Espace 161

Contactgegevens Espace 161: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Espace 161: address, phone, fax, email, website, opening hours

Espace 161

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Hoogstraat 161,1000, België

Telefoon (phone): 02 502 31 64; 0475 93 40 05 02 502 31 64; 0475 93 40 05

Fax (fax): 02 502 31 64 02 502 31 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Espace 161: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Espace 161"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Espace 161"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Espace 161, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Espace 161. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Espace 161, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Espace 161. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Espace 161
Products information Espace 161

BTW identificatienummer (tax): BE08823089599
Ondernemingsnummer: 1910217285
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 479,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Espace 161 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Espace 161
(Get full report from official database of BE for Espace 161)

Aanvulling soorten activiteiten voor Espace 161
Addition kinds of activities for Espace 161

2034. Uitgedroogde vruchten, groenten, soepen | Dehydrated fruits, vegetables, soups
109999. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
254103. Teller en wastafel | Counter and sink tops
17999913. Glasvezelwerk | Fiberglass work
28359903. Cytologie en histologie diagnostische middelen | Cytology and histology diagnostic agents
39990104. Hair curlers, ontworpen voor schoonheidssalons | Hair curlers, designed for beauty parlors
51439905. Ijs en ijsjes | Ice cream and ices
73810105. Beveiligingsdienst | Security guard service
79299901. Acteur | Actor

Werken bij Espace 161: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Espace 161: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Espace 161. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Espace 161. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (interim: donderdag + vrijdag) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Ham zijn we op zoek naar een reachtruckchaffeur voor de vaste dagshift. Je taken zijn: - Vrachtwagens laden en lossen - Paletten en colli's op postcode sorteren - Goederen in rekken zetten - Goederen orderpicken en verzendklaar maken - Gebruik van computersystemen in magazijn

  • Wever (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

  • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Industriële elektricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar Industriële Elektriciens regio Kempen. Ben jij op zoek naar een bedrijf om een lange termijn relatie mee aan te gaan? Een bedrijf waar je jezelf kan ontplooien, welke jouw opleidingen en doorgroei mogelijkheden biedt? Waar dag in dag uit jouw technische nieuwsgierigheid getriggerd wordt?  Lees dan snel verder, want zij zoeken JOU!!! Als Industriële Elektricien werk je voornamelijk in de industrie: Je staat in voor elektrische montage op de werven voornamelijk in de provincie Antwerpen en Limburg (regio Turnhout en Herentals zoeken we nu vooral)  Je zal instaan voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van industriële elektrische installaties en zorg dragen voor de optimale en veilige werking van deze installaties aansluiten van pompen, toestellen Kabels leggen, trekken, borden bouwen Je evolueert van project naar project, maar onze klant zorgt voor een goede omkadering en dat de teams zoveel mogelijk samen blijven.   

  • poetshulp dienstencheques regio Kontich - Rumst (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Kontich-Rumst. Een bedrijfswagen is voorzien.

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen dienstencheques - Regio Peer centrum / Wijchmaal (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Assistant Store Manager - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1603800-inline.html?cid=Partner_VDAB Bij Delhaize willen we iedere dag opnieuw dat onze 250 miljoen klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring in één van onze 900 verkooppunten van Delhaize België.  Wij gaan voluit voor versheid en kwaliteit in een ruim assortiment van wel meer dan 24 500 producten. Wij plaatsen onze klanten centraal in alles wat we doen, de klantentevredenheid is onze absolute prioriteit.  Als Assistant Store Manager zal je deze verantwoordelijkheid opnemen samen met de Store Manager en een groot team van enthousiaste collega’s. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat iedereen van goed eten kan genieten, iedere dag opnieuw? Lees dan zeker verder want dan is deze job iets voor jou. Wat kan je verwachten? Training on the job Duurtijd: 12 maanden Place to be:  verschillende supermarkten in jouw regio Inhoud:  Al doende leer je hoe je de commerciële en budgettaire prestaties van jouw verkooppunt kan maximaliseren Commercieel en Operationeel beheer Meer dan de helft van jouw tijd zal je spenderen aan: Omzet en winstcijfers van de winkel optimaliseren door middel van concrete acties Coördineren en superviseren van de uitvoering van alle activiteiten met respect voor de procedures Efficiëntie van bestaande procedures en middelen optimaliseren met respect voor de strategie Leiding geven, coachen en aanmoedigen van  een team van 60 tot 90 medewerkers Samen met jouw team de klantentevredenheid garanderen en het imago van Delhaize behartigen Algemeen beheer Naast het Commercieel en Operationeel beheer, sta je ook in voor verschillende andere taken: Beheren van het budget van de winkel met het oog op het behalen van de geraamde begroting Verzekeren van een transparante en optimale samenwerking tussen de ondersteunende diensten, district managers en het terrein, door middel van open en duidelijke communicatie Garanderen van een efficiënt personeelsbeheer op vlak van organisatie, administratie en veiligheid Proactief opvolgen van relevante marktontwikkelingen en deze kennis uitwisselen met collega’s

  • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ROZENBERG

    Type: Vaste Job

    Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van Espace 161 in sociale netwerken
Look for responds of Espace 161 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Espace 161. Laat een reactie achter voor Espace 161. Espace 161 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Espace 161. Leave a respond for Espace 161. Espace 161 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Espace 161 op de google maps. Adres en contacten Espace 161
Location of Espace 161 on the google maps. Address and contacts of Espace 161

Andere gerelateerde bedrijven als come Espace 161 Espace 161: De Buysscher & Brenders NV | Collignon Eng SA | Lemsitec | ROSKANS GROENDESIGN BVBA | ALEXANDRA WEDDING

Other related companies as Espace 161: De Buysscher & Brenders NV | Collignon Eng SA | Lemsitec | ROSKANS GROENDESIGN BVBA | ALEXANDRA WEDDING

Espace 161 is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Espace 161, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08823089599. Het bedrijf Espace 161 bevindt zich op het adres: Hoogstraat 161,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 479,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Espace 161 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Espace 161 is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Espace 161 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Espace 161, openstaande posities, locatie van Espace 161 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Espace 161 is a company, that was registered 1993 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Espace 161, company assigned to the tax number BE08823089599. The company Espace 161 is located at the address: Hoogstraat 161,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 479,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Espace 161 were not found.
The main activity of Espace 161 is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Espace 161 is not available. You also can look at reviews of Espace 161, open positions, location of Espace 161 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Espace 161, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Espace 161, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Espace 161, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Espace 161, employees, financial statistics.