St Luc

Contactgegevens St Luc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data St Luc: address, phone, fax, email, website, opening hours

St Luc

Regio (region): Nazareth, België

Adres (address): Venecoweg 24,9810, België

Telefoon (phone): 09 385 44 03 09 385 44 03

Fax (fax): 09 385 50 76 09 385 50 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) St Luc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "St Luc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "St Luc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van St Luc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen St Luc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of St Luc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees St Luc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti St Luc
Products information St Luc

BTW identificatienummer (tax): BE06485198974
Ondernemingsnummer: 4283264160
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in St Luc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor St Luc
(Get full report from official database of BE for St Luc)

Aanvulling soorten activiteiten voor St Luc
Addition kinds of activities for St Luc

1752. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
3543. Industriële patronen | Industrial patterns
179904. Rigging en steigers | Rigging and scaffolding
551199. Nieuwe en gebruikte autodealers, nec | New and used car dealers, nec
20340207. Olijven, gedroogd | Olives, dried
22210803. Plushes, synthetische vezel en zijde | Plushes, manmade fiber and silk
28191004. cyanides | Cyanides
30110301. Retreading materialen, band | Retreading materials, tire
38410421. Chirurgische nietmachines | Surgical stapling devices
38429922. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies

Werken bij St Luc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in St Luc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor St Luc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for St Luc. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • Technieker Onderhoud (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Technieker Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle mechanische problemen binnen onze divisies (3 productieafdelingen utilities labo en waterzuivering). Je werkt mee aan het preventief onderhoud van de machines. Als Technieker Onderhoud ben je in staat om technische herstellingen zelfstandig uit te voeren.

  • Dringend Inpakker(s) Cosmetica Dagdienst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Heist op den Berg, rekruteert Forum Jobs gemotiveerde inpakkers. Onze klant in kwestie is gespecialiseerd in het maken van cosmetica (lotions, crèmes, ..) en medische hulpmiddelen.   Je zal werken in dagdienst (8u tem 16u30) Takenpakket: Het afvullen in verschillende verpakkingsmaterialen (plastic flessen, tubes, sprays, ..) Het labelen/etiketteren van deze producten Het inpakken van de cosmetica producten (bijsluiters bij de verpakking toevoegen) Binnen het bedrijf, wissel je regelmatig van werkplaats, je hebt zo ook een wisseling in zittend en staand werk.  

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Kassamedewerker (wekelijks) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van onze klanten aan de kassa. Je houdt de kassa bij en staat eveneens in voor administratieve taken.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

Zoek naar antwoorden van St Luc in sociale netwerken
Look for responds of St Luc in social networks

Lees alle opmerkingen voor St Luc. Laat een reactie achter voor St Luc. St Luc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for St Luc. Leave a respond for St Luc. St Luc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie St Luc op de google maps. Adres en contacten St Luc
Location of St Luc on the google maps. Address and contacts of St Luc

Andere gerelateerde bedrijven als come St Luc St Luc: Koppen BVBA | DOMOTRIC BVBA | Mavatra BVBA | ACTUAL CASE SOLUTION | Ses-Europe Nv

Other related companies as St Luc: Koppen BVBA | DOMOTRIC BVBA | Mavatra BVBA | ACTUAL CASE SOLUTION | Ses-Europe Nv

St Luc is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Nazareth, België. De volledige naam van het bedrijf is St Luc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06485198974. Het bedrijf St Luc bevindt zich op het adres: Venecoweg 24,9810. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 546,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in St Luc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van St Luc is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van St Luc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van St Luc, openstaande posities, locatie van St Luc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

St Luc is a company, that was registered 1990 in Nazareth region, Belgium. Full name of company is St Luc, company assigned to the tax number BE06485198974. The company St Luc is located at the address: Venecoweg 24,9810. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 546,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in St Luc were not found.
The main activity of St Luc is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of St Luc is not available. You also can look at reviews of St Luc, open positions, location of St Luc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over St Luc, Nazareth: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf St Luc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about St Luc, Nazareth: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company St Luc, employees, financial statistics.