GEORG FISCHER NV

Contactgegevens GEORG FISCHER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEORG FISCHER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEORG FISCHER NV

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Vaartdijk 109-111,1070, België

Telefoon (phone): 02 556 40 20 02 556 40 20

Fax (fax): 02 524 34 26 02 524 34 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEORG FISCHER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEORG FISCHER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEORG FISCHER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEORG FISCHER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEORG FISCHER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEORG FISCHER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEORG FISCHER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEORG FISCHER NV
Products information GEORG FISCHER NV

BTW identificatienummer (tax): BE04233001708
Ondernemingsnummer: 4623840332
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in GEORG FISCHER NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEORG FISCHER NV
(Get full report from official database of BE for GEORG FISCHER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEORG FISCHER NV
Addition kinds of activities for GEORG FISCHER NV

411101. Busvervoer | Bus transportation
873302. Niet-commerciële sociale onderzoeksorganisatie | Noncommercial social research organization
17410100. Stichting en muurconstructie | Foundation and retaining wall construction
33699904. Magnesium en magnes.-base legering gietwerk, excl. | Magnesium and magnes.-base alloy castings, exc. die-casting
34999924. Doel drones, voor gebruik door schepen: metaal | Target drones, for use by ships: metal
92230000. Correctionele instellingen | Correctional institutions

Werken bij GEORG FISCHER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEORG FISCHER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEORG FISCHER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEORG FISCHER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHRIJNWERKER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma die gespecialiseerd is in standenbouw, zijn wij opzoek naar een gedreven schrijnwerker. Je zal zowel intern als op verplaatsing werken

  • Gemotiveerde verpleegkundigen ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een brede interesse wat ziekenhuisdiensten betreft? Voel jij je als een vis in het water in een ziekenhuissetting en wil je graag je steentje bijdragen aan een optimale werking ervan? Ben je gemotiveerd en weet je van aanpakken? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! We hebben verschillende mogelijkheden in de aanbieding, van tijdelijke contracten tot vaste indienstnames of een bijverdienste op basis van jouw beschikbare dagen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren op het nummer 03 201 14 95 of per mail [email protected]

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Je staat in voor de onderhoudswerken en herstellingen aan het machinepark en gebouwen. Je lost efficiënt storingen op en zorgt voor verbetering van de installaties.

  • Colruyt Group Academy facturatieverwerking (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen Colruyt Group Academy zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de taken mbt facturatieverwerking zal opnemen en zal instaan voor een deel van het inplannen voor kinderfeestjes. Je zal de binnenkomende facturen aan de juiste bestelbonnen moeten koppelen en deze ook aan de juiste personen moeten doorsturen voor akkoord. Je zal ook instaan voor andere ondersteunende administratieve taken binnen jou team. Dit kan gaan van reservatie maken tot verwerken van mails.

  • Administratief bediende met kennis coreldraw m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in het leveren en fabriceren van voedingsproducten (al dan niet portieverpakt), die voornamelijk bestemd zijn voor horecagroothandelaars en cateringbedrijven. De klant heeft zijn gamma verder uitgebreid met artikels die bestemd zijn voor de retail. Hun klanten zitten verdeeld over gans Europa. In samenspraak met de klanten zorg je dat hun gewenste afdruk druktechnisch en met oog voor detail op de verpakking wordt geprint. Je zorgt voor het maken van een proefdruk, zet dit in een werktekening, checkt de kleuren,... Ook beschik je over sterke administratieve skills en weet je georganiseerd je werk op te volgen. Als de voorraad van een bepaalde klant bijna op is ga je proactief te werk en check je of er nog extra gedrukt moet weorden. Verder sta je ook in voor maken van folders om aan de klanten te geven. Als je productfoto's kan trekken om te gebruiken in de folders is dit een groot pluspunt. Maandelijks staan er ook een aantal producten in de aanbieding. Hiervoor ontwerp je eveneens de folder. Je bent de enige persoon in het bedrijf die instaat voor de grafische afdeling. Creatieve en innovatieve zielen kunnen mogelijk hun ei voldoende kwijt in deze functie. Je hebt minstens enkele jaren als administatief bediende! Kunnen werken met Coreldraw is een must! Belangrijk om te weten is dat het bedrijf in de zomervakantie in totaal 3 weken collectief gesloten is. Eveneens is het bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw

  • machinebouwer | mechanisch en elektrisch | votlijds | regio Sint-Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten. Je volgt kwaliteitsrichtlijnen en procedures en bouwt samen met collega's stroomaggregaten van A tot Z. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijze Je assembleert voortdurend verschillende types. Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal en je registreert ontbrekende onderdelen. Je controleert goederen op zichtbare afwijkingen en je registreert deze afwijkingen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in. Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Energieke klusjesman Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een energiek bedrijf regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar een handige harry Als klusjesman sta je in voor kleine betonwerken op diverse werven. Je doet de buitenaanleg rond masten; steentjes plaatsen, omheining zetten, ... Kleine elektriciteitswerken zijn jou ook niet vreemd Je hebt een goede materiaalkennis

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • LANDMETER - EXPERT (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LANDMETERSBUREEL DE BRABANDER

    Type: Vaste Job

    Ons landmetersbureel is op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het meten van gronden, infrastructuren, diverse netwerken en bestaande of te bouwen projecten op. Stelt plannen en inplantingskaarten van projecten op. Werkt volgens de veiligheidsregels en regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: de waarde van grondbezit inschatten.

  • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

Zoek naar antwoorden van GEORG FISCHER NV in sociale netwerken
Look for responds of GEORG FISCHER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEORG FISCHER NV. Laat een reactie achter voor GEORG FISCHER NV. GEORG FISCHER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEORG FISCHER NV. Leave a respond for GEORG FISCHER NV. GEORG FISCHER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEORG FISCHER NV op de google maps. Adres en contacten GEORG FISCHER NV
Location of GEORG FISCHER NV on the google maps. Address and contacts of GEORG FISCHER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GEORG FISCHER NV GEORG FISCHER NV: Forum Boekhandel | Develec | Anex | Eureka | Euralliance Farma E.E.I.G

Other related companies as GEORG FISCHER NV: Forum Boekhandel | Develec | Anex | Eureka | Euralliance Farma E.E.I.G

GEORG FISCHER NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is GEORG FISCHER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04233001708. Het bedrijf GEORG FISCHER NV bevindt zich op het adres: Vaartdijk 109-111,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 393,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GEORG FISCHER NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEORG FISCHER NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEORG FISCHER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEORG FISCHER NV, openstaande posities, locatie van GEORG FISCHER NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GEORG FISCHER NV is a company, that was registered 1985 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is GEORG FISCHER NV, company assigned to the tax number BE04233001708. The company GEORG FISCHER NV is located at the address: Vaartdijk 109-111,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 393,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GEORG FISCHER NV were not found.
The main activity of GEORG FISCHER NV is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GEORG FISCHER NV is not available. You also can look at reviews of GEORG FISCHER NV, open positions, location of GEORG FISCHER NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEORG FISCHER NV, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEORG FISCHER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEORG FISCHER NV, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEORG FISCHER NV, employees, financial statistics.