Kendall, Chris

Contactgegevens Kendall, Chris: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kendall, Chris: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kendall, Chris

Regio (region): Kraainem, n/a B-1950 - BE, België

Adres (address): Avenue Reine Astrid 146, België

Telefoon (phone): 32 2 296 6656 32 2 296 6656

Fax (fax): +32 (13) 895-20-21 +32 (13) 895-20-21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kendall, Chris: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kendall, Chris"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kendall, Chris"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kendall, Chris, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kendall, Chris. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kendall, Chris, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kendall, Chris. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kendall, Chris
Products information Kendall, Chris

BTW identificatienummer (tax): BE07397888183
Ondernemingsnummer: 4847686767
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Kendall, Chris zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kendall, Chris
(Get full report from official database of BE for Kendall, Chris)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kendall, Chris
Addition kinds of activities for Kendall, Chris

01610100. Meloen boerderijen | Melon farms
20240105. parfait | Parfait
20990304. Frosting, klaar voor gebruik | Frosting, ready-to-use
38510102. Frames en onderdelen, bril en bril | Frames and parts, eyeglass and spectacle
72219902. Pasfoto fotograaf | Passport photographer

Werken bij Kendall, Chris: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kendall, Chris: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kendall, Chris. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kendall, Chris. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

  • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

  • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

  • TECHNIEKER (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

  • Administratief Bediende IT&Printafdeling (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende print & IT-afdeling ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je maakt de database gebruiksklaar voor mailmerges (ontdubbeling, berekeningen, versie-toewijzingen, ...) Je zal query's, modules, macro's in MS Access gebruiken en schrijven Je maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling Je gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts

  • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

  • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Kelner student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE JACOB

    Type: Studentenjob

    Bedienen en adviseren van klanten.

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • Installateur sanitair Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een sanitairspecialist die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • 1 Sales Support Internal Sales (technisch administratief medewerker) (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LUTZE CONVEYING BELUX

    Type: Werfreserve

    Als binnendienst medewerker ondersteun je onze external sales en ben je vaak de verbinding tussen ons bedrijf en onze klanten bij offertevragen en bestellingen. Veelvuldige telefonische contacten met klanten. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen in verband met offertes, prijzen, levertermijnen, edm. Communicatie tussen binnen- en buitendienst en met klanten en leveranciers Technisch administratieve en commerciële werkzaamheden. Calculatie van servicewerken op basis van werkbonnen techniekers. Opmaken van offertes. Verwerking en afhandeling van bestellingen. Prefacturatie en facturatie www.lutze-conveying.com

  • FLEXI JOB / VERKOPER (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

Zoek naar antwoorden van Kendall, Chris in sociale netwerken
Look for responds of Kendall, Chris in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kendall, Chris. Laat een reactie achter voor Kendall, Chris. Kendall, Chris bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kendall, Chris. Leave a respond for Kendall, Chris. Kendall, Chris on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kendall, Chris op de google maps. Adres en contacten Kendall, Chris
Location of Kendall, Chris on the google maps. Address and contacts of Kendall, Chris

Andere gerelateerde bedrijven als come Kendall, Chris Kendall, Chris: A.A.R.C. NV | VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW | Happy NV | Espace Neuf SA | Disket N.V.

Other related companies as Kendall, Chris: A.A.R.C. NV | VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW | Happy NV | Espace Neuf SA | Disket N.V.

Kendall, Chris is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Kraainem, n/a B-1950 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Kendall, Chris, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07397888183. Het bedrijf Kendall, Chris bevindt zich op het adres: Avenue Reine Astrid 146. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 356,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Kendall, Chris zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kendall, Chris is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kendall, Chris is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kendall, Chris, openstaande posities, locatie van Kendall, Chris op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kendall, Chris is a company, that was registered 2014 in Kraainem, n/a B-1950 - BE region, Belgium. Full name of company is Kendall, Chris, company assigned to the tax number BE07397888183. The company Kendall, Chris is located at the address: Avenue Reine Astrid 146. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 356,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Kendall, Chris were not found.
The main activity of Kendall, Chris is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kendall, Chris is not available. You also can look at reviews of Kendall, Chris, open positions, location of Kendall, Chris on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kendall, Chris, Kraainem, n/a B-1950 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kendall, Chris, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kendall, Chris, Kraainem, n/a B-1950 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kendall, Chris, employees, financial statistics.