Wens, Herwig

Contactgegevens Wens, Herwig: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wens, Herwig: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wens, Herwig

Regio (region): 2040 - ANTWERP - BELGIUM, België

Adres (address): Vrijheidstraat 13 - Antwerp, België

Telefoon (phone): +32(477)782235 +32(477)782235

Fax (fax): +32 (87) 663-19-46 +32 (87) 663-19-46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wens, Herwig: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wens, Herwig"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wens, Herwig"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wens, Herwig, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wens, Herwig. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wens, Herwig, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wens, Herwig. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wens, Herwig
Products information Wens, Herwig

BTW identificatienummer (tax): BE05901550292
Ondernemingsnummer: 5030059814
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Wens, Herwig zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wens, Herwig
(Get full report from official database of BE for Wens, Herwig)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wens, Herwig
Addition kinds of activities for Wens, Herwig

222103. Zijden, satijnen, taffeta's en pannenkoeken | Silks, satins, taffetas and crepes
348299. Wapensmunitie, nec | Small arms ammunition, nec
22410107. Rickrack vlecht | Rickrack braid
28690312. Fosforzure esters | Phosphoric acid esters
30690900. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
76410100. Bekleding werk | Upholstery work

Werken bij Wens, Herwig: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wens, Herwig: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wens, Herwig. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wens, Herwig. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair adviseur (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt de professionele klanten en geeft hen een prima service. Ze kunnen bij jou terecht voor technisch advies dit op maat van de klant. Ook na de verkoop kunnen ze bij jou terecht voor vragen. Stockbeheer behoort ook tot jouw takenpakket. Het winkelbeeld dient dagelijks prima in orde te zijn.

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Berlaar-Itegem - uitstekend betaald (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

  • JOBSTUDENT VIDEO - FOTO - ONLINE MARKETING (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Als start-up zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor met talent voor: ONLINE MARKETING Plaatsen van nieuwsberichten (tekst, foto of video) op onze website Managen sociale media accounts: Facebook, Youtube, Instagram, Linkedin Opstellen van mailings

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • Afwasser (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DE FARMASIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een afwasser voor vrijdag- en zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van Wens, Herwig in sociale netwerken
Look for responds of Wens, Herwig in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wens, Herwig. Laat een reactie achter voor Wens, Herwig. Wens, Herwig bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wens, Herwig. Leave a respond for Wens, Herwig. Wens, Herwig on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wens, Herwig op de google maps. Adres en contacten Wens, Herwig
Location of Wens, Herwig on the google maps. Address and contacts of Wens, Herwig

Andere gerelateerde bedrijven als come Wens, Herwig Wens, Herwig: Lommée | Herodphot SC | Acteco NV | Hottlet Frozen Food N.V. | Sibelco - S.C.R.

Other related companies as Wens, Herwig: Lommée | Herodphot SC | Acteco NV | Hottlet Frozen Food N.V. | Sibelco - S.C.R.

Wens, Herwig is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio 2040 - ANTWERP - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Wens, Herwig, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05901550292. Het bedrijf Wens, Herwig bevindt zich op het adres: Vrijheidstraat 13 - Antwerp. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Wens, Herwig zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wens, Herwig is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wens, Herwig is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wens, Herwig, openstaande posities, locatie van Wens, Herwig op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wens, Herwig is a company, that was registered 2014 in 2040 - ANTWERP - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Wens, Herwig, company assigned to the tax number BE05901550292. The company Wens, Herwig is located at the address: Vrijheidstraat 13 - Antwerp. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Wens, Herwig were not found.
The main activity of Wens, Herwig is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Wens, Herwig is not available. You also can look at reviews of Wens, Herwig, open positions, location of Wens, Herwig on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wens, Herwig, 2040 - ANTWERP - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wens, Herwig, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wens, Herwig, 2040 - ANTWERP - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wens, Herwig, employees, financial statistics.