DOMOTRIC BVBA

Contactgegevens DOMOTRIC BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMOTRIC BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMOTRIC BVBA

Regio (region): Lubbeek (Linden), België

Adres (address): Koetsiersweg 14,3210, België

Telefoon (phone): 016 25 61 63; 0495 25 55 57 016 25 61 63; 0495 25 55 57

Fax (fax): 016 25 61 63 016 25 61 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMOTRIC BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMOTRIC BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMOTRIC BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMOTRIC BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMOTRIC BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMOTRIC BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMOTRIC BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMOTRIC BVBA
Products information DOMOTRIC BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06621154785
Ondernemingsnummer: 7116363525
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DOMOTRIC BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMOTRIC BVBA
(Get full report from official database of BE for DOMOTRIC BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMOTRIC BVBA
Addition kinds of activities for DOMOTRIC BVBA

8043. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists
222103. Zijden, satijnen, taffeta's en pannenkoeken | Silks, satins, taffetas and crepes
13899912. Olievelddiensten, nec | Oil field services, nec
35490101. Teken banken | Draw benches
38290112. Testers voor het controleren van hydraulische controles op vliegtuigen | Testers for checking hydraulic controls on aircraft
50399908. Graan opslagbakken | Grain storage bins
72419902. Kapper winkel verkoop pruiken | Barber shop selling wigs

Werken bij DOMOTRIC BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMOTRIC BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMOTRIC BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMOTRIC BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd zijn wij opzoek naar een franstalige elektricien. Dit voor het opsporen en herstellen van elektrische storingen aan het machinepark. Ook word er verwacht dat je preventief en curatief onderhoud uitvoert van de machines.

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als distributiechauffeur sta je in voor de correcte levering van goederen naar verschillende klanten, zowel food als non-food. Je krijgt na een korte opleiding een route toebedeeld, waarna je zelfstandig aan de slag kan. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten, alsook de nodige documenten en vooropgestelde instructies.

  • Cnc Draaier/ Freeser (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heist zijn wij op zoek naar een cnc draaier/frezer mv. Onze klant is gespecialiseerd in machines voor de voedingsindustrie, interne transportsystemen,  automatisatie, ... ​

  • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

  • Huishoudhulpen met dienstencheques (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: De Poetsboetiek

    Type: Dienstenchequebaan

    Wat doe jij: je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis; jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen,dweilen, ramen poetsen, …; bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,…

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

  • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

Zoek naar antwoorden van DOMOTRIC BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DOMOTRIC BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMOTRIC BVBA. Laat een reactie achter voor DOMOTRIC BVBA. DOMOTRIC BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMOTRIC BVBA. Leave a respond for DOMOTRIC BVBA. DOMOTRIC BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMOTRIC BVBA op de google maps. Adres en contacten DOMOTRIC BVBA
Location of DOMOTRIC BVBA on the google maps. Address and contacts of DOMOTRIC BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMOTRIC BVBA DOMOTRIC BVBA: Anzomi BVBA | TECHNOLUX | Nouvelles Frontières SA | Noris Shakespeare N.V. | Stef Coene

Other related companies as DOMOTRIC BVBA: Anzomi BVBA | TECHNOLUX | Nouvelles Frontières SA | Noris Shakespeare N.V. | Stef Coene

DOMOTRIC BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Lubbeek (Linden), België. De volledige naam van het bedrijf is DOMOTRIC BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06621154785. Het bedrijf DOMOTRIC BVBA bevindt zich op het adres: Koetsiersweg 14,3210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 858,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DOMOTRIC BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOMOTRIC BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMOTRIC BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMOTRIC BVBA, openstaande posities, locatie van DOMOTRIC BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DOMOTRIC BVBA is a company, that was registered 2009 in Lubbeek (Linden) region, Belgium. Full name of company is DOMOTRIC BVBA, company assigned to the tax number BE06621154785. The company DOMOTRIC BVBA is located at the address: Koetsiersweg 14,3210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 858,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DOMOTRIC BVBA were not found.
The main activity of DOMOTRIC BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMOTRIC BVBA is not available. You also can look at reviews of DOMOTRIC BVBA, open positions, location of DOMOTRIC BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMOTRIC BVBA, Lubbeek (Linden): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMOTRIC BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMOTRIC BVBA, Lubbeek (Linden): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMOTRIC BVBA, employees, financial statistics.