ALL-DECOR bvba/BERTELS L

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • ALL-DECOR bvba/BERTELS L
Private companiesMiscellaneous Repair Services • ALL-DECOR bvba/BERTELS L

Contactgegevens ALL-DECOR bvba/BERTELS L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL-DECOR bvba/BERTELS L: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL-DECOR bvba/BERTELS L

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Duffelsesteenweg 137,2550, België

Telefoon (phone): 03 457 56 32 03 457 56 32

Fax (fax): 03 458 42 58 03 458 42 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL-DECOR bvba/BERTELS L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL-DECOR bvba/BERTELS L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL-DECOR bvba/BERTELS L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL-DECOR bvba/BERTELS L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL-DECOR bvba/BERTELS L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL-DECOR bvba/BERTELS L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL-DECOR bvba/BERTELS L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL-DECOR bvba/BERTELS L
Products information ALL-DECOR bvba/BERTELS L

BTW identificatienummer (tax): BE02315612792
Ondernemingsnummer: 2850372314
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 326,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALL-DECOR bvba/BERTELS L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL-DECOR bvba/BERTELS L
(Get full report from official database of BE for ALL-DECOR bvba/BERTELS L)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL-DECOR bvba/BERTELS L
Addition kinds of activities for ALL-DECOR bvba/BERTELS L

0181. Sierkwekerijproducten | Ornamental nursery products
387399. Horloges, horloges, horloges en onderdelen, nec | Watches, clocks, watchcases, and parts, nec
24991302. Logs van zaagsel en houtdeeltjes, geperst | Logs of sawdust and wood particles, pressed
31310106. Pinnen, schoen | Pegs, shoe
38210404. Tijdsinterval meetapparatuur, elektrisch (laboratoriumtype) | Time interval measuring equipment, electric (lab type)
38240302. Snelheidsindicatoren en recorders, voertuig | Speed indicators and recorders, vehicle
59630201. Bakkerijartikelen, huis-naar-huis | Bakery goods, house-to-house
79991402. Badplaats, niet-lidmaatschap | Bathing beach, non-membership
82110400. Speciaal onderwijs | Specialty education

Werken bij ALL-DECOR bvba/BERTELS L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL-DECOR bvba/BERTELS L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL-DECOR bvba/BERTELS L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL-DECOR bvba/BERTELS L. Looking for open vacancies in other companies

  • Industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Hasselt zijn wij opzoek naar een industrieel schoonmaakmedewerker in de nachtpost voor 32u per week te presteren op 4 nachten. Je zal instaan voor het poetsen van de productiehallen, gemeenschappelijke ruimtes, ... Vermits dit voor een bedrijf in de voedingssector is, is het uitermate belangrijk dat je heel nauwkeurig en grondig te werk gaat.

  • Operator M/V te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een operator m/v met reeds ervaring in een productieomgeving? Is werken in een 3-ploegensysteem geen probleem voor jou? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Je bent als operator verantwoordelijk voor het bediene van een afwerking-en verzegelmachine. Onze klant, gespecialiseerd in het verpakkingen, is op zoek naar een machine operator die naast het bedienen van de machine ook zal instaan voor kwaliteitscontrole van de geproduceerde dozen.

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk! (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - BRUGGE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Bandenmonteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een bandenmonteur Iemand die ervaring heeft Iemand die minstens 4 bandenwissels heeft meegedraaid

  • PLAATSERS (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GUNCO

    Type: Vaste Job

    KEUKENS EN INTERIEUR OP MAAT

  • ruitenwasser (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

    Type: Vaste Job

    ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

Zoek naar antwoorden van ALL-DECOR bvba/BERTELS L in sociale netwerken
Look for responds of ALL-DECOR bvba/BERTELS L in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL-DECOR bvba/BERTELS L. Laat een reactie achter voor ALL-DECOR bvba/BERTELS L. ALL-DECOR bvba/BERTELS L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL-DECOR bvba/BERTELS L. Leave a respond for ALL-DECOR bvba/BERTELS L. ALL-DECOR bvba/BERTELS L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL-DECOR bvba/BERTELS L op de google maps. Adres en contacten ALL-DECOR bvba/BERTELS L
Location of ALL-DECOR bvba/BERTELS L on the google maps. Address and contacts of ALL-DECOR bvba/BERTELS L

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL-DECOR bvba/BERTELS L ALL-DECOR bvba/BERTELS L: Espace 161 | KVR DISTRIBUTION SA | PYFFEROEN COMPUTING & CONSULTI BVBA | Vanderlinden J | VPK PACKAGING GROUP NV

Other related companies as ALL-DECOR bvba/BERTELS L: Espace 161 | KVR DISTRIBUTION SA | PYFFEROEN COMPUTING & CONSULTI BVBA | Vanderlinden J | VPK PACKAGING GROUP NV

ALL-DECOR bvba/BERTELS L is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL-DECOR bvba/BERTELS L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02315612792. Het bedrijf ALL-DECOR bvba/BERTELS L bevindt zich op het adres: Duffelsesteenweg 137,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 326,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALL-DECOR bvba/BERTELS L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALL-DECOR bvba/BERTELS L is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL-DECOR bvba/BERTELS L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL-DECOR bvba/BERTELS L, openstaande posities, locatie van ALL-DECOR bvba/BERTELS L op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALL-DECOR bvba/BERTELS L is a company, that was registered 2018 in Kontich region, Belgium. Full name of company is ALL-DECOR bvba/BERTELS L, company assigned to the tax number BE02315612792. The company ALL-DECOR bvba/BERTELS L is located at the address: Duffelsesteenweg 137,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 326,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALL-DECOR bvba/BERTELS L were not found.
The main activity of ALL-DECOR bvba/BERTELS L is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL-DECOR bvba/BERTELS L is not available. You also can look at reviews of ALL-DECOR bvba/BERTELS L, open positions, location of ALL-DECOR bvba/BERTELS L on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL-DECOR bvba/BERTELS L, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL-DECOR bvba/BERTELS L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL-DECOR bvba/BERTELS L, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL-DECOR bvba/BERTELS L, employees, financial statistics.