Académie Karys Dance Center ASBL

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Académie Karys Dance Center ASBL
Private companiesAmusement and Recreation Services • Académie Karys Dance Center ASBL

Contactgegevens Académie Karys Dance Center ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Académie Karys Dance Center ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Académie Karys Dance Center ASBL

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Louis Hapstraat 58,1040, België

Telefoon (phone): 02 647 50 23 02 647 50 23

Fax (fax): +32 (14) 546-79-12 +32 (14) 546-79-12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Académie Karys Dance Center ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Académie Karys Dance Center ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Académie Karys Dance Center ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Académie Karys Dance Center ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Académie Karys Dance Center ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Académie Karys Dance Center ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Académie Karys Dance Center ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Académie Karys Dance Center ASBL
Products information Académie Karys Dance Center ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE04295898437
Ondernemingsnummer: 5843597412
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 657,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Académie Karys Dance Center ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Académie Karys Dance Center ASBL
(Get full report from official database of BE for Académie Karys Dance Center ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Académie Karys Dance Center ASBL
Addition kinds of activities for Académie Karys Dance Center ASBL

34620302. Verbrandingsmotoren van de verbrandingsmotoren, ysterhoudend | Internal combustion engine forgings, ferrous
39449900. Spelletjes, speelgoed en voertuigen van kinderen, nv | Games, toys, and children's vehicles, nec
39959900. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec
51310214. Draad | Thread
65539903. Begraafplaats vereniging | Cemetery association
75320405. Tops (canvas of plastic), installatie of reparatie: auto | Tops (canvas or plastic), installation or repair: automotive
87110200. Industriële ingenieurs | Industrial engineers

Werken bij Académie Karys Dance Center ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Académie Karys Dance Center ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Académie Karys Dance Center ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Académie Karys Dance Center ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker 38h/week Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmederker in het filiaal te Roeselare zorgt je samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen en volgt de instructies op van de winkelverantwoordelijke.

  • Grondwerker (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -instaan voor afwerken van gebouwen zoals plaatsen van dakgoten, elestisch opvoegen van gebouwen, isolatie leggen... -zorgen voor een kwalitatieve, efficiënte en veilige afwerking van projecten -werken in eigen streek

  • Betoncentralist (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Tessenderlo is op zoek naar een betoncentralist.

  • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TE DENTERGEM (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Groot-Dentergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Académie Karys Dance Center ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Académie Karys Dance Center ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Académie Karys Dance Center ASBL. Laat een reactie achter voor Académie Karys Dance Center ASBL. Académie Karys Dance Center ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Académie Karys Dance Center ASBL. Leave a respond for Académie Karys Dance Center ASBL. Académie Karys Dance Center ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Académie Karys Dance Center ASBL op de google maps. Adres en contacten Académie Karys Dance Center ASBL
Location of Académie Karys Dance Center ASBL on the google maps. Address and contacts of Académie Karys Dance Center ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Académie Karys Dance Center ASBL Académie Karys Dance Center ASBL: BEMELMANS & Fils SPRL | ELECTRATEC SPRL | RTS Lelie | ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION | GARAGE DE BRANDT N.V

Other related companies as Académie Karys Dance Center ASBL: BEMELMANS & Fils SPRL | ELECTRATEC SPRL | RTS Lelie | ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION | GARAGE DE BRANDT N.V

Académie Karys Dance Center ASBL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Académie Karys Dance Center ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04295898437. Het bedrijf Académie Karys Dance Center ASBL bevindt zich op het adres: Louis Hapstraat 58,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 657,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Académie Karys Dance Center ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Académie Karys Dance Center ASBL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Académie Karys Dance Center ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Académie Karys Dance Center ASBL, openstaande posities, locatie van Académie Karys Dance Center ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Académie Karys Dance Center ASBL is a company, that was registered 1986 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is Académie Karys Dance Center ASBL, company assigned to the tax number BE04295898437. The company Académie Karys Dance Center ASBL is located at the address: Louis Hapstraat 58,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 657,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Académie Karys Dance Center ASBL were not found.
The main activity of Académie Karys Dance Center ASBL is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Académie Karys Dance Center ASBL is not available. You also can look at reviews of Académie Karys Dance Center ASBL, open positions, location of Académie Karys Dance Center ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Académie Karys Dance Center ASBL, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Académie Karys Dance Center ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Académie Karys Dance Center ASBL, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Académie Karys Dance Center ASBL, employees, financial statistics.