Vrebos-Stas NV

Contactgegevens Vrebos-Stas NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vrebos-Stas NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vrebos-Stas NV

Regio (region): Overijse, België

Adres (address): Duisburgsesteenweg 6,3090, België

Telefoon (phone): 02 687 46 29 02 687 46 29

Fax (fax): 02 687 21 05 02 687 21 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vrebos-Stas NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vrebos-Stas NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vrebos-Stas NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vrebos-Stas NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vrebos-Stas NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vrebos-Stas NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vrebos-Stas NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vrebos-Stas NV
Products information Vrebos-Stas NV

BTW identificatienummer (tax): BE07835968017
Ondernemingsnummer: 6976562500
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 650,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vrebos-Stas NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vrebos-Stas NV
(Get full report from official database of BE for Vrebos-Stas NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vrebos-Stas NV
Addition kinds of activities for Vrebos-Stas NV

515900. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
20529917. Tarwe crackers | Wheat crackers
39650202. Naalden, hand of machine | Needles, hand or machine
51620000. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
75380101. Dieselmotor reparatie: auto | Diesel engine repair: automotive
87420202. Incentive of award programma consultant | Incentive or award program consultant
96419907. Regeling en inspectie van landbouwproducten, govt. | Regulation and inspection of agricultural products, govt.

Werken bij Vrebos-Stas NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vrebos-Stas NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vrebos-Stas NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vrebos-Stas NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker aansluiter (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn aannemers van openbare werken en zoeken een gemotiveerd persoon om putten te maken voor aansluiting van gas en electriciteit. Er is kans om door te groeien. U beschikt over een goede fysiek want u helpt bij het leggen van kabels in de sleuven.

  • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

  • Huishoudhulp dienstencheques Maaseik (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Grafisch vormgever HappyWebsites (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: B&K PROJECTS TAALBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je ontwerpt logo’s, folders, flyers en ander promotiemateriaal voor onze klanten. Je bouwt websites en tovert de aangeleverde content om in duidelijke en aantrekkelijke pagina’s. Je rapporteert aan je teamleden wat je gepresteerd hebt en hoeveel tijd je hieraan besteed hebt.

  • Product Engineer (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Doelstelling Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) productieprocessen en werkmethodes en het industrialiseren, up-scalen en klant specifiek maken van producten/processen komende van de R&D-ontwerpfase om alzo de toegewezen productgroepen/productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te beheren, zowel nationaal als internationaal. Taken: Je bent binnen het Product Engineering team de stuwende kracht om de nieuwe ontwikkelingen doorheen de verschillende fasen van ontwerp tot en met effectieve implementatie in productie te laten verlopen Je bent verantwoordelijk voor het productinhoudelijk opvolgen van alle PTA’s van de toegewezen productgroep Je verbetert de aan u toegewezen producten en productieprocessen, ontwikkelt u nieuwe processen, definieert innovatieve productiemiddelen en implementeert de daaruit voortvloeiende investeringsprojecten Je staat in voor de verdere uitbouw van onze know-how op het vlak van materialen, processen en producten Je bent samen met het Product Engineering team verantwoordelijk voor het behandelen en nemen van corrigerende actie van alle niet-conformiteiten van jullie productgroep Je werkt nauw samen met de Process Engineers, Project Engineers mbt Equipment, R&D project Managers en externe leveranciers Als Product Engineer zorg je mede voor implementatie van nieuwe producten en proces de diverse HEN filialen wereldwijd en de daarbij behorende kennisoverdracht

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Beringen-Tessenderlo (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

  • Harvey Nash - Software Engineer for Junior Graduate (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description   Successful engineers in our team will have strong problem solving, design, coding and debugging skills, drive for execution and results, while delivering quality software. We value passion, creativity, agility, accountability and the desire to learn new technical areas. You will be an important part of our team of highly motivated and talented individuals and this is a great opportunity to challenge yourself, grow your career and influence the next generation of mid-office applications.     What you'll do Build the next generation of mid-office applications As an experimented developer, bring us your expertise, your motivation and your commitment Come to manage major projects, express your technical leadership and propose solutions to become a key element and a functional reference Define user requirements for development of new or improvement of existing software solutions Design technical solutions and perform feasibility studies Propose viable technical solutions to Product Management and/or users for validation Model, design and implement databases as necessary Develop software according to the company's standards Conduct unit, package and performance tests of the software and ensure a level of quality in line with the company guidelines Participate in the validation / acceptance phase of the product cycle ensuring the fine-tuning necessary to finalize the product Produce software documentation necessary for the application and issue it to the requesting departments Support the end user in the Production phase by debugging existing software solutions in response to Problem Tracking Records (PTR) and Change Requests (CR) issued from Product Management or Product Definition   Profile Multicultural approach Pro-activity, sense of initiative, autonomy Change management and Flexibility Information gathering Communication English fluent   Required Skills Master degree in Computer Science Unix, Linux Experienced in Object Oriented Programming Language C++, Java, Angular, c# knowledge or willingness to learn Progress 4GL knowledge is a plus (depending on the project) Design-patterns Database modeling and database optimization techniques Oracle knowledge is a plus Progress DB knowledge is a plus (depending on the project) Knowledge of distributed development and service oriented architecture Profound understanding of non-functional requirements   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

Zoek naar antwoorden van Vrebos-Stas NV in sociale netwerken
Look for responds of Vrebos-Stas NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vrebos-Stas NV. Laat een reactie achter voor Vrebos-Stas NV. Vrebos-Stas NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vrebos-Stas NV. Leave a respond for Vrebos-Stas NV. Vrebos-Stas NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vrebos-Stas NV op de google maps. Adres en contacten Vrebos-Stas NV
Location of Vrebos-Stas NV on the google maps. Address and contacts of Vrebos-Stas NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vrebos-Stas NV Vrebos-Stas NV: STV Trans NV | Biotest Seralco Benelux N.V. | Eurosport nv | Labotics bvba | VACCA Michel

Other related companies as Vrebos-Stas NV: STV Trans NV | Biotest Seralco Benelux N.V. | Eurosport nv | Labotics bvba | VACCA Michel

Vrebos-Stas NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Overijse, België. De volledige naam van het bedrijf is Vrebos-Stas NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07835968017. Het bedrijf Vrebos-Stas NV bevindt zich op het adres: Duisburgsesteenweg 6,3090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 650,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vrebos-Stas NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vrebos-Stas NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vrebos-Stas NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vrebos-Stas NV, openstaande posities, locatie van Vrebos-Stas NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vrebos-Stas NV is a company, that was registered 1987 in Overijse region, Belgium. Full name of company is Vrebos-Stas NV, company assigned to the tax number BE07835968017. The company Vrebos-Stas NV is located at the address: Duisburgsesteenweg 6,3090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 650,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vrebos-Stas NV were not found.
The main activity of Vrebos-Stas NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vrebos-Stas NV is not available. You also can look at reviews of Vrebos-Stas NV, open positions, location of Vrebos-Stas NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vrebos-Stas NV, Overijse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vrebos-Stas NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vrebos-Stas NV, Overijse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vrebos-Stas NV, employees, financial statistics.