Sack Select Art BVBA

Contactgegevens Sack Select Art BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sack Select Art BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sack Select Art BVBA

Regio (region): Ninove (Pollare), België

Adres (address): Echel 47,9401, België

Telefoon (phone): 054 34 42 34; 0475 47 26 48; 054 59 82 82 054 34 42 34; 0475 47 26 48; 054 59 82 82

Fax (fax): 054 32 17 46 054 32 17 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sack Select Art BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sack Select Art BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sack Select Art BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sack Select Art BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sack Select Art BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sack Select Art BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sack Select Art BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sack Select Art BVBA
Products information Sack Select Art BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02779510498
Ondernemingsnummer: 3789978027
Hoofdstad (capital): 710,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 872,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Sack Select Art BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sack Select Art BVBA
(Get full report from official database of BE for Sack Select Art BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sack Select Art BVBA
Addition kinds of activities for Sack Select Art BVBA

2731. Boekuitgeverij | Book publishing
801103. Medische verzekeringsverenigingen | Medical insurance associations
51469904. Seafoods | Seafoods
75199903. Mobiele kantoren en commerciële eenheden, verhuur | Mobile offices and commercial units, rental
96319905. Kernenergie inspectie en regelgeving kantoor, govt. | Nuclear energy inspection and regulation office, govt.

Werken bij Sack Select Art BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sack Select Art BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sack Select Art BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sack Select Art BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Filler (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator zorg je ervoor dat de werking van onze afvullijnen gesmeerd blijft lopen. Je start de productie op en houdt toezicht op algemene werking van de lijn samen met je collega's. Aanvoer lege bussen - afvullen - sluiten - etiketteren - verpakken en stapelen van gevulde bussen. Je neemt stalen en voert gewichtscontrole uit.

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • Ploegchef productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het dagelijks aanspreekpunt - het aansturen van een team medewerkers - het coördineren en organiseren van dagelijkse activiteiten voor een succesvolle productieplanning - het volgen van kwaliteits- en storingsgegevens - het verhelpen van problemen en een correcte analyse overbrengen Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een ploegchef productie voor de nachtploeg/overbrugging/ 2 ploegen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

  • Jobstudent ergotherapie/orthopedagogie/verpleegkunde of zorgkunde voor DVC De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: DVC DE BRON

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor de dagelijkse zorg, hygiëne, voeding, therapeutische ondersteuning, animatie… van onze gebruikers. Daarbij behandel je hen met respect en geef je hen een thuisgevoel. Je werkt samen met je collega’s zorgkundigen, verpleegkundigen en ergotherapeuten.

  • Student kassa (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis in Genk centrum zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn door het hele jaar. Heb je een paar dagen vrij per week en wil je graag een centje bijverdienen? Ook doorheen de vakanties en weekends beschikbaar? Solliciteer dan nu !

  • Diensthoofd Spoed (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een arts-specialist in de urgentiegeneeskunde en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dit binnen een ziekenhuis met oog voor open communicatie en ruimte voor artsen om zichzelf te ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel wie we zoeken! Als diensthoofd kom je terecht in een team van 6 dynamische artsen en sta je in voor de dagelijkse leiding van de spoedgevallendienst binnen een zeer uitgebreid MUG gebied aan de kust! Daarnaast kan je intern nieuwe projecten opzetten en meewerken aan de verdere uitbouw en verbouwing van de dienst.

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

  • Materiaalmeester (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

Zoek naar antwoorden van Sack Select Art BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Sack Select Art BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sack Select Art BVBA. Laat een reactie achter voor Sack Select Art BVBA. Sack Select Art BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sack Select Art BVBA. Leave a respond for Sack Select Art BVBA. Sack Select Art BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sack Select Art BVBA op de google maps. Adres en contacten Sack Select Art BVBA
Location of Sack Select Art BVBA on the google maps. Address and contacts of Sack Select Art BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Sack Select Art BVBA Sack Select Art BVBA: Maes Ronny | Secintosh | Kardex NV | Dynamic | oryx benelux

Other related companies as Sack Select Art BVBA: Maes Ronny | Secintosh | Kardex NV | Dynamic | oryx benelux

Sack Select Art BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Ninove (Pollare), België. De volledige naam van het bedrijf is Sack Select Art BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02779510498. Het bedrijf Sack Select Art BVBA bevindt zich op het adres: Echel 47,9401. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 710,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 872,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Sack Select Art BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sack Select Art BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sack Select Art BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sack Select Art BVBA, openstaande posities, locatie van Sack Select Art BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sack Select Art BVBA is a company, that was registered 2018 in Ninove (Pollare) region, Belgium. Full name of company is Sack Select Art BVBA, company assigned to the tax number BE02779510498. The company Sack Select Art BVBA is located at the address: Echel 47,9401. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 710,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 872,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Sack Select Art BVBA were not found.
The main activity of Sack Select Art BVBA is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sack Select Art BVBA is not available. You also can look at reviews of Sack Select Art BVBA, open positions, location of Sack Select Art BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sack Select Art BVBA, Ninove (Pollare): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sack Select Art BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sack Select Art BVBA, Ninove (Pollare): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sack Select Art BVBA, employees, financial statistics.