ACTUAL CASE SOLUTION

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • ACTUAL CASE SOLUTION
Private companiesApparel and Accessory Stores • ACTUAL CASE SOLUTION

Contactgegevens ACTUAL CASE SOLUTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTUAL CASE SOLUTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTUAL CASE SOLUTION

Regio (region): BRAINE-LE-COMTE, B-7090 - BE, België

Adres (address): 251 RUE D'HORRUES, België

Telefoon (phone): 32 75 668087 32 75 668087

Fax (fax): 32 2 7065104 32 2 7065104

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTUAL CASE SOLUTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTUAL CASE SOLUTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTUAL CASE SOLUTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTUAL CASE SOLUTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTUAL CASE SOLUTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTUAL CASE SOLUTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTUAL CASE SOLUTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTUAL CASE SOLUTION
Products information ACTUAL CASE SOLUTION

BTW identificatienummer (tax): BE09836029052
Ondernemingsnummer: 4654602050
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 560,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ACTUAL CASE SOLUTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTUAL CASE SOLUTION
(Get full report from official database of BE for ACTUAL CASE SOLUTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTUAL CASE SOLUTION
Addition kinds of activities for ACTUAL CASE SOLUTION

3312. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
25990100. Fabrieksmeubilair en inrichting | Factory furniture and fixtures
35110207. Wielen, water | Wheels, water
49240000. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
51690600. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals
59991203. Spa's en bubbelbaden | Spas and hot tubs

Werken bij ACTUAL CASE SOLUTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTUAL CASE SOLUTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTUAL CASE SOLUTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTUAL CASE SOLUTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Animator Sint/Piet Flex-job m/v (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Operator productie 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator. Je bent verantwoordelijk voor de netheid, orde en veiligheid van de toegewezen machine. Je staat in voor de vervaardiging van de papieren zak volgens de fiches met de productgegevens, de bestelling, de werkvoorschriften voor het bedienen, regelen en afstellen van de toegewezen machine en drukeenheid en paletiseringsrobot en de controle van het eindproduct. Je informeert jouw chef in geval van afwijking van de planning, kwaliteit, stilstand van de machine, tekort aan materiaal, dringende herstellingen en staat van kritieke onveiligheid. Je geeft informatie door bij de ploegwissel. Je werkt mee aan het onderhoud van de machines.

  • Laadkaai Verantwoordelijke (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe, moderne versnijderij zijn we op zoek naar een laadkaai verantwoordelijke voor in de namiddag (11u tot 19u). In deze functie ben je verantwoordelijk voor: Het wegen van de bestellingen. Het klaarzetten van de bestellingen bij de juiste klant. Het plannen van de ritten en het laden van de vrachtwagens in de correcte volgorde. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de productie en met naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

  • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio LAAKDAL (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Laakdal en omgeving.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • VERKOOP SUPERMARKT - STUDENT M/V (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Avelgem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Heb je zin om een centje bij te verdienen op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de schoolvakanties? Solliciteer nu!

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • CUSTOMER SERVICE VOOR DUITSTALIGE REGIO (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging van productie tot levering bij de klant; Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de Duitstalige regio; Je staat hen telefonisch te woord bij al hun vragen m.b.t. prijzen, voorraad, status van orders, extra vracht, levertermijn, … Op vraag van de klant verstrek je advies en eenvoudige productinformatie; Binnenkomende bestellingen breng je in in SAP en je regelt het transport naar de klant; Daarbij onderhoud je frequent contact met het magazijn, de productie en de transporteur; Je hebt contact met de klanten, vertegenwoordigers en agenten; Je voorziet de sales managers, agenten en commerciële directie van de nodige commerciële gegevens; Je werkt nauw samen met je collega’s op de customer service afdeling; Kortom je bent de onmisbare spil in de contacten tussen klant, verkoop en productie. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan snel via onze website www.selecthr.be of stuur jouw cv door naar [email protected]   Bedrijfsprofiel: Voor een gerenommeerd bedrijf gelegen in Waregem, zijn wij op zoek naar een gedreven customer service specialist (m/v) die het orderproces van a tot z coördineert.  

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van ACTUAL CASE SOLUTION in sociale netwerken
Look for responds of ACTUAL CASE SOLUTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTUAL CASE SOLUTION. Laat een reactie achter voor ACTUAL CASE SOLUTION. ACTUAL CASE SOLUTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTUAL CASE SOLUTION. Leave a respond for ACTUAL CASE SOLUTION. ACTUAL CASE SOLUTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTUAL CASE SOLUTION op de google maps. Adres en contacten ACTUAL CASE SOLUTION
Location of ACTUAL CASE SOLUTION on the google maps. Address and contacts of ACTUAL CASE SOLUTION

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTUAL CASE SOLUTION ACTUAL CASE SOLUTION: Deporama Franchising BVBA | Schiettecat R | A.E.D. | P&P cvba | Pixco

Other related companies as ACTUAL CASE SOLUTION: Deporama Franchising BVBA | Schiettecat R | A.E.D. | P&P cvba | Pixco

ACTUAL CASE SOLUTION is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio BRAINE-LE-COMTE, B-7090 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTUAL CASE SOLUTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09836029052. Het bedrijf ACTUAL CASE SOLUTION bevindt zich op het adres: 251 RUE D'HORRUES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 560,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ACTUAL CASE SOLUTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTUAL CASE SOLUTION is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTUAL CASE SOLUTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTUAL CASE SOLUTION, openstaande posities, locatie van ACTUAL CASE SOLUTION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTUAL CASE SOLUTION is a company, that was registered 1991 in BRAINE-LE-COMTE, B-7090 - BE region, Belgium. Full name of company is ACTUAL CASE SOLUTION, company assigned to the tax number BE09836029052. The company ACTUAL CASE SOLUTION is located at the address: 251 RUE D'HORRUES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 560,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ACTUAL CASE SOLUTION were not found.
The main activity of ACTUAL CASE SOLUTION is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTUAL CASE SOLUTION is not available. You also can look at reviews of ACTUAL CASE SOLUTION, open positions, location of ACTUAL CASE SOLUTION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTUAL CASE SOLUTION, BRAINE-LE-COMTE, B-7090 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTUAL CASE SOLUTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTUAL CASE SOLUTION, BRAINE-LE-COMTE, B-7090 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTUAL CASE SOLUTION, employees, financial statistics.