Nouvelles Frontières SA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Nouvelles Frontières SA
Private companiesApparel and Accessory Stores • Nouvelles Frontières SA

Contactgegevens Nouvelles Frontières SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nouvelles Frontières SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nouvelles Frontières SA

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Maurice Lemonnierlaan 2,1000, België

Telefoon (phone): 02 547 44 22; 02 547 44 44 02 547 44 22; 02 547 44 44

Fax (fax): 02 547 44 99 02 547 44 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nouvelles Frontières SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nouvelles Frontières SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nouvelles Frontières SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nouvelles Frontières SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nouvelles Frontières SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nouvelles Frontières SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nouvelles Frontières SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nouvelles Frontières SA
Products information Nouvelles Frontières SA

BTW identificatienummer (tax): BE02268646240
Ondernemingsnummer: 7598937988
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Nouvelles Frontières SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nouvelles Frontières SA
(Get full report from official database of BE for Nouvelles Frontières SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nouvelles Frontières SA
Addition kinds of activities for Nouvelles Frontières SA

097102. Jachtdiensten | Hunting services
335499. Aluminium geëxtrudeerde producten, nec | Aluminum extruded products, nec
346999. Metalen stempels, nec, nec | Metal stampings, nec, nec
20910200. Schelpdieren, ingeblikt en genezen | Shellfish, canned and cured
44910103. Laden van schepen | Unloading vessels
50230206. Slip covers (meubels) | Slip covers (furniture)
51499907. Belegde broodjes | Sandwiches
87340103. Gelaste gezamenlijke röntgenfoto | Welded joint radiographing

Werken bij Nouvelles Frontières SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nouvelles Frontières SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nouvelles Frontières SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nouvelles Frontières SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien vrachtwagens (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven mecanicien voor vrachtwagens. Idealiter heb je ervaring met het merk Man.

  • Winkelbediende M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • HUISHOUDHULP (M/V) JABBEKE (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Student winkelbediende charcuterie Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kontich? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • Operator 2 ploegen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een volledige geautomatiseerd machinepark. Als operator sta je hierbij vooral in voor de controle van het productieproces. Je doet tevens testen en rapporteert deze. Bij onregelmatigheden zoek je naar de oorzaak en verwittig je indien nodig de technische dienst.

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

  • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

Zoek naar antwoorden van Nouvelles Frontières SA in sociale netwerken
Look for responds of Nouvelles Frontières SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nouvelles Frontières SA. Laat een reactie achter voor Nouvelles Frontières SA. Nouvelles Frontières SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nouvelles Frontières SA. Leave a respond for Nouvelles Frontières SA. Nouvelles Frontières SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nouvelles Frontières SA op de google maps. Adres en contacten Nouvelles Frontières SA
Location of Nouvelles Frontières SA on the google maps. Address and contacts of Nouvelles Frontières SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Nouvelles Frontières SA Nouvelles Frontières SA: PROVINCIALE HOGESCHOOL LIMBURG DEPARTEMENT BIOTECHNIEK | Imprim'Sport | N Taxi BVBA | Defalque, Bernard | Maher Alaoui Mohammed

Other related companies as Nouvelles Frontières SA: PROVINCIALE HOGESCHOOL LIMBURG DEPARTEMENT BIOTECHNIEK | Imprim'Sport | N Taxi BVBA | Defalque, Bernard | Maher Alaoui Mohammed

Nouvelles Frontières SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Nouvelles Frontières SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02268646240. Het bedrijf Nouvelles Frontières SA bevindt zich op het adres: Maurice Lemonnierlaan 2,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Nouvelles Frontières SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nouvelles Frontières SA is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nouvelles Frontières SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nouvelles Frontières SA, openstaande posities, locatie van Nouvelles Frontières SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nouvelles Frontières SA is a company, that was registered 1992 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Nouvelles Frontières SA, company assigned to the tax number BE02268646240. The company Nouvelles Frontières SA is located at the address: Maurice Lemonnierlaan 2,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Nouvelles Frontières SA were not found.
The main activity of Nouvelles Frontières SA is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Nouvelles Frontières SA is not available. You also can look at reviews of Nouvelles Frontières SA, open positions, location of Nouvelles Frontières SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nouvelles Frontières SA, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nouvelles Frontières SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nouvelles Frontières SA, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nouvelles Frontières SA, employees, financial statistics.