A.A.S. SECURITY

Contactgegevens A.A.S. SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.S. SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.S. SECURITY

Regio (region): Antwerpen (Berchem), België

Adres (address): Fruithoflaan 77,2600, België

Telefoon (phone): 03 281 60 54 03 281 60 54

Fax (fax): 03 645 44 90 03 645 44 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.S. SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.S. SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.S. SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.S. SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.S. SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.S. SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.S. SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.S. SECURITY
Products information A.A.S. SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE08914276123
Ondernemingsnummer: 6901306152
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 141,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A.A.S. SECURITY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.S. SECURITY
(Get full report from official database of BE for A.A.S. SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.S. SECURITY
Addition kinds of activities for A.A.S. SECURITY

275402. Zakelijke vorm en kaartdruk, gravure | Business form and card printing, gravure
276100. Manifold business formulieren | Manifold business forms
386199. Fotografische apparatuur en benodigdheden, nec | Photographic equipment and supplies, nec
35429904. Machines voor het vormen van elastische membraanmetalen | Elastic membrane metal forming machines
35949901. Hydrostatische aandrijvingen (transmissies) | Hydrostatic drives (transmissions)
51690504. Wassen, behalve aardolie | Waxes, except petroleum
87420300. Marketing consulting diensten | Marketing consulting services

Werken bij A.A.S. SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.S. SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.S. SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.S. SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator liquid filling (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Operator Liquid Filling ben je vooral verantwoordelijk voor het afvullen van eindproducten in de correcte verpakking en correcte hoeveelheid. Alsook voor het laden van orders, dit alles in volcontinu systeem.

  • HULPELECTRICIEN DAGWERK!!!! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio van Waregem zijn we op zoek naar een hulpelectricien.

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Medewerker carrosserie (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij kijken uit naar een medewerker carrosserie. Je staat voornamelijk in voor het nauwkeurig en perfect uitvoeren van spuitwerken. Je voert algemene montage en demontagewerken uit. Je staat in voor zowel het voorbereidende werk als de afwerking. Algemeen ben je verantwoordelijk voor uitdeuken, schuren, plamuren, laswerken,...

  • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent winkelmedewerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Accountant (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als accountant zorg je voor algemene boekhoudkundige verwerking, inclusief controles en tijdige rapporteringen en aangiftes. Rekening houdend met de wettelijk verplichtingen en termijnen. Daarnaast hou je je ook  bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Microsoft Dynamics 365 Technical Consultant (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Rekruut

    Type: Vaste Job

    >> Onze klant Onze klant is een op-en top Belgisch consultancy bedrijf dat sterk inzet op innovatie in een vernieuwende bedrijfsstructuur. Om hun sterke team te vervolledigen, zoeken ze een gedreven MS Dynamics consultant. Je komt terecht in een agile omgeving waar je kan bijdragen aan uitdagende projecten bij sterke (internationale) klanten. >> Positie Als MS Dynamics consultant ga je Microsoft Dynamics 365 oplossingen implementeren bij verschillende klanten om hun interne bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit start met een technische analyse en eindigt met de testing en validatie: je bent dus actief binnen alle technologische aspecten van het proces, dit binnen verschillende sectoren. Daarnaast participeer je in innoverende initiatieven van het bedrijf om steeds up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Want technologie staat nooit stil, en onze klant ook niet.

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van A.A.S. SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of A.A.S. SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.S. SECURITY. Laat een reactie achter voor A.A.S. SECURITY. A.A.S. SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.S. SECURITY. Leave a respond for A.A.S. SECURITY. A.A.S. SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.S. SECURITY op de google maps. Adres en contacten A.A.S. SECURITY
Location of A.A.S. SECURITY on the google maps. Address and contacts of A.A.S. SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.S. SECURITY A.A.S. SECURITY: Sack Select Art BVBA | Godefroid B & Voussure S | Adept It Solutions NV | GEORG FISCHER NV | Hannes, Peter

Other related companies as A.A.S. SECURITY: Sack Select Art BVBA | Godefroid B & Voussure S | Adept It Solutions NV | GEORG FISCHER NV | Hannes, Peter

A.A.S. SECURITY is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.S. SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08914276123. Het bedrijf A.A.S. SECURITY bevindt zich op het adres: Fruithoflaan 77,2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 141,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A.A.S. SECURITY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A.S. SECURITY is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.S. SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.S. SECURITY, openstaande posities, locatie van A.A.S. SECURITY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A.S. SECURITY is a company, that was registered 2016 in Antwerpen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is A.A.S. SECURITY, company assigned to the tax number BE08914276123. The company A.A.S. SECURITY is located at the address: Fruithoflaan 77,2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 141,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A.A.S. SECURITY were not found.
The main activity of A.A.S. SECURITY is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.S. SECURITY is not available. You also can look at reviews of A.A.S. SECURITY, open positions, location of A.A.S. SECURITY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.S. SECURITY, Antwerpen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.S. SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.S. SECURITY, Antwerpen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.S. SECURITY, employees, financial statistics.