ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION
Private companiesAmusement and Recreation Services • ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION

Contactgegevens ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION

Regio (region): Jemeppe-sur-Sambre (Spy), België

Adres (address): Route de Saussin 1B,5190, België

Telefoon (phone): 071 78 16 85 071 78 16 85

Fax (fax): 071 78 16 87 071 78 16 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION
Products information ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION

BTW identificatienummer (tax): BE03202209472
Ondernemingsnummer: 6052886962
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 692,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION
(Get full report from official database of BE for ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION
Addition kinds of activities for ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION

284402. Mondelinge preparaten | Oral preparations
722100. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
823102. College en militaire postbibliotheken | College and military post libraries
25410304. Tafel- of tegelschoenen, plastic gelamineerd | Table or counter tops, plastic laminated
35440103. Sterfveren | Die springs
36130104. Tijdschakelaars, elektrische schakelapparaten | Time switches, electrical switchgear apparatus
36410209. Pilotlichten, radio | Pilot lights, radio
51490901. Koffie, groen of geroosterd | Coffee, green or roasted
79991001. Landbouwbeurs | Agricultural fair

Werken bij ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Supervisor dispatching (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizen en logistiek. Door hun internationale karakter en groei zijn wij op zoek naar een supervisor voor de dispatching afdeling. Als supervisor ben jij verantwoordelijk voor de militaire verhuisopdrachten, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast sta je in voor het commerciële luik dat hierbij komt kijken. Elke dag opnieuw streef jij daar een optimaal rendement van jou beschikbare middelen; Je weet dan ook als geen ander jouw team aan te sturen, de planningen op te maken en volgt alles nauwkeurig op. Een greep uit jouw takenpakket? - Je staat in voor het opmaken en opvolging van de planning. Samen met je team plan je de ritten en verkoopsopdrachten - Je hebt regelmatig contact met de chauffeurs, verhuizers en klanten. - Je stuurt je team bij waar nodig - Je volgt de administratie die bij het transport komt kijken op. - Je gaat steeds op zoek naar de meest efficiënte methodes en wegen - Je geniet van je koffie en de toffe babbel met je collega's

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STUDENTENJOB: magazijnwerk 2 dagen/week (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een hogeschool- of universiteit student en minimum 2 dagen per week beschikbaar? Je wenst graag wat centjes bij te verdienen? Wij zoeken een student om mee te helpen in een magazijn: laden/lossen, eenvoudig administratief werk, meehelpen in het atelier,...

  • Technieker databekabeling (geen ervaring vereist) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THE LAST MILE

    Type: Studentenjob

    Ben je een échte werker en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën, heb je groot technisch inzicht en kan je out-of-the-box denken? Dan is deze vacature misschien wel een match! Je job bestaat voornamelijk uit: Leggen van glasvezelkabels op gevels Spannen van glasvezelkabels aan palen Trekken van buizen in sleuven Doorblazen van kabels in buizen Regelmatig werk je ook mee aan projecten binnen gebouwen (leggen van buizen, kabels) Af en toe dien je ook: Kleinere grondwerken uit te voeren, zoals buizen opsporen, trekputten en straatkasten plaatsen en funderen Werken uit te voeren op ons terrein ((her)ordenen van haspels, overhaspelen van kabels/buis, kleine onderhoudswerken, ...) Mee te werken aan de opbouw en inrichting van ons datacenter De glasvezeltechnieken zullen je aangeleerd worden (verwerken, afmonteren in lades en domes, lassen, ...) en afhankelijk van je enthousiasme, inzet en verworven ervaring op bepaalde vlakken kan je jobinhoud in overleg veranderen naar meer van dit laatste

  • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

  • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

Zoek naar antwoorden van ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION in sociale netwerken
Look for responds of ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION. Laat een reactie achter voor ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION. ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION. Leave a respond for ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION. ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION op de google maps. Adres en contacten ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION
Location of ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION on the google maps. Address and contacts of ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION

Andere gerelateerde bedrijven als come ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION: Mommaerts Kristel | De Haes Katleen | Le Chêne SPRL | SCHILDERWERKEN DE BRUYN BVBA | DEFOY

Other related companies as ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION: Mommaerts Kristel | De Haes Katleen | Le Chêne SPRL | SCHILDERWERKEN DE BRUYN BVBA | DEFOY

ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Jemeppe-sur-Sambre (Spy), België. De volledige naam van het bedrijf is ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03202209472. Het bedrijf ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION bevindt zich op het adres: Route de Saussin 1B,5190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 692,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, openstaande posities, locatie van ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION is a company, that was registered 2016 in Jemeppe-sur-Sambre (Spy) region, Belgium. Full name of company is ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, company assigned to the tax number BE03202209472. The company ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION is located at the address: Route de Saussin 1B,5190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 692,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION were not found.
The main activity of ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION is not available. You also can look at reviews of ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, open positions, location of ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, Jemeppe-sur-Sambre (Spy): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, Jemeppe-sur-Sambre (Spy): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABM-ATELIER BELGE DE LA MANUTENTION, employees, financial statistics.