ELECTRATEC SPRL

Contactgegevens ELECTRATEC SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRATEC SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRATEC SPRL

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Haachtsesteenweg 545,1030, België

Telefoon (phone): 02 241 81 91; 02 241 93 14 02 241 81 91; 02 241 93 14

Fax (fax): 02 241 79 73 02 241 79 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRATEC SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRATEC SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRATEC SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRATEC SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRATEC SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRATEC SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRATEC SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRATEC SPRL
Products information ELECTRATEC SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04304138183
Ondernemingsnummer: 7378936767
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 481,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ELECTRATEC SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRATEC SPRL
(Get full report from official database of BE for ELECTRATEC SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRATEC SPRL
Addition kinds of activities for ELECTRATEC SPRL

508706. Begraafplaats en begraafplaats directeur apparatuur en benodigdheden | Cemetery and funeral director's equipment and supplies
26799900. Omgebouwde papierproducten, nec, nec | Converted paper products, nec, nec
34440505. Kapjes, bereik: plaatwerk | Hoods, range: sheet metal
35680000. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
36440102. Koppelingsdozen, elektrisch | Junction boxes, electric
36790503. Video triggers, met uitzondering van afstandsbediening tv apparaten | Video triggers, except remote control tv devices
50840906. Verf spuitapparatuur, industrieel | Paint spray equipment, industrial
50949902. Juweliers bevindingen | Jewelers' findings

Werken bij ELECTRATEC SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRATEC SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRATEC SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRATEC SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/Tiglasser m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wingene dat instaat voor het vervaardigen van op maat gemaakte machines in de voedingssector, zijn we op zoek naar een tig-lasser en monteur. Je gaat zowel mee op verplaatsing als meewerken in het atelier.

  • Metsers/bekisters (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Restaureren en renoveren met zin voor perfectie Perfectie staat centraal als metser want u werkt voor een gespecialiseerde firma in restauraties met meer dan 35jaar ervaring. Particulieren, projectleiders en overheden doen beroep op jullie metselwerken, dakwerken, pleisterwerken, vloeren, faïence en schilderwerken.

  • Medewerker Atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud van het verhuurvloot (opschuren, verven,). - In orde zetten van het materiaal - Machines en materialen testen op hun goede werking - Zorgen voor een propere en ordentelijke werkplaats - Vrachtwagens laden en lossen

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

  • assertiviteitstrainer volwassenen (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een assertiviteitstrainer voor volwassenen. Je werkt samen met sportcoach, yoga coach, kinesist, studiecoach, loopbaancoach, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • PRAKTIJKTRAINERS TUINAANLEG MET ERVARING (WEST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Hypnotherapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

  • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

Zoek naar antwoorden van ELECTRATEC SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRATEC SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRATEC SPRL. Laat een reactie achter voor ELECTRATEC SPRL. ELECTRATEC SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRATEC SPRL. Leave a respond for ELECTRATEC SPRL. ELECTRATEC SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRATEC SPRL op de google maps. Adres en contacten ELECTRATEC SPRL
Location of ELECTRATEC SPRL on the google maps. Address and contacts of ELECTRATEC SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRATEC SPRL ELECTRATEC SPRL: ATB Autobanden NV | Fontana Identity & Design | Consteca BVBA | Deceuninck NV | Champlon Salaisons S.A.

Other related companies as ELECTRATEC SPRL: ATB Autobanden NV | Fontana Identity & Design | Consteca BVBA | Deceuninck NV | Champlon Salaisons S.A.

ELECTRATEC SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRATEC SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04304138183. Het bedrijf ELECTRATEC SPRL bevindt zich op het adres: Haachtsesteenweg 545,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 481,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ELECTRATEC SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELECTRATEC SPRL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRATEC SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRATEC SPRL, openstaande posities, locatie van ELECTRATEC SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ELECTRATEC SPRL is a company, that was registered 2006 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is ELECTRATEC SPRL, company assigned to the tax number BE04304138183. The company ELECTRATEC SPRL is located at the address: Haachtsesteenweg 545,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 481,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ELECTRATEC SPRL were not found.
The main activity of ELECTRATEC SPRL is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRATEC SPRL is not available. You also can look at reviews of ELECTRATEC SPRL, open positions, location of ELECTRATEC SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRATEC SPRL, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRATEC SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRATEC SPRL, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRATEC SPRL, employees, financial statistics.