Ben van Praag

Contactgegevens Ben van Praag: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ben van Praag: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ben van Praag

Regio (region): Gentbrugge OVL 9050 - BE, België

Adres (address): Sint-Simonstraat 18C, België

Telefoon (phone): 32-476-207430 32-476-207430

Fax (fax): +32 (59) 701-17-96 +32 (59) 701-17-96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ben van Praag: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ben van Praag"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ben van Praag"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ben van Praag, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ben van Praag. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ben van Praag, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ben van Praag. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ben van Praag
Products information Ben van Praag

BTW identificatienummer (tax): BE09041442871
Ondernemingsnummer: 2096710205
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 640,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Ben van Praag zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ben van Praag
(Get full report from official database of BE for Ben van Praag)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ben van Praag
Addition kinds of activities for Ben van Praag

295202. Siding materialen | Siding materials
17990104. Spa-installatie of bubbelbadinstallatie of -constructie | Spa or hot tub installation or construction
35850100. Airconditioning apparatuur, compleet | Air conditioning equipment, complete
37130206. Cementmixerlichamen | Cement mixer bodies
51130203. Eetgerei, wegwerp plastic | Eating utensils, disposable plastic
72990904. Garderobe service, behalve theatrale | Wardrobe service, except theatrical
76220304. Televisie reparatie winkel | Television repair shop
86119901. Bankierenorganisatie, adviesdiensten | Banker's organization, advisory services

Werken bij Ben van Praag: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ben van Praag: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ben van Praag. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ben van Praag. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een producent van voorgemonteerde ladesystemen, zoeken wij een tijdelijk boekhoudkundig profiel. Dit om de druk op te vangen gedurende een aantal maanden. Het contract kan verlengd worden maar er is geen zekerheid. Je staat voornamelijk in voor het verwerken van aankoopfacturen en het boeken van bankafschriften. Bovendien sta je ook in voor allerlei administratieke taken Het bedrijf werkt met het ERP-systeem AX Dynamics. Dit wordt uiteraard aangeleerd.

  • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

  • Lasser met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij zeer flexibel naar uren toe? Ben jij een ervaren lasser met inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant zijn wij opzoek naar een ervaren lasser die passie heeft. Jouw takenpakket bevat: Voorbereiding van de werken; Boren, knippen, zagen, ... Monteren en samenstellen; Halfautomatisch lassen; Indien gewenst mee op montage (dit is vrijblijvend).

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Studenent produktie medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Ben je 1 of meerdere dagen vrij per week om een centje bij te verdienen? Neem dan razendsnel contact op met ons kantoor want dan plannen we je graag in op regelmatige basis of zekfs je vaste dag per week om mee charcuterie te verpakken.

  • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RVT AVONDVREDE

    Type: Vaste Job

    De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Ben van Praag in sociale netwerken
Look for responds of Ben van Praag in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ben van Praag. Laat een reactie achter voor Ben van Praag. Ben van Praag bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ben van Praag. Leave a respond for Ben van Praag. Ben van Praag on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ben van Praag op de google maps. Adres en contacten Ben van Praag
Location of Ben van Praag on the google maps. Address and contacts of Ben van Praag

Andere gerelateerde bedrijven als come Ben van Praag Ben van Praag: Résidences Ardennaises SA | Electro I.B.E. | Mozer International SA | Poncin J. S.A. | Sterling Silver Productions

Other related companies as Ben van Praag: Résidences Ardennaises SA | Electro I.B.E. | Mozer International SA | Poncin J. S.A. | Sterling Silver Productions

Ben van Praag is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Gentbrugge OVL 9050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Ben van Praag, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09041442871. Het bedrijf Ben van Praag bevindt zich op het adres: Sint-Simonstraat 18C. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 640,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Ben van Praag zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ben van Praag is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ben van Praag is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ben van Praag, openstaande posities, locatie van Ben van Praag op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ben van Praag is a company, that was registered 2015 in Gentbrugge OVL 9050 - BE region, Belgium. Full name of company is Ben van Praag, company assigned to the tax number BE09041442871. The company Ben van Praag is located at the address: Sint-Simonstraat 18C. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 640,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Ben van Praag were not found.
The main activity of Ben van Praag is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ben van Praag is not available. You also can look at reviews of Ben van Praag, open positions, location of Ben van Praag on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ben van Praag, Gentbrugge OVL 9050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ben van Praag, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ben van Praag, Gentbrugge OVL 9050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ben van Praag, employees, financial statistics.