GARAGE DE BRANDT N.V

Contactgegevens GARAGE DE BRANDT N.V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DE BRANDT N.V: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DE BRANDT N.V

Regio (region): LEUVEN, LEUVEN 3000 - BE, België

Adres (address): Kareelveld 8a, België

Telefoon (phone): 32 16 223430 32 16 223430

Fax (fax): +32 (57) 618-84-27 +32 (57) 618-84-27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DE BRANDT N.V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DE BRANDT N.V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DE BRANDT N.V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DE BRANDT N.V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DE BRANDT N.V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DE BRANDT N.V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DE BRANDT N.V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DE BRANDT N.V
Products information GARAGE DE BRANDT N.V

BTW identificatienummer (tax): BE07322082519
Ondernemingsnummer: 8722564697
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 367,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in GARAGE DE BRANDT N.V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DE BRANDT N.V
(Get full report from official database of BE for GARAGE DE BRANDT N.V)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DE BRANDT N.V
Addition kinds of activities for GARAGE DE BRANDT N.V

306906. Reclaimed rubberen en speciale rubberen verbindingen | Reclaimed rubber and specialty rubber compounds
769919. Lederen goederen en bagage reparatie diensten | Leather goods and luggage repair services
34440511. Radiator schilden of behuizingen, plaatwerk | Radiator shields or enclosures, sheet metal
34790213. Sieraden collectie | Jewelry enameling
80110110. neurochirurg | Neurosurgeon

Werken bij GARAGE DE BRANDT N.V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DE BRANDT N.V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DE BRANDT N.V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DE BRANDT N.V. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator / machinebedienaar. Je staat in voor het bedienen van de machine en het manueel weg doen van het afval van de machine.

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Aanleg en algemeen tuinonderhoud (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Westerlo zijn wij op zoek naar tuinbouwmedewerkers. Je taak bestaat uit het aanleggen en onderhouden van tuinen. Je staat in voor het onderhoud van de beplantingen. Je bent in staat om mee te werken aan het plaatsen van plantmateriaal. Je kan producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken. Heb jij een passie voor tuinen? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 014 56 00 44 of mail ons op [email protected]

  • Vloerder (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereiden van de werkplek, mortels maken,... - plaatsen van plinten, vloeren,.. - plaatsen van gevelbekleding

  • Werfleider civiele werken (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio muizen M/V (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp met dienstencheques Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: LIERS CENTRUM VOOR GEZINSZORG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gaan poetsen en /of strijken bij mensen thuis in de regio Lier en Koningshooikt.

  • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van GARAGE DE BRANDT N.V in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DE BRANDT N.V in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DE BRANDT N.V. Laat een reactie achter voor GARAGE DE BRANDT N.V. GARAGE DE BRANDT N.V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DE BRANDT N.V. Leave a respond for GARAGE DE BRANDT N.V. GARAGE DE BRANDT N.V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DE BRANDT N.V op de google maps. Adres en contacten GARAGE DE BRANDT N.V
Location of GARAGE DE BRANDT N.V on the google maps. Address and contacts of GARAGE DE BRANDT N.V

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DE BRANDT N.V GARAGE DE BRANDT N.V: Haacht Motors BVBA | Bekaert Antoon | KASTEEL MIDEELHEIM | Goffinet J.-M. Laboratoire | WIJNNATIE NV

Other related companies as GARAGE DE BRANDT N.V: Haacht Motors BVBA | Bekaert Antoon | KASTEEL MIDEELHEIM | Goffinet J.-M. Laboratoire | WIJNNATIE NV

GARAGE DE BRANDT N.V is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio LEUVEN, LEUVEN 3000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DE BRANDT N.V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07322082519. Het bedrijf GARAGE DE BRANDT N.V bevindt zich op het adres: Kareelveld 8a. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 367,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in GARAGE DE BRANDT N.V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE DE BRANDT N.V is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DE BRANDT N.V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DE BRANDT N.V, openstaande posities, locatie van GARAGE DE BRANDT N.V op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GARAGE DE BRANDT N.V is a company, that was registered 2000 in LEUVEN, LEUVEN 3000 - BE region, Belgium. Full name of company is GARAGE DE BRANDT N.V, company assigned to the tax number BE07322082519. The company GARAGE DE BRANDT N.V is located at the address: Kareelveld 8a. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 367,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in GARAGE DE BRANDT N.V were not found.
The main activity of GARAGE DE BRANDT N.V is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DE BRANDT N.V is not available. You also can look at reviews of GARAGE DE BRANDT N.V, open positions, location of GARAGE DE BRANDT N.V on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DE BRANDT N.V, LEUVEN, LEUVEN 3000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DE BRANDT N.V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DE BRANDT N.V, LEUVEN, LEUVEN 3000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DE BRANDT N.V, employees, financial statistics.