VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW

Contactgegevens VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW

Regio (region): Beersel (Alsemberg), België

Adres (address): Halsendallaan 5,1652, België

Telefoon (phone): 02 380 52 71 02 380 52 71

Fax (fax): 02 380 89 86 02 380 89 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW
Products information VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW

BTW identificatienummer (tax): BE02199432373
Ondernemingsnummer: 3702087402
Hoofdstad (capital): 771,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 395,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW
(Get full report from official database of BE for VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW
Addition kinds of activities for VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW

22110201. Corset stoffen, katoen | Corset fabrics, cotton
24529901. Geodesische koepels, geprefabriceerd, hout | Geodesic domes, prefabricated, wood
26211001. Kan voorraad, vezel | Can stock, fiber
34319904. Draagbare chemische toiletten, metaal | Portable chemical toilets, metal
36340304. Ventilators, elektrisch: bureau | Fans, electric: desk
73539900. Verhuur van zware bouwmachines, onbeperkt | Heavy construction equipment rental, nec
86990204. Leeskamer, religieuze materialen | Reading room, religious materials
89990600. Lezingendiensten | Lecturing services

Werken bij VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

  • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

  • Elektricien (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken steeds gemotiveerde elektriciens. Hoe ziet jouw dag eruit? Met jouw ploegje vertrek je 's morgens van thuis uit, of wordt je opgehaald op een oppikplaats om naar de werf te gaan. Daar ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het fijnere werk, het elektrisch voorbereidend werk van alles wat bij HVAC komt kijken. Omdat je in bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen,... terecht komt kan je rekenen op mooie werkuren en een propere omgeving.

  • Onderhoudstechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor technische interventies bij complexe machinelijnen. - U zorgt voor het preventief en curatief onderhuid van het moderne machinepark. - U wenst te werken tijdens de nacht, dag of in een ploegensysteem. - U zorgt voor een juiste rapportering aan de verantwoordelijke.

  • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

  • Modebewuste jobstudenten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Wil je graag een centje bijverdienen in de verkoop en heb je een passie voor mode? Dan is deze studentenjob voor jou de job bij uitstek! Bedrijfsprofiel: Een modieuze kledingzaak in Oostakker

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

  • Productiearbeider (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • CNC bediener (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het aansturen, bedienen, onderhouden van onze gloednieuwe 5-assige CNC machine. Kreatief gebruik van ultramoderne hout en freeztechnieken . Zin voor orde en netheid is noodzakelijk.

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

Zoek naar antwoorden van VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW in sociale netwerken
Look for responds of VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW. Laat een reactie achter voor VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW. VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW. Leave a respond for VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW. VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW op de google maps. Adres en contacten VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW
Location of VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW on the google maps. Address and contacts of VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW: D@mnet SPRL | Ecotubel SCRL | Ditho | Seghers Better Technology For On Site Machining NV | RDMI sprl

Other related companies as VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW: D@mnet SPRL | Ecotubel SCRL | Ditho | Seghers Better Technology For On Site Machining NV | RDMI sprl

VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Beersel (Alsemberg), België. De volledige naam van het bedrijf is VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02199432373. Het bedrijf VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW bevindt zich op het adres: Halsendallaan 5,1652. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 771,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 395,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW, openstaande posities, locatie van VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW is a company, that was registered 2001 in Beersel (Alsemberg) region, Belgium. Full name of company is VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW, company assigned to the tax number BE02199432373. The company VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW is located at the address: Halsendallaan 5,1652. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 771,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 395,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW were not found.
The main activity of VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW is not available. You also can look at reviews of VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW, open positions, location of VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW, Beersel (Alsemberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW, Beersel (Alsemberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISM VZW, employees, financial statistics.