airodroom.bvba

Contactgegevens airodroom.bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data airodroom.bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

airodroom.bvba

Regio (region): sint-niklaas oost-vlaanderen b-9100 - BE, België

Adres (address): prins karelstraat 11, België

Telefoon (phone): 075 65 97 24 075 65 97 24

Fax (fax): +32 (56) 398-14-26 +32 (56) 398-14-26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) airodroom.bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "airodroom.bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "airodroom.bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van airodroom.bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen airodroom.bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of airodroom.bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees airodroom.bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti airodroom.bvba
Products information airodroom.bvba

BTW identificatienummer (tax): BE08401763916
Ondernemingsnummer: 1403198242
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 630,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in airodroom.bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor airodroom.bvba
(Get full report from official database of BE for airodroom.bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor airodroom.bvba
Addition kinds of activities for airodroom.bvba

162900. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
449100. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
07520201. Boarding services, paarden: race en non-racing | Boarding services, horses: racing and non-racing
17990602. Closet organizers, installatie en design | Closet organizers, installation and design
20150908. Verscheidenheid van vleeswaren (vers eetbare organen), pluimvee | Variety meats (fresh edible organs), poultry
20910209. Oesters: verpakt in blikjes, potten, enz. | Oysters: packaged in cans, jars, etc.
28330213. Opium derivaten | Opium derivatives
38430200. Tandheelkundige materialen | Dental materials
39530104. Nummerstempels, hand: rubber of metaal | Numbering stamps, hand: rubber or metal
51370404. handtassen | Handbags

Werken bij airodroom.bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in airodroom.bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor airodroom.bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for airodroom.bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Torenkraanbestuurder bovendraaier met afstandsbediening (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn dringend op zoek naar een torenkraanbestuurder met attest voor een bovendraaier met afstandsbediening. Wanneer je niet aan het kranen bent help je vooral mee met het bekisten en metselen. (50%-50%)

  • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

  • Werfleider (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • Floor Manager 30u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLOOR MANAGER zet je de klant centraal in alles wat je doet. Je bent als topverkoper het voorbeeld voor je collega?s en de drijvende kracht van de klantenservice in je winkel. Je onthaalt adviseert en helpt de klanten met al hun vragen. Dankzij je enthousiasme en gemeende interesse in de klant maak je van elk bezoek een unieke shopping experience voor de klant. Verkopen is je passie. Je bent een topverkoper en je geeft graag je passie door aan je collega?s. Je leidt studenten en collega?s op in klantgerichtheid en klantenservice. Je bent daarenboven aangetrokken door alles wat met mode te maken heeft. Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je collega?s. Je helpt je collega sales advisors met hun werkpunten en je bouwt constructief mee aan een fijn team en een goede teamsfeer. Je bent een echte teamplayer. Je houdt ervan om steeds alles op alles te zetten om de winkeldoelstellingen (omzetnps...) te halen. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel en de verkoop en je bezorgt je shopmanager nieuwe ideeën. Je volgt de cijfers mee op en implementeert acties van het management om de targets te behalen. Je bent mee verantwoordelijke voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je zorgt voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen en ondersteunt je shopmanager bij het runnen van de winkel

  • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Ben je student, woonachtig regio Nazareth/ Eke en wil je een centje bijverdienen tijdens het weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om te werken als jobstudent in een toffe supermarkt? Heb je een vaste vrije dag tijdens de weekend om ons te komen helpen aan de kassa en om goederen aan te vullen? En / of Ben je wekelijks vrij op maandag om te helpen bij de traiteurafdeling ? Solliciteer dan nu en kom terecht in een energiek team waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen wordt.

  • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

Zoek naar antwoorden van airodroom.bvba in sociale netwerken
Look for responds of airodroom.bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor airodroom.bvba. Laat een reactie achter voor airodroom.bvba. airodroom.bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for airodroom.bvba. Leave a respond for airodroom.bvba. airodroom.bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie airodroom.bvba op de google maps. Adres en contacten airodroom.bvba
Location of airodroom.bvba on the google maps. Address and contacts of airodroom.bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come airodroom.bvba airodroom.bvba: La Maison de la Photo SA | P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES | Fontainunion S.A. | Kendall, Chris | Ben van Praag

Other related companies as airodroom.bvba: La Maison de la Photo SA | P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES | Fontainunion S.A. | Kendall, Chris | Ben van Praag

airodroom.bvba is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio sint-niklaas oost-vlaanderen b-9100 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is airodroom.bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08401763916. Het bedrijf airodroom.bvba bevindt zich op het adres: prins karelstraat 11. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 630,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in airodroom.bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van airodroom.bvba is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van airodroom.bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van airodroom.bvba, openstaande posities, locatie van airodroom.bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

airodroom.bvba is a company, that was registered 1992 in sint-niklaas oost-vlaanderen b-9100 - BE region, Belgium. Full name of company is airodroom.bvba, company assigned to the tax number BE08401763916. The company airodroom.bvba is located at the address: prins karelstraat 11. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 630,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in airodroom.bvba were not found.
The main activity of airodroom.bvba is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of airodroom.bvba is not available. You also can look at reviews of airodroom.bvba, open positions, location of airodroom.bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over airodroom.bvba, sint-niklaas oost-vlaanderen b-9100 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf airodroom.bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about airodroom.bvba, sint-niklaas oost-vlaanderen b-9100 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company airodroom.bvba, employees, financial statistics.