P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES

Contactgegevens P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES

Regio (region): MOERDIJK, België

Adres (address): POSTBUS 53,4780AB, België

Telefoon (phone): +32 (2) 167-39-37 +32 (2) 167-39-37

Fax (fax): +32 (13) 187-67-31 +32 (13) 187-67-31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES
Products information P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE02569671630
Ondernemingsnummer: 3690002441
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 529,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES
(Get full report from official database of BE for P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES
Addition kinds of activities for P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES

265501. Vezelspoelen, buizen en kegels | Fiber spools, tubes, and cones
07520000. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
22210907. Shantungs, synthetische vezel en zijde | Shantungs, manmade fiber and silk
27520000. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
33120602. Buizen, staal en ijzer | Tubes, steel and iron
34449902. Betonvormen, plaatwerk | Concrete forms, sheet metal
34829900. Wapensmunitie, nec | Small arms ammunition, nec
35690301. Smeersystemen, gecentraliseerd | Lubricating systems, centralized

Werken bij P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

  • Operator pers (twee ploegen) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator persen werk je in een heel warme omgeving (ovens). Je rolt de rollen rubber die van de persen komen over op de band. Je inspecteert de rollen ook visueel op eventuele afwijkingen. Je houdt de werkplaats ordelijk en netjes. Je werkt op een veilige kwaliteitsbewuste en milieuvriendelijke wijze.

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Chauffeur C (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distribiteur van alle mogelijke artikelen voor in en rond je huis (bvb. tuinmeubilair, boxsprings, kookpotten,...) zijn we op zoek naar een ervaren Chauffeur C. Ben je als chauffeur C op zoek naar een nieuwe transportuitdaging met mooie rijtijden, dan hebben we een match. Als Chauffeur C sta je in voor het uitleveren van de goederen. Tevens help je bij het monteren van goederen (wasmachine, boxsprings,...)

  • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Jobstudenten River Woods Knokke weekendwerk (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor River Woods Knokke zijn we dringend op zoek naar studenten die op zaterdag en/of zondag kunnen werken. Ook voor de schoolvakanties o.a. herfstvakantie en kerstvakantie hebben wij studenten nodig. Interesse? Stuur een mail naar [email protected]. Ben je nog niet ingeschreven? Maak dan een profiel aan op www.randstad.be

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

  • Opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES. Laat een reactie achter voor P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES. P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES. Leave a respond for P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES. P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES op de google maps. Adres en contacten P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES
Location of P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES on the google maps. Address and contacts of P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES: J.B. Sonic SA | Pc Warehouse BVBA | Vrebos-Stas NV | Professional Relocation & Orientation Services nv (PRO'S) | AMCOE-LAUNDROMATIC

Other related companies as P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES: J.B. Sonic SA | Pc Warehouse BVBA | Vrebos-Stas NV | Professional Relocation & Orientation Services nv (PRO'S) | AMCOE-LAUNDROMATIC

P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio MOERDIJK, België. De volledige naam van het bedrijf is P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02569671630. Het bedrijf P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES bevindt zich op het adres: POSTBUS 53,4780AB. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 529,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES, openstaande posities, locatie van P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES is a company, that was registered 2016 in MOERDIJK region, Belgium. Full name of company is P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES, company assigned to the tax number BE02569671630. The company P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES is located at the address: POSTBUS 53,4780AB. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 529,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES were not found.
The main activity of P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES is not available. You also can look at reviews of P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES, open positions, location of P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES, MOERDIJK: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES, MOERDIJK: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P/A SCHOUTEN CONTAINER-SERVICES, employees, financial statistics.