Dit bedrijf betaalt je meer dan het baremaloon! Je maakt ook kans op een vast contract. Indien je graag opgeleid wil worden naar CE chauffeur is dat bij dit bedrijf zeker ook mogelijk.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - VOLTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Tienen en omgeving

  • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen in de regio Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week): - Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

  • Productiemedewerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    jouw takenpakket bestaat uit: - verwerking van voedingswaren - versnijden - verpakken - schoonmaken van de machines

  • Klusjesman (MARKEGEM)

    Regio: MARKEGEM

    Bedrijf: MAES & COUCKE

    Type: Vaste Job

    . Je staat in voor het uitvoeren van kleine opdrachten op de werf: plaatsen van resterende plinten, uitvoeren van kitwerk, retoucheren van schilderwerken, plaatsen van werfinrichting (hekkens, werfketen), ... . Het uitvoeren van algemene opkuis op de werven. . Je bent in staat om zowel zelfstandig als in groep te werken.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • HEALTH & BEAUTY CONSULENTEN bijberoep/hoofdberoep EIGEN REGIO (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEAUTY SECRETS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen begeleiden in hun juiste keuze aan verzorgingsproducten , cosmetica en Parfum Je hebt reeds een job maar, je bent op zoek naar een extra inkomen? Mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. Opleiding of ervaring spelen geen rol.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

  • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADVANCE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

Zoek naar antwoorden van PTS Software Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of PTS Software Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor PTS Software Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor PTS Software Belgium N.V.. PTS Software Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PTS Software Belgium N.V.. Leave a respond for PTS Software Belgium N.V.. PTS Software Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PTS Software Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten PTS Software Belgium N.V.
Location of PTS Software Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of PTS Software Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come PTS Software Belgium N.V. PTS Software Belgium N.V.: Betoncentrale Seegers Beton NV | Anfra | Herman-Immo | CLS ASSOCIATE MAILLEUX | MMB Productions

Other related companies as PTS Software Belgium N.V.: Betoncentrale Seegers Beton NV | Anfra | Herman-Immo | CLS ASSOCIATE MAILLEUX | MMB Productions

PTS Software Belgium N.V. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is PTS Software Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01884948730. Het bedrijf PTS Software Belgium N.V. bevindt zich op het adres: Frankrijklei 115, B-2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 676,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PTS Software Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PTS Software Belgium N.V. is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PTS Software Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PTS Software Belgium N.V., openstaande posities, locatie van PTS Software Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PTS Software Belgium N.V. is a company, that was registered 1999 in Belgium region, Belgium. Full name of company is PTS Software Belgium N.V., company assigned to the tax number BE01884948730. The company PTS Software Belgium N.V. is located at the address: Frankrijklei 115, B-2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 676,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PTS Software Belgium N.V. were not found.
The main activity of PTS Software Belgium N.V. is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PTS Software Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of PTS Software Belgium N.V., open positions, location of PTS Software Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PTS Software Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PTS Software Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PTS Software Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PTS Software Belgium N.V., employees, financial statistics.