Vanderlinden J

Contactgegevens Vanderlinden J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanderlinden J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanderlinden J

Regio (region): Beersel (Alsemberg), België

Adres (address): Alsembergsteenweg 1080,1652, België

Telefoon (phone): 02 380 10 01 02 380 10 01

Fax (fax): 02 380 39 93 02 380 39 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanderlinden J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanderlinden J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanderlinden J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanderlinden J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanderlinden J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanderlinden J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanderlinden J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanderlinden J
Products information Vanderlinden J

BTW identificatienummer (tax): BE06213836669
Ondernemingsnummer: 4719421386
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 711,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vanderlinden J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanderlinden J
(Get full report from official database of BE for Vanderlinden J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanderlinden J
Addition kinds of activities for Vanderlinden J

07210407. Besproeiingssysteem operatie, geen water | Irrigation system operation, not providing water
14230000. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
38260701. Differentiële thermische analyse instrumenten | Differential thermal analysis instruments
38450207. Chirurgische ondersteuning systemen: hart-long machine, excl. | Surgical support systems: heart-lung machine, exc. iron lung
50920209. Voertuigen, kinderen | Vehicles, children's
73130200. Gedrukte media reclame vertegenwoordigers | Printed media advertising representatives

Werken bij Vanderlinden J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanderlinden J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanderlinden J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanderlinden J. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • Staalmonteur (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te As zijn wij op zoek naar een staalmonteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in staalbouw bij particulieren (woningen). 

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Kamermeisje (jongen) - Student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn steeds op zoek naar studenten voor zaterdag en/of zondag en/of feestdagen en/of vakanties het hele jaar door (ook zaterdag en/of zondag en/of feestdagen in vakanties!). Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel.

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • Matrijzenmaker dagwerk (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een matrijzenmaker (m/v) Een greep uit het takenpakket : Je herstelt bestaande matrijzen, om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdeling Samen met onze engineering analyseer je matrijsproblemen Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

Zoek naar antwoorden van Vanderlinden J in sociale netwerken
Look for responds of Vanderlinden J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanderlinden J. Laat een reactie achter voor Vanderlinden J. Vanderlinden J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanderlinden J. Leave a respond for Vanderlinden J. Vanderlinden J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanderlinden J op de google maps. Adres en contacten Vanderlinden J
Location of Vanderlinden J on the google maps. Address and contacts of Vanderlinden J

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanderlinden J Vanderlinden J: HVR ACCOUNTANTS | J.P.X. | Tubetti Organisations NV | Sadac-Herstal S.A. | Parmentier

Other related companies as Vanderlinden J: HVR ACCOUNTANTS | J.P.X. | Tubetti Organisations NV | Sadac-Herstal S.A. | Parmentier

Vanderlinden J is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Beersel (Alsemberg), België. De volledige naam van het bedrijf is Vanderlinden J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06213836669. Het bedrijf Vanderlinden J bevindt zich op het adres: Alsembergsteenweg 1080,1652. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 711,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vanderlinden J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanderlinden J is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanderlinden J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanderlinden J, openstaande posities, locatie van Vanderlinden J op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanderlinden J is a company, that was registered 1986 in Beersel (Alsemberg) region, Belgium. Full name of company is Vanderlinden J, company assigned to the tax number BE06213836669. The company Vanderlinden J is located at the address: Alsembergsteenweg 1080,1652. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 711,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vanderlinden J were not found.
The main activity of Vanderlinden J is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanderlinden J is not available. You also can look at reviews of Vanderlinden J, open positions, location of Vanderlinden J on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanderlinden J, Beersel (Alsemberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanderlinden J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanderlinden J, Beersel (Alsemberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanderlinden J, employees, financial statistics.