Godefroid B & Voussure S

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Godefroid B & Voussure S
Private companiesPaper and Allied Products • Godefroid B & Voussure S

Contactgegevens Godefroid B & Voussure S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Godefroid B & Voussure S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Godefroid B & Voussure S

Regio (region): Walcourt (Somzée), België

Adres (address): Grand'Rue 13,5651, België

Telefoon (phone): 071 50 61 25 071 50 61 25

Fax (fax): 071 50 61 25 071 50 61 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Godefroid B & Voussure S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Godefroid B & Voussure S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Godefroid B & Voussure S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Godefroid B & Voussure S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Godefroid B & Voussure S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Godefroid B & Voussure S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Godefroid B & Voussure S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Godefroid B & Voussure S
Products information Godefroid B & Voussure S

BTW identificatienummer (tax): BE04183013916
Ondernemingsnummer: 7309448242
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Godefroid B & Voussure S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Godefroid B & Voussure S
(Get full report from official database of BE for Godefroid B & Voussure S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Godefroid B & Voussure S
Addition kinds of activities for Godefroid B & Voussure S

1411. Dimensiesteen | Dimension stone
30899908. Kombinaties, kunststoffen | Combs, plastics
36790102. Commutators, elektronisch | Commutators, electronic
45220103. Bezienswaardigheden vliegtuig service | Sightseeing airplane service
50329902. Baksteen, behalve vuurvast | Brick, except refractory
59990100. Alarm- en veiligheidsapparatuur winkels | Alarm and safety equipment stores

Werken bij Godefroid B & Voussure S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Godefroid B & Voussure S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Godefroid B & Voussure S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Godefroid B & Voussure S. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

  • METAALCONSTRUCTEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Platen en programma’s selecteren Platen op de lasersnijmachine op- en afleggen via heftruck, rolbruggen Ordenen en beheer van stock van de laserplaten Diverse plaatbewerkingen indien er tijd over is, zoals: - Plooien - Slijpen - Zagen - Boren

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KOEKELARE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Koekelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Outbound Medewerker student (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) voor de klantenservice Je behandelt uitgaande en eventueel inkomende oproepen Je telefoneert klanten die via de website op zoek zijn naar een vakman

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Medewerker tuinonderhoud / tuinaanlegger (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: GILLES DE SMET

    Type: Vaste Job

    Snoeien; Scheren; Hulp aanleg en onderhouden tuinen; Opritten en terrassen.

  • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: ONE TWO ASSIST

    Type: Vaste Job

    Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

  • IBIC - (Junior) Projectleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Groeiend – altijd klaar voor een volgende uitdaging Jij mag Bijleren – via een opleiding op maat op jouw tempo groeien tot projectleider Begeleiden – van projecten regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen Coördineren – van werfbezetting, werkmiddelen, vorderingen, facturatie, oplevering,.. Overleggen – van het budget en de projectinhoud met de commercieel verantwoordelijke Opmaken – van meetstaten, materiaalbonnen en offertes Communiceren – met de teams op de werven, leveranciers, onderaannemers,…

Zoek naar antwoorden van Godefroid B & Voussure S in sociale netwerken
Look for responds of Godefroid B & Voussure S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Godefroid B & Voussure S. Laat een reactie achter voor Godefroid B & Voussure S. Godefroid B & Voussure S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Godefroid B & Voussure S. Leave a respond for Godefroid B & Voussure S. Godefroid B & Voussure S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Godefroid B & Voussure S op de google maps. Adres en contacten Godefroid B & Voussure S
Location of Godefroid B & Voussure S on the google maps. Address and contacts of Godefroid B & Voussure S

Andere gerelateerde bedrijven als come Godefroid B & Voussure S Godefroid B & Voussure S: Nelissen Steenfabrieken | Reno Port NV | Architecture Details | T.G. Soft | Wens, Herwig

Other related companies as Godefroid B & Voussure S: Nelissen Steenfabrieken | Reno Port NV | Architecture Details | T.G. Soft | Wens, Herwig

Godefroid B & Voussure S is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Walcourt (Somzée), België. De volledige naam van het bedrijf is Godefroid B & Voussure S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04183013916. Het bedrijf Godefroid B & Voussure S bevindt zich op het adres: Grand'Rue 13,5651. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 655,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Godefroid B & Voussure S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Godefroid B & Voussure S is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Godefroid B & Voussure S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Godefroid B & Voussure S, openstaande posities, locatie van Godefroid B & Voussure S op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Godefroid B & Voussure S is a company, that was registered 1998 in Walcourt (Somzée) region, Belgium. Full name of company is Godefroid B & Voussure S, company assigned to the tax number BE04183013916. The company Godefroid B & Voussure S is located at the address: Grand'Rue 13,5651. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 655,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Godefroid B & Voussure S were not found.
The main activity of Godefroid B & Voussure S is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Godefroid B & Voussure S is not available. You also can look at reviews of Godefroid B & Voussure S, open positions, location of Godefroid B & Voussure S on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Godefroid B & Voussure S, Walcourt (Somzée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Godefroid B & Voussure S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Godefroid B & Voussure S, Walcourt (Somzée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Godefroid B & Voussure S, employees, financial statistics.