Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat

Contactgegevens Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat: address, phone, fax, email, website, opening hours

Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat

Regio (region): Kortenberg, België

Adres (address): Joseph Chantraineplantsoen 1,3070, België

Telefoon (phone): 02 755 23 50 02 755 23 50

Fax (fax): 02 757 94 35 02 757 94 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat
Products information Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat

BTW identificatienummer (tax): BE01343597412
Ondernemingsnummer: 9231506347
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat
(Get full report from official database of BE for Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat)

Aanvulling soorten activiteiten voor Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat
Addition kinds of activities for Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat

8331. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services
20150200. Eend slachten en verwerking | Duck slaughtering and processing
23960404. Tip afdrukken en stampen op stof | Tip printing and stamping on fabric
23990200. Paard- en huisdier accessoires, textiel | Horse and pet accessories, textile
26319904. Natte machineplank | Wet machine board
28449904. Poeder: baby, gezicht, talk of toilet | Powder: baby, face, talcum, or toilet
39440303. Bingo boards (games) | Bingo boards (games)
64110303. Levensverzekeringsagenten | Life insurance agents
73360100. Kunstontwerp diensten | Art design services

Werken bij Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trendy boetiek in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een logistiek bediende. Het betreft een voltijdse functie. De bediende moet de binnenkomende kledij uitpakken, controleren en er diefstalbeveiliging op plaatsen. Belangrijk hierbij is dat je goed en foutloos kan werken met de computer en dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Je dient de scan-codes op de kledij snel en zorgvuldig te vergelijken met de codes op de bestelorders en hierna de kledij op een correcte manier te verdelen naar de verschillende afdelingen. Enige ervaring in het magazijn of in een kledingwinkel is een vereiste. Heb je interesse in deze vacature? Bel dan snel op het nummer 089 / 76 75 72.

  • Tijdelijk deeltijdse administratief bediende (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in een bouw gerelateerde sector, zijn wij op zoek naar een deeltijdse administratieve kracht ter vervanging van een zwangerschap (M/V). Jouw takenpakket bestaat uit: Opvolging van facturatie en offertes Mailverkeer Eerste telefonie met klanten, leveranciers,.. Offertes die goedgekeurd zijn inplannen

  • Sanitair installateur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • Poetshulp Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

  • Student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor TVH te Waregem zoeken wij dringend studenten die meerdere weken beschikbaar zijn. Wij zoeken nog studenten voor onderstaande periodes. Je bent telkens de volledige periode beschikbaar. 02/07/18 - 27/07/18 16/07/18 - 17/08/18 23/07/18 - 17/08/18 30/07/18 - 31/08/18 20/08/18 - 21/09/18

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

  • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

Zoek naar antwoorden van Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat in sociale netwerken
Look for responds of Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat in social networks

Lees alle opmerkingen voor Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat. Laat een reactie achter voor Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat. Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat. Leave a respond for Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat. Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat op de google maps. Adres en contacten Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat
Location of Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat on the google maps. Address and contacts of Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat

Andere gerelateerde bedrijven als come Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat: AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING | Photocolor | Gia NV | Pixelatelier | CUISINE-CONSEIL SPRL

Other related companies as Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat: AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING | Photocolor | Gia NV | Pixelatelier | CUISINE-CONSEIL SPRL

Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Kortenberg, België. De volledige naam van het bedrijf is Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01343597412. Het bedrijf Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat bevindt zich op het adres: Joseph Chantraineplantsoen 1,3070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 176,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat, openstaande posities, locatie van Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat is a company, that was registered 1988 in Kortenberg region, Belgium. Full name of company is Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat, company assigned to the tax number BE01343597412. The company Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat is located at the address: Joseph Chantraineplantsoen 1,3070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 176,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat were not found.
The main activity of Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat is not available. You also can look at reviews of Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat, open positions, location of Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat, Kortenberg: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat, Kortenberg: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Viasoc vzw-Sociaal Secretariaat, employees, financial statistics.