Biotest Seralco Benelux N.V.

Contactgegevens Biotest Seralco Benelux N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Biotest Seralco Benelux N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Biotest Seralco Benelux N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): A. de Coninckstraat 13, B-3070 Kortenberg, België

Telefoon (phone): (02) 7560756 (02) 7560756

Fax (fax): (02) 7576318 (02) 7576318

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Biotest Seralco Benelux N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Biotest Seralco Benelux N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Biotest Seralco Benelux N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Biotest Seralco Benelux N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Biotest Seralco Benelux N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Biotest Seralco Benelux N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Biotest Seralco Benelux N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Biotest Seralco Benelux N.V.
Products information Biotest Seralco Benelux N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09952484130
Ondernemingsnummer: 2354064941
Hoofdstad (capital): 590,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Biotest Seralco Benelux N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Biotest Seralco Benelux N.V.
(Get full report from official database of BE for Biotest Seralco Benelux N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Biotest Seralco Benelux N.V.
Addition kinds of activities for Biotest Seralco Benelux N.V.

10990301. Iridium-ertswinning | Iridium ore mining
17310102. Computer power conditioning | Computer power conditioning
20320104. Bonen, met vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, with meat: packaged in cans, jars, etc.
26750203. Indexkaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Index cards, die-cut: made from purchased materials
35480104. Elektroden, elektrisch lassen | Electrodes, electric welding
39420102. Doll delen | Doll parts
50820300. Algemene bouwmachines en uitrusting | General construction machinery and equipment
72990801. Quilting voor individuen | Quilting for individuals
97119907. Marine | Navy

Werken bij Biotest Seralco Benelux N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Biotest Seralco Benelux N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Biotest Seralco Benelux N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Biotest Seralco Benelux N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een supermarkt te regio Hoogstraten is op zoek naar een voltijdse all round winkelbediende Je taken bestaan uit volgende activiteiten: Je rekent bestellingen af. Je vult de winkel aan. Je houdt de winkel op orde. Je staat voornamelijk in de drankenafdeling. Indien de tewerkstelling goed verloopt, is er een optie vast.

  • Reachtruckbestuurder vrieshuis (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaatst alle paletten met afgewerkte producten correct en overzichtelijk in het magazijn/vrieshuis. Je zorgt dat de juiste paletten aan de laadkaai terecht komen om te laden in de vrachtwagens. Je doet zelf het laden en lossen van de vrachtwagen met je zijdelingse heftruck.

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lummen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent supermarkt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

  • Spelhost dinerspellen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Aalst studenten om onze spellen te begeleiden.

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KEMPELEK

    Type: Vaste Job

    Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

  • Bekister (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Vaste Job

    - Klaarleggen van vloerplaten (wapening, ...) - Gieten van vloerplaten - Bekisten van wanden met systeembekisting - Plaatsen van wapening

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES FYSICA REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht FYSICA, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

Zoek naar antwoorden van Biotest Seralco Benelux N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Biotest Seralco Benelux N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Biotest Seralco Benelux N.V.. Laat een reactie achter voor Biotest Seralco Benelux N.V.. Biotest Seralco Benelux N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Biotest Seralco Benelux N.V.. Leave a respond for Biotest Seralco Benelux N.V.. Biotest Seralco Benelux N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Biotest Seralco Benelux N.V. op de google maps. Adres en contacten Biotest Seralco Benelux N.V.
Location of Biotest Seralco Benelux N.V. on the google maps. Address and contacts of Biotest Seralco Benelux N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Biotest Seralco Benelux N.V. Biotest Seralco Benelux N.V.: T.R.A.S. Tielemans R | Qua Sys | Stock Ath | Beyens N.V. | Inter Pan Service

Other related companies as Biotest Seralco Benelux N.V.: T.R.A.S. Tielemans R | Qua Sys | Stock Ath | Beyens N.V. | Inter Pan Service

Biotest Seralco Benelux N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Biotest Seralco Benelux N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09952484130. Het bedrijf Biotest Seralco Benelux N.V. bevindt zich op het adres: A. de Coninckstraat 13, B-3070 Kortenberg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 590,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 486,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Biotest Seralco Benelux N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Biotest Seralco Benelux N.V. is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Biotest Seralco Benelux N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Biotest Seralco Benelux N.V., openstaande posities, locatie van Biotest Seralco Benelux N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Biotest Seralco Benelux N.V. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Biotest Seralco Benelux N.V., company assigned to the tax number BE09952484130. The company Biotest Seralco Benelux N.V. is located at the address: A. de Coninckstraat 13, B-3070 Kortenberg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 590,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 486,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Biotest Seralco Benelux N.V. were not found.
The main activity of Biotest Seralco Benelux N.V. is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Biotest Seralco Benelux N.V. is not available. You also can look at reviews of Biotest Seralco Benelux N.V., open positions, location of Biotest Seralco Benelux N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Biotest Seralco Benelux N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Biotest Seralco Benelux N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Biotest Seralco Benelux N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Biotest Seralco Benelux N.V., employees, financial statistics.